Citroen Saxo 1.1i SX (1997) gjennomgang

4implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Saxo 1.1i SX
5, manuell
1997
2015
228 932 km
240000 km
Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Tilbake i (e) AX (o)

 • 228 935 km
 • 03.09.2015 10:30

Mer enn ti år siden jeg kjøpte min første Citroen AX. En bil hvor jeg ville bli for år viet til - det var en GT, GT Chic, en GTI, en diesel ... de viste seg bit for bit pålitelig (i motsetning til hva mange tror om franske biler!), Inexpensive være i bevegelse, krydret og relativt komfortable. Med kjøpet av AX kom også AXClub, lærte jeg mekke, tuning fanget viruset (jeg er ganske fan av "sleeper" - mye kraft med akkurat, men ganske mye standard utseende), og AX GT jeg noen gang fikk enda en artikkel i Autoweek

Etter flere år med en plutselig kommer du uten bil å sitte, og finne noe billig å komme til B med A. Og så plutselig en Saxo (den direkte etterfølger av AX) iden. 10cm lengre akselavstand, men teknisk sett nesten identiske, og siden jeg kjenner som min egen lomme teknikk også en veldig logisk valg.

Etter en 306 Cabriolet 1.6 bite på fingrene mine gled over slik igjen gjort en prøvetur i en rosa Saxo 1.1i. Jeg kjørte likevel bare tre kilometer, men jeg er ganske overbevist om omsorgen for den første (og eneste) eier, selv om han gjør trenger en overhaling.

Det store beurtje selvfølgelig jeg gjør, og jeg gir min lille Francaise umiddelbart for Bluebell Round

Fortsettelse følger!

De første erfaringene

 • 231600 km
 • 23 september 2015 20:40

Vel ... det er nesten 3000 km passerer under hjulene på de sprø Saxo. Hvis du "fat innehold" kjøper du vet aldri hva annet kommer opp driv reparasjoner, men dette ser ut til å falle sammen. Inntil nå observert:

- topplokkpakningen lekker (i "standard vinkel", Passasjersiden foran på blokken). Enhver resulterende oljelekkasje, er kjølevæsken lys og oljen forblir nøyaktig så lett som jeg helte den i. Gitt topplokk av disse blokkene nesten aldri trekker skjevt jeg bytte fordelingen umiddelbart endre toppakning (og hodeskruer) her.

- funnet på nærmere ettersyn bremsene ikke helt føles bra, er dette etter å frigjøre bakbremsene igjen løst. Jeg snart erstatte bremsevæske selv forebyggende.

- lekke litt vann langs den indre antenne (etter å ha stått stille i en regn slippe noen få dråper). Antennen er direkte skrudd inn i taket. Jeg må vente noen tørre dager så kan du forsegle med silikon.

- det danner rust på bakluken, takket være en dårlig gummi til vinduet. Jeg la det foreløpig; det kan ikke løses uten maling og jeg gjorde ikke over det akkurat nå.

Hva mindre plager så er dyret allerede 18 år gammel, og jeg faktisk think'm ridning veldig ryddig for sin alder.

Forresten, jeg ble veldig positivt overrasket over forbruk; med show en i 20 (Twenty! 5 liter / 100 km!) bare for å realisere mange lange avstander ved normale hastigheter! Så vidt jeg er bekymret Saxo forbli her ...

Ned med Saxo!

 • 240000 km
 • 30 november 2015 00:01

Oops ... Jeg hadde advance planer om å ha glade og lang kjøretur med Saxo, jeg plutselig byttet!

Behovet for en større bil sikkert begynte å dukke opp litt, også Saxo MOT hadde gått da jeg kom tilbake fra en tur i utlandet. en "test test" lært at karbonutslipp var langt fra god, noe som trolig hadde sammenheng med oljeforbruk. En koprevisie var faktisk på timeplanen, men jeg hadde som trenger en større bil .. cha, er det en enkel ligning: Har noe mer uten MOT, eller etter investering og adoptere?

Etter en natt med googling fant jeg en ryddig Xsara (større!), Med like TU motor (kjent!). Denne bilen hadde en frisk MOT, men startet ikke plutselig (problemer ikke eksisterer, utfordringer gjør!), Så telefon konsultasjoner enn en handelsavtale og neste lørdag satse.

Du kan lese mer i min neste anmeldelse. Saxo Bye bye!

4.5
 • komfort 4.0
 • ytelse 3,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 5,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja