Golf IV adalah yang terbaik setakat ini

Golf IV saya dapati setakat ini yang terbaik jadi ...

Golf IV saya dapati setakat ini yang terbaik jadi ...

... Golf III paling hodoh

...Wave III paling hodoh

107

Hari ini Hari Golf. Ya, hari kita membuat hubungan pertama dengan generasi baru. No. 7 sejak tahun 1974. Responders, jari lapang tetapi hari ini, malam ini anda semua boleh terkeluar lagi dengan berita itu.

Pada hari seperti hari ini, anda membiarkan semua wavelet yang hingga kini sekali lagi disemak. Sudut saya fikir saya juga mempunyai beberapa. Terutamanya apabila GTI, untuk salinan sempurna anda membayar lebih daripada $ 10,000!

II i mau. Telah mendorong banyak dengan yang paling kilometer dengan G60 GTI dan mungkin memastikan bahawa gambar saya agak diputarbelitkan, tetapi masih, ia adalah mungkin Golf yang terbaik yang pernah. Anda melihat mereka sering memandu dalam keadaan yang wajar. orang-orang yang berani, kerana usang dan sendirian ditukar JTIs kini hilang dari tempat kejadian.

Wave III adalah paling hodoh, atau pergi tajuk untuk generasi kelima? Satu-satunya perkara mengenai versi ketiga saya mencari VR6. Model ini telah dilancarkan pada akhir 1991, saya terutamanya memandu 1.9 diesel yang amat perlahan. Sebuah mesin sedikit suara ketuk-ketuk dengan hanya 64 hp. Dan satu perjalanan di dalam GTI dengan sederhana 115 hp dua liter juga memberikan saya tertentu tidak seram sejuk. Mudah lupa bahawa Wave III.

The golf terbaik setakat ini, saya rasa IV. Mereka lampu, boomerang seperti C-tiang antara pintu belakang dan mobil lain terlalu dekat dan pedalaman. A papan pemuka yang indah dengan cahaya kepada pemandu bersudut konsol tengah. lampu biru anda tahun-tahun berikutnya menyaksikan sentiasa ada dalam jenama lain. Tetapi ... Golf IV mungkin yang paling teruk. 1.9 TDI 110 hp 1998 bahawa bapa saya memandu tujuh tahun, bingung selepas setahun jika semua kereta mempunyai hanya kira-kira East Block Roads ditunggang. lampu pecah ekor, tingkap elektrik yang berhenti ia, tangan sokongan terlalu tugasan awal, perisai longgar di bawah enjin. Hanyalah sebahagian daripada penyakit IV.

The Golf V, tidak, itu adalah saya kekok, VI yang boleh saya lebih senang dengan garis yang lebih tajam. Sejak generasi kelima ia datang kembali dengan baik dengan GTI. Di Golf III dan IV adalah tema yang cantik menurunkan nilai.

Dan malam ini ... Golf VII. Saya rasa saya berdiri dengan pandangan saya bahawa Golf IV Golf yang terbaik yang pernah. Saya membaca malam ini dan akan kembali esok apa yang anda fikirkan!

Stéphan Vermeulen

Daripada 25 yang AutoWeek tahun ini saya terdiri lebih daripada separuh mengalami dengan lebih dekat. Pada Januari 1990 Saya telah membeli dari poket saya jumlah wang yang ... lebih

  • Twitter
  • Instagram
ke profil