Opel Astra Sports Tourer 1.0 Turbo innovasjon (2016) gjennomgang

18implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Astra Sports Tourer 1.0 Turbo Innovation
5, Semi-Automatic
2016
2016
10 km
50000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 3.8 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Ankom i forhandler ... vente

 • 10 km
 • May 29, 2016 13:07

I dag ankom forhandler slutten av neste ukes episode.

Astra Sports Tourer er en flip chip sølv (Magnetic Sølv i mappen) Easytronic Innovation. Fra fabrikken skinn og soltak (deg). Fargen tvil - for kjedelig? - Det synes å være en vakker farge under visse lys vinkel en 'blå' glød.

Dag mottatt en kobling direkte til myOpel registrert (4G i bilen tilsynelatende vært aktiv for levering); sett hotspot, bil sporbar via GPS, ellers ser jeg dekktrykket er fortsatt tom tank. Med en app kan jeg åpne dører osv Nice gadgets, men det viktigste er likevel å komme; kjøring.

Når det gjelder kapasitet degradering for meg (nylig er Golf 1.6tdi DSG og 1.4TSI, men også oppleve med 1.3 til 5.7 V8!). Mer plass og lavere kostnader var avgjørende for denne motoren, den 150 hk 1,4 (automatisk) Jeg fant noen dyr ... Jeg er overbevist om at det vil være lett, tidligere erfaringer ble nedbemanning meg så langt ikke stå. Verdivurderingen satt på nok, men jeg kan ikke nå mye mer fornuftig om det, etter levering og de første kilometerne.

Første erfaringer med 1,0 Tecshift (v 3.0)

 • 1000 km
 • 11 juni 2016 10:55

Etter en uke, flere kjører under ulike forhold (eller 1000 km) Jeg skal fortelle deg noe, og spesielt meg selv å oppleve Esytronic maskinen. I rolig ereksjon går mest greit, mer eller mindre fjern båren med min forrige bil (Golf DSG). Men i noen situasjoner, føler du mener tydeligvis hvis du trykker ned gasspedalen uten å føle for teknologi. Du trenger denne maskinen til å hjelpe litt, lytte til hastigheten til taktiske momenter for å slippe gassen litt. Det finnes også situasjoner der du kan aktivere bedre Manual, for eksempel i en garasje hvis du bare kjører utfor i hans første og "automat" deretter like før rampen må kjøre opp sin andre går, halvveis opp skråningen til motoren enn han trengte mer kraft, og du får en slags fradrag ubehag. Men det skjer med deg bare én gang, neste gang jeg er roligere på treffet slik at maskinen i sin første tar skråningen, så ikke noe problem. Også i slike situasjoner, sette spaken i manuell eller litt bakover slik at han slår ned et gir. Ved høyere hastigheter er nødvendig som mer makt; da bare av gass og slår av bilen tilbake til sin 4 eller 3, etc. For eksempel; Når du er bak en annen bil kom og igjen i hastighet for å kjøre forbi så raskt (f.eks. 90 igjen raskt til 120-130 på grunn av trafikk) er det noen ganger lurt poker litt å gi tilbake etter å se på hans 4 går. Hvis du sikkerhetskopierer til hastighet, kan han sette tilbake på D (drive, automatisk). I seg selv, jeg noen ganger gjorde dette med min Golf DSG men sjeldnere. Her vil du merke at du har fem gir, ikke sju som DSG som også hadde en dobbel clutch, så et lavere gir enn det som var greit gjennomført. Denne maskinen er ikke bedre eller verre, men rett og slett en annen type maskin. Venne seg til og tilpasse din kjørestil. Alt i alt, er jeg faktisk ganske fornøyd så langt, og for meg som en maskin driver dette er mye bedre enn en manuell girkasse. Min venstre fot er mer utstyrt, håndholdt ekstra fri, så bare luksus følelsen av en maskin, kanskje personlig, men jeg finner en bil med automatgir bare "flere biler eller bekvemmelighet serverer mann, kom hvilte det på min endelige destinasjon, eller hva du ønsker å beskrive det. Jeg liker denne maskinen så langt har også noen sportiefs fordi du gjør noe aktivt (mer enn en vanlig automatisk eller DSG). 1,0 i korte trekk; kraftig nok mer fornuftig om det i senere vurderinger. Om bilen som helhet; luksus, god elektronikk og sikkerhet, enkel betjening, gode seter (skinn / AGR), fin soltak, god plass. Veldig fornøyd etter disse første kilometer. Stjerners noe justert - men dette er vitenskapen om ...

blandede følelser

 • 28000 km
 • 29 januar 2017 18:41

Bare en oppdatering etter allerede 28.000km

Blandede følelser i.v.m. Easytronic mot fall og på andre ting som er positive.

positiv;
Pålitelig bil, både motor og elektronikk. Alt ikke alltid merkelige knirker. Kanskje logisk eller som det bør ha, men noen ganger ulike seg. Videre er 1,0 virkelig kraftig med sin tre sylinder. Ratt og setevarme (også i ryggen!) Sikkert fint med dette kalde været - på forhånd trodde jeg "kontroll varme" luksus, men det er likevel bra, men hyggelig, og det varmer deg opp raskt etter is fra vinduer krabber. Massevis av plass. Bakluken åpnes med trykknapp fjernkontrollen eller knappen på bakluken eller dørhåndtak; Kort sagt, er dette ofte hendig, kan du også åpne en bestemt foten bevegelse under bakre støtfanger, men dette fungerer ikke alltid, og da er du møtt ape. Prima stoler (jeg har skinn AGR), er korsryggstøtte elektrisk justerbare, noen ganger sitter jeg fem timer om dagen i bilen og komme seg ut uten smerte, så takknemlighet for disse setene. Mange luksuriøse følelse innvendig. Apple Car fungerer feilfritt og jeg navigere ved hjelp navigasjon på telefonen min som er godt synlig på bilens display. Opel Eye inkludert advarsel for nær tidligere bilen fungerer godt og fremmer sikkerhet på vinduet, en rød varselsignal anslått hvis du henger mens du kanskje må bremse egentlig, hvis du ikke bremse i tide selv gjør bilen for deg, bør en ulykke kan forekomme. Bilen er veldig stille. Call handsfree går bra, jeg mener den andre siden også, og meg også. Videre ser bilen (MFI) bra.

negativ;
Easytronic på D gjør regelmessig virkelig rare ting. Gjorde det allerede reist i første vedlikehold og dealeren har sjekket det og red datamaskin pluss en oppdatering, men det er som det burde ha blitt fortalt. Noen ganger er det situasjoner hvor du trenger å gå opp raskt fordi sikkerhet, for eksempel sette inn eller eksempel fra en sidevei ca 80km kjøre opp veien og deretter automatisk venting, for eksempel, er i utgangspunktet glatt til et høyere gir (1-2), og hvis du hva bijgeeft gass: ingen respons før du går på gassen og deretter dypere fortsatt tilbake til hans første. Jeg har også lagt merke til at maskinen er regelmessig fra sin første til sin tredje, slik at en akselerasjon overløp. Ellers trekker stille til vanlig, og det er for stort fradrag mellom girene ved å gjøre bilen bak også her bør inneholde, kan det bare være en overdrivelse å si at bilen bremser, men det føles som det (uten du tråkker på bremsene, slik at bremsen uten advarsel). Til slutt, spesielt i kaldt motoren i revers rolig kjøring av bilen ville noen ganger stammer og dytte ekstra uten at du dette ville ikke forvente og dette gir noen ganger merkelige situasjoner.
Forøvrig en posisjon løsning for kuriositetene i D; Manuell veksling girspaken så dytt fremover eller skyve tilbake da alt går greit. D-modus jeg bruker sjeldnere enn jeg ønsker for de ovennevnte grunner. Positiv tenkning; Manuell modus er en god løsning, og du trenger ikke å koble til likevel. Bare rett på motorveien kan du faktisk komfortabel på D-stasjonen uten problemer, selv om du (glatt) forbikjøring trykke tilbake i fjerde og deretter tilbake til sin D.
En annen brist rart tatt i betraktning alle de positive historiene / tester på riktig håndtering av denne bilen av året 2016; ved akselerasjon, og spesielt fra stillestående hvis du trenger å ta skarpe svinger forhjulene skli svært raskt. Hvis bakken litt våt, dette er nesten standard dosering svært vanskelig, og du skyver så bare la! Jeg tror det har noe å gjøre med kombinasjonen foran lys motor, dekk, Easytronic Dosering evnen til å kjøre off i 1. gir ... Hvem andre mistanker eller lignende erfaring kan si. Jeg har dette fenomenet aldri opplevd med andre biler (inkludert ulike automater).

Diverse
Disse tingene jeg ønsker å si om jeg savner;
Beltet ikke høydejusterbare armlener kan justeres i høyden, ingen blinkende speil, med Easytronic er i manuell kjøring ofte mer komfortabel (eller nødvendighet? Se ovenfor) ville ha svømmeføtter eller fjernkontroll og bytte tilbake til rattet er ønskelig, men de mangler. Den automatiske (i) parkering legger lite til meg, de gangene jeg ønsket å bruke det stopper midtveis sannsynligvis fordi det er for skarp inparkeerhoek / må parkeres med andre biler igjen (som jeg liker lukeparkering høyre). Så jeg kan inparkeren tilsynelatende bedre enn selve bilen.
Forbruket jeg finner på den høye siden, en i gjennomsnitt 14,3 (en i 13 og en i 15,3 uteliggere) selv om jeg ikke har studert mer enn meg om det er positivt eller negativt i forhold til konkurrentene. Kan bare si at her konkubiner mye highway kjørelengde inkludert filer (A4 ved Leiden ...), men også jevnlig fin kjøretur på A1 med mye 130km der jeg alltid noen topp kaste så første 14 til 140km / h er akseptabelt for meg.
OnStar og legge WiFi (for meg) ikke mye godt å; ofte WIFI super treg eller ikke fungerer og 3G på min egen mobil raskere. Dette er hva jeg virkelig trengte for navigasjon (bruk av data fra mobil). En betydelig datapakke anbefales hvis du ikke kjøper den vanlige navigasjons variant av denne bilen, men bruker Apple (eller android) Carplay navi ...

Jeg tror dette vil være biler med manuell girkasse eller den dyrere vanlig maskin er et bedre valg ...

halvt tonn

 • 50000 km
 • 02.08.2017 21:28

For eksempel har Astra 50.000km bak i litt over et år. Jeg har kjørt det mer enn planlagt. Snart vedlikehold (andre). Ved første sving, måtte jeg ha din Easytronic og tilbakestilles, synes det å ha hjulpet mye, men nå sier det natt og dag forskjell / forbedring er at det ikke er. Noen ganger er det dager da han f.eks kaldstart gir en ekstra uventet sjokk når trekke unna, og det er forsiktig med å forlate trange parkeringsplasser. Omvendt er noen ganger litt voldelig. Når startet det går som regel bra, spesielt motorveier med relativt lite forbikjøring er faktisk ikke noe problem. Hvis du ønsker å fange opp raskt er satt til Manuell Poker det beste alternativet, slik at du vet nøyaktig hva som vil skje. Hva meg i det siste også fortsatt merke at ryggen til (nesten) ikke lenger stoppe automatisk betyr at Easytronic velg en. Derfor er det fra denne (nesten, og noen ganger enda ekte kort) stoppe igjen trekke noe spesielt, bare veldig lav hastighet han er i bakgrunnen i sin andre merket du, på grunn av hans glatte erstatte er der eller ikke. Vanligvis ikke mye, men når du hører de andre trafikanter i form av å tenke at du har en slik langsom igjen ...'. Dette føles ikke bra fordi jeg ikke er en racer, men jevn ride med trafikken jeg foretrekker. Alternativ A er gasspedalen dypt deprimerende, men det er fordi man ikke egentlig naturlig kickdown si ... Alternativ B er raskt sette spaken bakover kort Manuell så igjen å føle kontroll over utbryter dreiemoment. Nok om Easytronic, som tviler jeg vil råde kommer omfattende prøvekjøring (selv da har du MFI uheldig at han gjør det perfekt under en prøvetur) eller velg en manuell girkasse eller den dyrere ekte maskin med 1.4 motor. Det var flere ganger som ny oppstått et merkelig fenomen med elektronikken, etter starten gjort radioen noen ganger høres ut som AM radioen sendte før krigen, lys for å gi en merkelig lyd annerledes enn vanlig, gjør parkeringssensorer ikke mer og så plutselig en svært vanskelig hum egentlig ikke sunt for ørene. I mellom der har vært med forhandleren, i hvert fall si at dette problemet hadde skjedd, anerkjent dette og bedt om ikke å komme tilbake for meg hvis det skulle gjøre, yeah right; hvis det skjer du ønsker så raskt som mulig for å la bilen stå og vente et minutt eller så, og deretter starte på nytt, og det forsvant en måned eller så ... De kunne henge den på neste sving på datamaskinen / leser jeg lurer på om noe kommer ut. Når jeg Opel OnStar bistand bør ringe fordi bilen startet en helt ikke mer, jeg skylde dette på elektronikken, men må også innrømme at min datter en altfor ofte trykket på start / stopp og andre knapper når vi stoppet sto; fordi det hele var tydeligvis opprørt fordi av bilen, så nær det var til ingen nytte. Forresten, jeg tilstått dette til OnStar / Opel og kunne lese noe eksternt 'sir alt er bra med din bil horn, dette kan vi se ...' smart ikke sant? Selv om alt var bra - men starter ho -. Opel deretter ønsket å sende AA, men jeg valgte her (ennå) med [fordi det helt kom ut på den tiden] og bare ønsker å vente eller det ville oppløse seg selv, og ja komme tilbake etter en time på bilen gjorde alt som vanlig. Heldigvis er jeg ikke på ANWB ventet og så stå for ape fordi han bare gjorde det igjen. "noe" er ikke bra & det ser ut som en datafeil som oppstår svært sporadisk og åpenbart ikke etterligne er når du går til forhandleren.

For å konkludere positivt; 1,0, er det rap forbløffende for en 1 l / 3-sylinder med 105pk. Han er rolig, svært romslig for sin klasse og stolene er virkelig topp og på alle sider justerbare (jeg har skinnseter AGR). Delvis på grunn av setet, åpne taket, mange USB-porter så mangler i meg denne bilen for den saks skyld til mye. Siden jeg hadde signert en kortsiktig leieavtale, vil Astra snart tilbake leasemij. Utvid Jeg kommer ikke til å gjøre gitt Easytronic. Jeg har lett rundt og går igjen kjøre diesel, delvis på grunn av min høyere km / år (45 000) enn jeg trodde, men også fordi jeg gjør en diesel bedre se bort. Den negative nyheter nylig om dieselmotorer Jeg er tydeligvis ikke mye fordi jeg kommer til å velge en diesel 2 liter og en halv ganger så mye hestekrefter som jeg gjorde så to ganger mer kapasitet nå. Forresten, ganske moderne diesel nemlig svært økonomisk og svært lave utslipp. Men likevel gjør det bra for miljøet, vil jeg tro det. Og så en ekte 8-trinns automatgirkasse. God automatisk og diesel betydelig makt er veldig bra, så jeg kan sette en fin kombinasjon for krevende hyppige drivere (for Astra jeg hadde en diesel / automat og savner at kombinasjonen faktisk). Men for tiden her til rundt oktober med Astra.

PS! redigert stjerner; max comfort score, så etter at komplett utstyr, stoler. max ytelse poengsum denne lille motoren utfører for sin størrelse som meg, relativt sett. Pålitelighet stjerners legge ned, men med bare 50 000 Jeg kan ikke si så mye om det, tror jeg det er bra eller ren motor (følelsesmessig), men nedskrivningen av dårlig erfaring med Easytronic og elektriske forstyrrelser.

4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 5,0
 • pålitelighet 3.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ikke

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket