Dette er Volkswagen Arteon!

117Dit er ham: Volkswagen Arteon. Etterfølgeren til CC er i startblokkene!

Volkswagen CC er ikke det, men det betyr ikke at den bilen som startet sitt liv som vist stiligere versjon av Passat blir ingen oppfølger. I Genève nemlig møter vi Arteon!

Den Arteon er produksjonen versjon av Sports Coupe Concept presentert i 2015. Oppskriften forblir stort sett den samme: en annen sport og vogn er plassert på plattformen av Passat.

Designen skiller seg bemerkelsesverdig sterkt fra de av Passat, som har en grunn. Volkswagen snakker om en helt "[...] ny æra i design feltet". Bilen måler 4,86 ​​meter i lengde, bare 1,87 m bred og 1,43 m høy. Hvis vi setter neste Arteon forgjenger CC, er at han seks centimeter lengre og 1,6 cm bredere som han vokser en centimeter i høyden. Akselavstanden vokser med 5,1 cm i forhold til dagens Passat til 2,841 mm. Støvelen måler 563 liter og 1557 liter med baksetet kan dras langs flat.

Dashbordet ser ut som en oppgradert versjon av Passat. Vi ser en sentralt plassert måler 9,2 tommer infotainment-skjerm og et digitalt instrument. Vi forventer også å få dette begrepet Passat interiør.

Den internasjonale motor liste begynner med en 150 hk 1,5 TSI, en blokk med aktiv sylinder deaktiveres koblet til en seks-trinns manuell eller en DSG7 overføring. Høyere på listen er en bensin 190 hk 2,0 TSI, som alltid er knyttet til DSG. Den øvre utførelse er 280 hk 2,0 TSI, som også er forsynt med 4Motion aktuator i tillegg til DSG-bin.

Dieselmotorer kan med en 150 hk 2,0 TDI og en 190 hk og 240 hk versjon.

Midt i år Arteon i den nederlandske utstillingslokaler. Prisene naturlig følge.