BMW 428i Coupé tinggi Eksekutif (2014) ulasan

22pelaksanaankelajuantahun DibinaTahun pembelianKM-mode, apabila membeliMileage lalu
428i Coupé tinggi Eksekutif
8, Mesin Sequential
2014
2014
10 km
40000 km
Kedudukan pembaca purata: 7.2 Penafian MyReview

Penerangan dan komen dalam seksyen kereta Myreview berdasarkan pendapat peribadi dan pengalaman pengguna. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') tidak boleh diadakan bertanggungjawab untuk kandungan atau akibat yang mungkin. Dalam Myreview kereta akan diletakkan di kedua-dua pengalaman baik dan buruk. Editor boleh ungkapan yang tidak memenuhi peraturan kelakuan atau mengubah suai undang-undang atau memadam pada setiap masa.

Ia tidak dibenarkan tanpa kebenaran Sanoma untuk menggunakan maklumat untuk Myreview Auto atau merebak melalui media lain.

BMW 428i tinggi exec. pakej M

 • 3000 km
 • 6 Ogos 2014 15:48

4/5 Setahun sekali saya sentiasa mengharapkan kereta lain. telah yang Infiniti FX ditunggang selepas 4 tahun minat saya dalam sesuatu yang lain keluar. Perolehan saya cenderung sentiasa menjadi sesuatu yang berbeza berkenaan dengan kereta saya sebelum ini. HP tanpa mewah untuk kereta mewah tanpa coupe kuasa kuda dan SUV. Saya benar-benar teragak-agak antara Hybrid Infiniti Q50 dan BMW 428 coupe dan akhirnya ia menjadi yang terakhir daripada sebab penentu bagi nilai baki, lipatan tempat duduk belakang dan bilangan garaj dengan pengetahuan dalam NL. Walaupun pada 428. saya memilih Silber glasier 428 High exec, pakej M, pakej inovasi pakej keselesaan dan 19 "roda. Adakah ia tidak menjadi sebaliknya kelabu gelap satu perak kerana warna perak daripada cawangan udara di roda depan keluar lebih baik.

Pada 8-5-14 saya menutup perjanjian dengan peniaga dan dengan banyak nasib disampaikan ini 12-6-14. Sebagai seorang budak lelaki begitu gembira saya mengambil penyerahan kunci, kereta ... .. Sekarang saya mempunyai 3,000 km dipandu dan setiap minit dengan senyuman lebar. kereta terasa seperti blok di jalan raya dari segi memandu 428 campuran yang sesuai untuk pengendalian, tork dan pecutan untuk memandu kedua-dua sporty dan selesa (dan juga menetapkan demikian). Dalam kereta turbo sebelum anda dapat melihat dengan jelas yang lag turbo, tetapi kitab turbo berkembar dalam tanda 428 anda melakukan apa-apa. mesin bertukar dengan lancar dan apabila anda pergi untuk menggunakan dayung kemudian memberikan anda mengosongkan sportiest keluar dari kereta anda. Apabila 8x upshift bayangkan diri anda di dalam filem The Fast and the Furious. Jelas sekali anda tidak mendapat penggunaan sebagai berdiri dalam buku (kerana yang sentiasa berjalan dengan baik, dan gunung dengan angin off) tetapi dengan 8.5 l per 100 km, Saya benar-benar gembira untuk kereta dengan hampir 250 hp. Saya benci untuk kehilangan bunyi silinder sukan enam yang benar-benar tergolong dalam apa-apa kereta, tetapi untuk € 11.000, - untuk meletakkan tambahan untuk bunyi yang saya mencari dibesar-besarkan kerana kuasa tambahan tidak diperlukan. Peniaga itu saya mendengar mereka perlu kedengaran agak lebih bunyi enjin untuk mewujudkan / bunyi kasar grayer daripada sistem bunyi. Ia bunyi yang indah, tetapi .......

mewah adalah di dalam kereta untuk kenduri. Mengetuai, kemasukan tanpa kunci, kerusi sukan (yang hebat) dan lihat sekeliling saya cadangkan kepada semua orang. Saya sentiasa mempunyai roda besar di bawah kereta saya dan salah satu gangguan terbesar saya adalah rim rosak. Apabila parking di sini untuk membuka pintu saya untuk memeriksa sama ada membendung tidak menyentuh rim saya adalah tidak perlu. Kerja-kerja kawalan suara dengan sempurna, ia telah dilanjutkan dan ... .. dia memahami Belanda.

Kepada anda, saya percaya bahawa kereta terbaik saya, saya mempunyai setakat ini. Ia amazes saya bahawa begitu sedikit ada empat bahagian untuk memandu di bawah angka Bovag sudah tebal menjual 600 kereta.

Walaupun masih kebaikan dan keburukan;

faedah;
- gabungan tork, pecutan dan pengendalian;
- kotak gear;
- alat sejuk seperti kepala-up, kemasukan tanpa kunci, dan lain-lain.;
- Yang kelihatan adalah sporty tetapi tidak berlebihan;
- kini sebuah kereta eksklusif.

keburukan;
- tiada bunyi sporty dan apa yang saya dengar ia adalah palsu;
- Pilihan yang mahal;
- sukar letak kenderaan masuk / keluar di pintu yang lama.

Update 7500 km

 • 7500 km
 • November 8, 2014 15:28

UPDATE! Kini mencapai 7,500 km!

Sejak membeli saya tidak benar-benar membuat banyak kilometer, tetapi ini juga mempunyai kaitan dengan musim panas yang panjang kita mempunyai dan saya suka pack tukar. Untuk peminat, saya telah menambah beberapa gambar tambahan.

Sejak ulasan pertama saya, saya masih lagi 4 siri memandu apa kereta masih membuat eksklusif manakala Grand Coupe telah beberapa bulan telah dilancarkan semula dan saya ini telah tidak sering. Perbezaan harga yang kecil tidak akan, saya fikir! '.

Well, apa yang boleh saya katakan tentang kereta. Saya masih sangat gembira, dan saya pasti tidak menyesal pembelian. Selepas 7.500km tidak mempunyai masalah tetapi saya tidak menjangka. basikal adalah baik dan saya merangkak ke jenama pengguna. Saya dapat 100km 8,3l / dan ia masih jatuh. Ini mengejutkan saya agak kerana X1 2.0 isteri saya yang datang untuk 9.3l / 100km, dan kepercayaan saya apabila saya katakan saya benar-benar melakukan lebih daripada memandu oleh isteri saya. Akan menyelaraskan penjagaan begitu banyak?

Apa yang ia melanda saya itu dan masuk dan keluar garaj itu tidak mudah oleh pintu coupe panjang yang besar, tetapi jika tidak, ini adalah satu kelemahan yang saya ambil mudah.

Tambahan pula, saya menjadi lebih dan lebih biasa dengan sirip apabila saya memandu sporty bulat. Dengan peralihan transmisi manual kadang-kadang 1 atau 2 kali kembali tetapi sirip anda boleh melakukan ini maka kedua tiga kali (kerana 8-bin).
Dari segi kuasa anda tidak akan kekurangan makanan dengan 245pk dan kereta pergi seperti neraka tetapi saya akan menjadi sangat gembira untuk mempunyai bunyi yang lebih baik. Mungkin membiarkan apa-apa perubahan selendang, keraguan, syak, ragu-ragu .......

Semua orang terima kasih kerana komen-komen yang bagus dan kajian seterusnya!

maklumat 40.000km

 • 40000 km
 • 22 Jun 2016 16:30

Sudah sekian lama sejak saya lepas memberikan kemas kini, jadi di sini.
Kereta itu adalah masih cara jangkaan saya dan saya masih tidak mengalami sebarang bug. Apabila jaminan 2 tahun telah tamat tempoh, saya telah tidak diperbaharui surcaj. Daripada apa yang lain empat pemandu siri (atau Gran Coupe dan bukan Coupe) Saya mendengar beberapa aduan mengenai creaks dan bip di dalam kereta saya tidak boleh mengatakan pada (mungkin satu perkara GC sedikit). Penggunaan bahan api ialah 8.2L tergantung pada 100km dan saya gembira halus. Adakah saya kini benar-benar tidak menghadapi rintangan?!? Uh ... baik jika saya masih mempunyai untuk mengatakan sesuatu. Dalam permulaan sejuk ada apa-apa yang berkepala aneh sementara daripada ekzos, tetapi saya fikir semua mempunyai 2.0 dan 2.8 enjin generasi yang sama. X1 isteri saya, hakikat juga. Selepas 5-10 saat bunyi ini selainnya off.

Kadang-kadang saya lihat kadang-kadang memandu 4 coupe, tetapi anda lihat GC dengan lebih kerap. Difahami kerana purata umur siri sasaran 4 mempunyai anak dan oleh itu perlu lebih banyak ruang sedikit di bahagian belakang untuk hanya tambahan € 500, -. Sudah tentu saya perlu bergerak beberapa perkara kadang-kadang tetapi itulah sebabnya saya telah mengambil pilihan bar tunda tarik semula jadi saya kadang-kadang troli boleh membawa sekitar.

4.5
 • keselesaan 5.0
 • prestasi 5.0
 • kebolehpercayaan 4.0
 • kos 4.0
 • anda akan membeli kereta dari jenama ini? yes

Berikan pendapat anda tentang penulisan gaya dan kebolehgunaan. Sekurang-kurangnya lima menerima penilaian, purata penilaian akan dipaparkan.

 • buruk
 • tidak mencukupi
 • cukup
 • baik
 • sangat baik