Suzuki Swift 1,3 Exclusive (2005) gjennomgang

7implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Swift 1,3 Exclusive
5, Semi-Automatic
2005
2005
15 km
10500 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.2 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

OPPLEVELSER

 • 03.12.2005 00:00

Etter fire år i en smart kjøretur å ha, var vi klar for noe større. En bil med 4/5 seter og en som er mer stabil på 140 km / t. Vi har også hatt en rekke krav, slik som luftkondisjonering, automatgir, men økonomisk.

Siden Swift alle våre krav, men likevel gjorde en prøvekjøring. Vi var spesielt nysgjerrig på maskinen fordi det er en robotisert girkasse. Videre hadde vi allerede en gang hadde kjørt en Twingo rask shift (zoort samme maskin) som vi la merke til noe om det.

Maskinen i Suzuki har to moduser: Normal og økonomisk. I Economic han vil skifte til et høyere gir så raskt som mulig for å spare drivstoff. Dette er langt fra sporty, men det rir fin avslappet. Har du liker det grovere tur enn du setter den på Normal. Nå Swift slår senere slik at du kan sykle komfortabelt i radene. Når han gir noen økonomiske blip deg overføre som mulig "glatt" og normalt han slår like raskt som mulig. I kombinasjon med automatgir, 1,3 en utmerket fører bil. Han er god med trafikken, og noen ganger til og med sport komme ut av hjørnet.
Vi valgte 1.3 med automatgir da forbruket er lavere enn 1,5, med automatgir, og fordi ytelsen er litt mindre enn en annen.

Den sportslige kjøreegenskaper skyldes direkte styring og håndtering. Håndteringen er stram uten å være ubehagelig.

Videre er interiøret fint! Førersetehøyde kan, som rattet. Så du kan lage en god sittestilling. Setene er i ryggen mye sidestøtte, men beina ville være litt mer. Dessverre, jeg har en lumbar tilbake støtte.
Jeg selv er 1.85m og kan sitte godt bak meg.

Den bot på Exclusive er nøkkelfri start-funksjon. Det tok en stund før det er helt mestrer, men ellers er det praktisk! Den radio / CD-spiller med rattet er veldig fine. Etter departementets er noen mindre ulemper.
Så selvfølgelig air condition. Dette fungerer fint og får bilen så fri for kondens. hvordan er

PROBLEMER

 • 03.12.2005 00:00

Heldigvis bare en svært liten problem ...
- Ved sprøyting den bakre vindusvisker er dessverre ikke fungerer.

oppdatering:
19-12-2005
Hjulopphenget har en liten sprekkdannelse ved høy terskel. I flere mindre plager, men fortsatt stoppe ved garasjen.

27-12-2005
De microcracks å rebound når riding har økt over en terskel. Videre beltestrammeren igjen funker bra. Hvis han trekker stramt du ikke kan komme ut av stolen. Med litt hjelp klarer det, men det er ikke normalt.
Lurer på hva dealeren gjør det. Jeg vil holde deg informert.

04-02-2006
Sprekkdannelser i forhjulsopphenget er der fortsatt, og det har blitt sendt videre til forhandleren. Så snart nye gummi som skal monteres.

1-05-2006
besøkte forhandleren for knirkete forhjulsoppheng og farge forskjell i Pastic støtfanger og bak. Cracking av opphengs gummi har blitt erstattet og fargen forskjellen på plast er dessverre ikke gjøre noe.

29-05-2006
gjort lang drive og bruke nøyaktig målt. Highway stykker med hastighet 100/120 km / t. Forbruk 1: 14,7! Går i riktig retning!

25-03-2007
Bare en rask oppdatering. Den lille bilen som fortsatt super! Dessverre hører jeg flere og flere squealing bremser. Nok en gang til forhandleren. Videre er det gjennomsnittlige forbruket nå om 1: 13,5 (by og motorvei).

4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket