Offisiell: BMW M4 GTS i full prakt

64BMW har avduket den nye flaggskipet i fire serier: den brutale M4 GTS.

M4 GTS er en krets i hovedsak benytter rettet versjon av den raskeste 4-serien. Under panseret er den velkjente seks-in-line av M4. Men ved vanninjeksjon er evnen ikke 431, men 500 hk. 

Bilen veier bare 1510 kg. Dette er delvis på grunn av hyppig bruk av karbonfiberforsterket plast (CFRP). BMW det materiale som benyttes for splitteren til den fremre side, ventildekselet, hvor armeringen bak dashbordet og takplaten, den bakre spoiler og diffusoren. Den bakre sete er fjernet, og BMW er ferdig, det bakre kammer med et lag av glassfiberforsterket plast (GFRP).

Den ekstra kraft og lavere vekt, bilen spurter i 3,8 sekunder til 100 km / t. Toppfarten er 305 km / t. BMW har også umiddelbart varslet Nordschleife tid: 07:28 min. Vekslingen er en syv-trinns M DCT girkasse med lanseringen kontroll.

M4 GTS er også utstyrt med keramiske bremser og organisk OLED bak. Dette gjør det den første serieproduserte bilen baklys med denne teknikken. På forsiden, GTS 19-tommers hjul, bak diameter er 20 inches.

Setene er laget av karbonfiber og veier bare halvparten av møblene i den vanlige M4. Setene og rattet er ferdig i Alcantara.

BMW bygger kun 700 eksemplarer av M4 GTS, slik at du nå kan stole på alt som en ettersøkt bil blant samlere. Levering vil starte i løpet av våren, men prisen er ennå ikke kjent.