Hyundai i30 1.6i CVVT i-Catcher (2008) ulasan

6pelaksanaankelajuantahun DibinaTahun pembelianMileage lalu
i30 1.6i CVVT i-Catcher
5, Manual
2008
2008
350 km
Kedudukan pembaca purata: 6.5 Penafian MyReview

Penerangan dan komen dalam seksyen kereta Myreview berdasarkan pendapat peribadi dan pengalaman pengguna. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') tidak boleh diadakan bertanggungjawab untuk kandungan atau akibat yang mungkin. Dalam Myreview kereta akan diletakkan di kedua-dua pengalaman baik dan buruk. Editor boleh ungkapan yang tidak memenuhi peraturan kelakuan atau mengubah suai undang-undang atau memadam pada setiap masa.

Ia tidak dibenarkan tanpa kebenaran Sanoma untuk menggunakan maklumat untuk Myreview Auto atau merebak melalui media lain.

PENGALAMAN

 • 350 km
 • 24 Februari 2008 00:00

Sesungguhnya yang amat ketat dan kereta 'tebal'. Semuanya berakhir dan ia, dan diterima pada saat akhir walaupun navigation, ia tidak boleh. Pada mulanya saya tidak begitu gemar belakang, tetapi ia adalah sangat cantik dalam warna ini Steel Gray. Terdapat sangat menarik roda 17 inci dengan tayar yang baik rata di bawah. Ia berfungsi hebat, terutama di sudut-sudut. Sudah tentu ia adalah sangat berbeza daripada kereta kami sebelum Tucson, kami kerana kami menjual kafilah itu, tidak perlu lagi. Terutama pada waktu malam anda boleh menikmati lampu dashboard biru yang indah. Radio bersepadu, anda memang boleh berkembang, dan kemudian radio masih hanya bermain. Saya tidak menemui sebarang kelemahan. Oh pasti, hanya ada satu kunci dengan pada alat kawalan jauh. Sedikit memalukan kerana kunci tambahan tidak murah. Saya memahami bahawa harga itu kini diselaraskan selepas aduan. Walaupun tempat duduk adalah lebih baik daripada di Tucson. Ya dan belajar kan. (Apa yang anda juga boleh menyesuaikan hadapan dalam pemandu Tucson) Terdapat sokongan lumbar dan stereng boleh diselaraskan kedua-dua ketinggian dan kedalaman. sensor letak kereta juga pada saya seolah-olah satu mewah berlebihan bit, tetapi adalah sangat berguna apabila tempat letak kereta terbalik. Dan cermin auto-dimming yang saya dapati sangat berguna. Atau batang adalah saiz yang sama dengan yang Tucson Saya tidak pasti (Tucson, dia seolah-olah lebih besar) tetapi anda meletakkan beg AH menghormatinya lebih mudah. rak sekarang mencetak mesej yang tidak rata. (At Tucson kami, kami mempunyai rak lama anda terpaksa membuka sendiri, dan kemudian segera kembali ke bawah pl.)
Anda boleh memandu dengan baik dengan enjin 1.6 dan saya mendapati diri saya beralih nice berjalan lancar. Apa yang menarik adalah bahawa brek terlibat dengan lancar, yang membiasakan diri dengan kilometer pertama.
Ia adalah kereta saya pasti boleh mengesyorkan.

5 Oktober 2008
Sementara itu, seorang lagi 8000 km, dengan pengalaman percutian, depan dua orang dewasa dan tiga remaja di belakang untuk Marina di Venezia (ya di Itali). dan saya mesti mengatakan saya tidak mahu kehilangan dia. Ia berjalan benar-benar begitu santai. Tetapi sebenarnya bunyi yang baik pada kelajuan yang lebih tinggi. Oleh itu, beliau jauh lebih laju daripada kami Peugeot 206.Maar lama dibungkus kemas penggunaan adalah kira-kira 1 dalam 14, Tucson adakah tahun yang lepas satu dalam 10.
Gembira dengan lakkeuze, ini gelap kelabu logam berkilat kekal.
Perkara yang melucukan adalah bahawa meter kelajuan pelayaran terbina dalam menunjukkan kelajuan yang lebih rendah daripada kaunter kereta itu sendiri. Anda menyelesaikan ketibaan anda supaya pada jarak yang jauh. Tetapi ia juga membuat perbezaan dalam denda.

MASALAH

 • 350 km
 • 24 Februari 2008 00:00

tidak
update:
apa yang saya tidak benar-benar suka adalah lampiran untuk rak bumbung. Dalam satu cara atau yang lain saya tidak mempercayainya. Terdapat penerangan dalam kotak dan jika anda mengikuti segala-galanya betul-betul anda mempunyai idea bahawa ia hanya tersekat. Dan bagaimana pendek anda juga mempunyai getah di atasnya dan bagaimana anda membersihkannya, cat masih rosak sesuatu.

5.0
 • keselesaan 5.0
 • prestasi 5.0
 • kebolehpercayaan 5.0
 • kos 5.0
 • anda akan membeli kereta dari jenama ini? yes

Berikan pendapat anda tentang penulisan gaya dan kebolehgunaan. Sekurang-kurangnya lima menerima penilaian, purata penilaian akan dipaparkan.

 • buruk
 • tidak mencukupi
 • cukup
 • baik
 • sangat baik