Rap: Koenigsegg Agera R ‘verdens raskeste’

51In hypercarland deltakerne kjempe hverandre i teltet når det kommer til å bli tildelt tittelen raskeste bilen i verden. " Koenigsegg antydet at snart tittelen i lommen.

Nylig, den svenske Koenigsegg Agera R rapper gjorde med Bugatti Chiron til sprinten fra stillestående til en hastighet på 400 km / t, og deretter igjen for å stoppe. Koenigsegg har nå blikket på hastigheten på Bugatti Veyron Super Sport, en bil som nådde en toppfart på 431 km / t i Guinness Book of World Records har vært den raskeste serieproduserte bilen i verden.

Koenigsegg viser via sosiale medier som har gjort det en droppet stykke motorvei i den amerikanske delstaten Nevada med Agera RS en gjennomsnittlig topphastighet på 447 km / t. Den Agera R var hver vei å kjøre for å ta hensyn til ting som vinden. Ifølge Koenigsegg er noen informasjon målt ved Racelogic moduler. Hastigheten er ikke klassifisert som en post, men ifølge Koenigsegg er bare et spørsmål om tid.

Koenigsegg kan faktisk holde posten, er det fortsatt tvilsomt hvor lenge merke i hendene. Veyron etterfølger Chiron har så langt nådd en toppfart på 420 km / t, selv om bilen har angivelig å nå hastigheter på 463 km / t. For å beskytte dekkene og dermed ivareta sikkerheten ikke er prøvd. Det er fortsatt den amerikanske Hennessey. Den Venom GT tuner som hevdet tre år siden har nådd en hastighet på 435 km / t, ble alt som hastighet målt bare i én retning. Den nylig present Venom F5 bør være i stand til å nå en toppfart på 483 km / t i henhold til sine skapere. Imidlertid har dette potensialet rekord ikke gjort noen offisiell rekord.