Audi S6 Avant 5.2 FSI quattro (2006) gjennomgang

17implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
S6 Avant 5.2 FSI quattro
6, sekvensiell maskiner
2006
2015
178000 km
184500 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 8.5 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Audi S6 Avant Quattro 5,2 V10

 • 184500 km
 • 01.09.2015 17:51

Etter at jeg har lest mye bil vurderinger, men når jeg satt på papiret mine erfaringer med Audi S6. Den første til å dele dette med andre, og for det andre å sammenligne ham med BMW 535d Touring som jeg kjørte tre år (140 DKM).

For å komme rett til døren hjemme - jeg ble solgt etter prøvekjøre denne bilen! Han kjører så glatt og behagelig, og du føler alltid at det er nok strøm er tilgjengelig, hvilken hastighet du kjører. Dashbordet er moderne og alle brytere føles bra.
S6 var utstyrt med en karbon indre som er meget glatt og vakker.

Jeg kan gjøre en ganske god deal med trade-i min forrige bil (Porsche 911) og den første turen hjem var en opplevelse i seg selv .. selv om jeg kjører i 30 år bil - det var en fest! Motorveien og du hører en dempet tung ruffle foran 5.2L V10-motoren, og deretter flytte deg i fred og ro ... mens trærne langs veien blinket med som om du valgte Starship Enterprise bare warp speed . Utrolig hvor stille bilen ved høyere hastigheter - og så utrolig mye drivstoff han bruker ... Jeg vil komme tilbake!

Jeg kjøpte S6 mai 2015, og har siden drevet 6500 km. Her er min erfaring over denne perioden:
Det er den optimale lang avstand kryss; motor beresterk, pålitelig og behagelig for alle i bilen. Under fjelletapper i Italia var jeg dessverre 2x om at oljenivået var lavt. Umiddelbart stoppet og avkjøles - en halv liter olje over det, og nivået var igjen OK (på en flat p-posisjon), men noen dager senere, den samme. Sannsynligvis er det sensor for oljenivået i en ugunstig posisjon i veivhuset, fordi på en flat vei, alt var OK. Men et sjokk fordi du vil at ingen skader på motoren, selvfølgelig.
Det er to ting som jeg synes er mindre praktisk til interiøret; operere vinduene er virkelig for langt tilbake på armlenet; du har din venstre albue mellom setet og døren opp til det. Og navigasjons bare ikke kjøre jevnt i byene; noen ganger han selv plutselig zoomer ut og du ser ingen flere detaljer, og noen ganger han ikke kan holde opp og fryser bildet når du er to blokker utenfor. Ikke veldig hyggelig hvis du f.eks. En travel Milan du ønsker å finne ut.
Armlenet i midtkonsollen er litt kort (i forhold til min 535d) som er en skam, men ikke veldig irriterende.
Jeg har (stor) opprinnelig styring erstattet med en litt mindre Audi tt-S ratt med flat bunn; det er tykkere og laget av perforert skinn som har en fin sporty utseende. Dette kan jeg anbefale den. Min Audi-forhandler har utført ordre - det var en annen type airbag-kabel kreves (den RS6) og fungerer perfekt.

Hva alle ønsker å vite - hvor mye strøm bilen nå? Det er ikke så ille i normal motorveien bruk; I kjøre rundt en i 10 ved kjøring normalt og 100 til 120 km / t. Ikke dårlig for en bil på 2000 kg og en 5.2L V10 under panseret. Hvis jeg sportslig kjøring, går bruken til ett i 7-1 til 5. Og det mest ekstreme jeg har hatt er en svingete vei full av hårnål stil opp til en fjelltopp i Italia; Jeg var rundt 1 i 3. Ikke å dvele for lenge - jeg selv har valgt.

atferd; Det er fortsatt en tung bil 2 tonn, og så det er ikke et monster slalom, men sender veldig lett og enkelt. Her er trikset - rolig i hjørnet og gass ut av det, spiser da quattro seg til veien. I lange raske svinger, er S6 en blokk nedover veien - veldig gjerne på skinner.

Girkassen; det er en smart maskin - avhengig av gass stilling, slår han veldig forsiktig og jevnt eller ganske hardt og fort. Den første gir er svært kort, og det er noen ganger en kunst å gjøre overgangen fra første til andre kjøre jevnt fordi S6 vil virkelig komme på plass og slår ikke så forsiktig. BMW 535d jeg hadde tidligere alltid syklet i stat D i 2. gir bort, kan Audi ikke gjøre det; Likevel kan du ikke bytte til andre i S6. Dette betyr ofte at de første skritt til grønt lys ikke gikk veldig greit, bør du virkelig ser på det. Spesielt når skuffen S i stilling, fordi da motoren reagerer på hver tiende millimeter av gasspedalen! Jeg kjører ofte i manuell og vri rattet padleåre - reagerer veldig direkte.

bremser; utmerket. Jeg har kjørt så langt med standarddisker og blokker, og er svært kraftig. Denne uken S6 får en tur og sett bremsene. Jeg har derfor bestilt meg et sett Até driver nett og Hawk ytelse bremseklosser - Jeg leste at gode erfaringer om Audi fora. Audi installerer seg selv spiste også plater, men kreve en mye høyere pris. Forrige uke, pakken kom fra Tyskland, som var veldig tung, 2 ventilerte skiver 385 mm diameter ... I verdsette dem mer enn 10 kg hver. Jeg lurer på hvordan det vil gi fødsel til Hawk blokker.

Jeg er også veldig fornøyd med S6, motorstøy etter en rask landeveisritt er virkelig mega-vakker ... kombinasjonen av tung ramle av en V10 og en myk plystrende lyd (ingen turbo) er virkelig kult; naboen sier alltid at det virker som det kommer et fly når han hører meg komme hjem!

Sammenlignet med BMW 535d Touring;
På 535d likte veldig godt på lange turer, spesielt justerbarhet av setene (High Exec.) Er perfekt. Men jeg har også noen dårlige erfaringer med elektronikken om bord på BMW, så jeg selv begynte å se etter lignende biler.
Oppførselen er lik Audi når det gjelder komfort. BMW hadde noen 170 hk mindre, men et flott dreiemoment ved lave turtall, noe som også kjørte veldig bra. Men Audi er skarpere, noe som er mer ivrig enn BMW. I form av interne rom i fronten av BMW var litt større i både bredde og dashbordet, ser jeg en merkbar forskjell for fører og passasjer. Og var de knopper av strøm vinduet på en mye mer behagelig sted på armlenet av døren. Jeg liker å styre navigeringen av BMW bedre og enklere - spesielt siden den store knappen i BMW kan flytte en mus, mens man følger Audi, og du må jobbe med knapper rundt den store knappen. Kanskje systemoppsettet, men det var for meg å få brukt for få intuitiv (finne filen info - be om en alternativ rute - etc.)
Plassen bak er den samme, plassen i bagasjerommet er lik, kanskje litt bredere i BMW, men både romslig nok for en ferie for 4 personer.
Audi har en mye mer moderne interiør enn BMW i mine øyne / smak. Jeg savner det igjen Head-Up Display i BMW, som var et flott alternativ som er virkelig deilig i daglig bruk.

Hvis jeg måtte velge igjen mellom BMW og Audi så jeg går for Audi - spesielt på grunn av den fantastiske motoren og den fantastiske lyden det gjør. Hver dag starter jeg med et smil S6 og den følelsen er uvurderlig!

Etter installasjon av de nye bremsene vil jeg skrive en oppdatering.

4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 5,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 3,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket