Siste motorveien rundkjøringen i landet forsvinner

50De siste highway rundkjøring Nederland etter forrige helg. Rundkjøringen ved Friese Joure der A6 og A7 oppfylt, er erstattet av en split-tilkobling av de to motorveier.

I rundkjøringen skjer regelmessig alvorlige trafikkulykker. Rijkswaterstaat derfor sette ned et år siden, slående, reflekterende varselskilt og brakt ekstra striper med riller på veibanen. Trafikken ble så stresset at det nærmet seg en rundkjøring.

Men nå er det gjort det med rundkjøringen. AA velkommen. "Det er måneder, kanskje år jobbet med dette nye krysningspunktet mellom A7 og A6. Mandag den nye veien åpner"Sa en talsmann, som håper at dermed en slutt på den farlige situasjonen.

Alle som ønsker kan bokstavelig talt satt på rundkjøringen "En siste runde '' på sykkel eller på rollerblades. Videre er det i og rundt asfalt sportslige og kulturelle aktiviteter og en rekke mennesker kan gjøre en tur med helikopter over området. Ved 17.30 bilene kan vare tur i rundkjøringen.

A7 kobler Friesland - via Dam - i Nord-Holland; A6 går fra krysset ved Muiderberg via Almere, Lelystad, Emmeloord og Lemmer til node Joure.