Mini Cooper (2015) ulasan

7pelaksanaankelajuantahun DibinaTahun pembelianMileage lalu
Cooper
6, Manual
2015
2015
16000 km
Kedudukan pembaca purata: 7.8 Penafian MyReview

Penerangan dan komen dalam seksyen kereta Myreview berdasarkan pendapat peribadi dan pengalaman pengguna. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') tidak boleh diadakan bertanggungjawab untuk kandungan atau akibat yang mungkin. Dalam Myreview kereta akan diletakkan di kedua-dua pengalaman baik dan buruk. Editor boleh ungkapan yang tidak memenuhi peraturan kelakuan atau mengubah suai undang-undang atau memadam pada setiap masa.

Ia tidak dibenarkan tanpa kebenaran Sanoma untuk menggunakan maklumat untuk Myreview Auto atau merebak melalui media lain.

3 mini cooper cili berwayar

 • 2000 km
 • 13 Januari 2015 09:23

Mini3 cooper cili berwayar.

Banyak ulasan saya membaca kelihatan Copypaste risalah pengiklanan. Malah lingo pengiklanan sama. Mudah-mudahan anda mempunyai lebih banyak di sini.
Mengapa Mini baru: Hanya ... kerana oren adalah hitam baru, dan tiada kereta smoelt begitu baik dalam oren sebagai mini. Serius, selepas beberapa kereta kecil saya cari sebuah kereta kecil dalam segmen premium. Great padat tetapi disediakan dengan semua kemewahan bekas tebal. Setiap bahagian gaya dan yang saya dapati sangat menarik. Butiran adalah banyak dan sentiasa mencari produk baru lagi; cantik dibuat. S peribadi mendapati kurang cantik kerana kotak di bahagian depan dan belakang yang perlu membuat kereta sukar walaupun mengganggu garisan indah. Tetapi rasa berbeza, sudah tentu. Bumbung kaca adalah satu kemestian. Cantik dan mempunyai pemesong angin standard yang membolehkan anda untuk menggunakannya kerap, walaupun hujan. Berapa betul.

motorisasi adalah menarik kepada saya
baru 1.5. Ekonomi, cepat dan membuat bunyi yang baik juga. Ia menunjukkan ada kesilapan. Apa yang blok yang baik untuk 1.5. 136 pekaatjes adalah lebih daripada mencukupi dan kotak pintar tjoener anda masih boleh membuat 30 jururawat memberi. Tetapi walaupun dengan 136 ia cukup pantas. Walaupun tidak lagi berjalan, penggunaan yang sudah 1:17. Terutamanya bahawa nisbah gear (3x nilai perkataan!) Long. Anda sentiasa mendorong satu gear yang lebih rendah daripada biasa. Anda perlu untuk mendapatkan digunakan untuk, anda bergilir-gilir menjadi hidup dalam gear 3 yang perlu anda ambil sekarang pada jalan enjin ke-2 di bawah touring (dan dolar). Sekarang anda telah benar-benar dipercepatkan lebih pada akhir. Dalam gear 3 mendorong anda 170km / h. Sama ada ini adalah satu kelebihan atau kelemahan, masa itu masih belum belajar tetapi saya sekurang-kurangnya harus mempunyai untuk mendapatkan digunakan untuk. Kotak gear terus dari kilometer satu denda lancar dan jelas. Lazat yang saya lalui sebaliknya.

mini boleh disesuaikan menyeronokkan dan menarik. Tetapi tidak memberitahu bahawa ia adalah berguna untuk memeriksa facebook / google dan penjadualan anda melalui paparan pusat. Membeli sensor letak kereta, kawalan pelayaran dan Bluetooth ... siap. Selebihnya adalah mudah mini € 10,000 mahal semasa ia mempunyai nilai yang sedikit. Setiap kemas kini sistem navigasi akan kos € 100 semasa menavigasi pada telefon anda akan dikemas kini secara percuma setiap minggu dan, tambahan pula, menunjukkan denyar, dan begitu juga pelayar kursus mini tidak ... bayangkan.
Anda juga boleh menukar pencahayaan dalaman dalam pelbagai warna, adalah malang, bagaimanapun, bahawa warna paparan meter kelajuan dan adalah warna oren dan lain dikuasai. Bahawa lampu perubahan di pintu mengendalikan warna tiada siapa yang akan melihat.

Apa yang mendorong mini: Di ​​sini sudah tentu anda membeli mini untuk, bukan? Mini berjalan besar; Saya memandu banyak kereta yang berlainan dan mini pasti boleh bersaing dengan kereta pengendalian terbaik. Mungkin mini itu memandu taraf baik dan ketat. Walau bagaimanapun .... Jenama lain telah sibuk dan jika anda tidak kendaraan, anda akan melihat perbezaan sedikit antara Ford Focus, Peugeot 308 atau mini3. Bukan kerana Mini adalah kurang ketat pada masa hadapan kerana jenama lain telah menutup jurang. Membeli roda 18 inci anda pada mini anda maka keselesaan akan kembali. Secara peribadi saya berpendapat bahawa ini adalah menyeronokkan tetapi mungkin tidak benar untuk semua orang.

Kualiti mini adalah premium. Semua bahan berasa cukup kukuh dan baik dipertimbangkan. Anda mendengar ia di dalam setiap ujian tetapi ia masih sukar untuk mewujudkan kedudukan tempat duduk ergonomik di Mini. Kawalan adalah pelbagai laras dan kerusi boleh laras ketinggian. Secara peribadi, saya mendapati bahawa aku telah mendapat kedudukan tempat duduk yang baik, asrama adalah sukar kerana ia benar-benar mengawal terlalu rendah. Saya boleh hidup dengan tetapi tidak lagi lemah gemalai sebagai tip. Setakat ini tiada kraakje pendengaran atau mainan, mudah-mudahan ia kekal dengan cara itu.

mini yang ada keajaiban ruang, sesungguhnya, dengan 1.87 saya ialah pengapit tempat duduk di belakang. Semua anjing boleh menunggang di tempat duduk belakang, yang dipenuhi dengan Poekie kulit cantik.

mana-mana yang mempunyai sejenis bekas di bawah lantai beban di mana banyak kereta perkara yang cukup baik. Ini membolehkan batang masih boleh didapati untuk barangan runcit atau sesuatu. Kes itu adalah sangat kecil. A Toyota aygo bertambah.

Dengan mini3 anda telah mendapat perhatian. Sebenarnya, semua orang akan mencari nice kereta dan walaupun ia adalah bekas mahal menjana imej kecil tidak iri hati. Ia kekal sebagai 'kereta' apabila ia sebenarnya adalah bekas premium mahal. Terutamanya dalam mini wanita mempunyai daya tarikan yang sangat menarik. Bagi saya sebagai 'orang tua muda' juga perk nice


Update minicooper

 • 16000 km
 • 5 Disember 2015 13:37

Perkara yang paling penting adalah untuk mengubah mini adalah lawatan ke prestasi SD di Belgium.
Pada pintu berdiri baris menunggu kereta dalam segmen + mimpi kereta. McLaren, M5, M6 dan barangan. Anda berdiri di sana dengan mini silinder ketiga. Tetapi selepas penerima telah bekerja sepanjang hari (!) Beliau pulang dari ujian memandu dengan senyuman yang sangat besar di wajahnya. "Allee Saya tidak menjangka" katanya. Well ... saya tidak. Apa perbezaan besar. 180hp dan 340Nm. moped A telah menjadi terantuk Ducati agresif.
Saya telah menulis mengenai nisbah gear yang sungguh panjang; masalah yang mudah diselesaikan dengan penalaan ini. Dari 2000 rpm menarik selain roda depan. menikmati setiap saat. Dan penggunaan bahan api .. eeehhh 1:17-01:13. Minda anda.

Tambahan pula, mini kekal sebagai kereta sukar untuk mencari baik roda kerusi belakang. Untuk duduk semua kerusi bersenjata setakat ini menunjukkan bahawa asrama adalah sukar. Kini saya fleksibel cukup tetapi ia adalah jelas dari kerusi yang memberikan pemakaian.

Navigation adalah penghinaan secara terang-terangan. Biasanya dia tahu alamat, nombor atau tidak dan jika ia adalah supaya anda hampir tidak pernah keluar kanan di destinasi anda. Apa satu perkara yang rongsok. Kerap anda berdiri di tengah-tengah padang rumput dan dibatalkan wanita mesra "destinasi yang dicapai.
Aplikasi sambungan saya dipadam dari telefon saya, yang menyediakan kesalahan dan tidak mempunyai nilai.

mini adalah kereta buatan sendiri yang besar tidak memberi sebarang gangguan atau probemen. Tiada apa-apa squeaks atau mainan kerincingan.

Pendek kata, setiap perjalanan adalah suatu keseronokan, tidak kurangnya kerana ramai orang (manusia) berfikir bahawa dia cooper ada menarik walaupun. Hahaha, cabaran saya akan ... saya suka.

4.5
 • keselesaan 3.0
 • prestasi 5.0
 • kebolehpercayaan 5.0
 • kos 4.0
 • anda akan membeli kereta dari jenama ini? mungkin

Berikan pendapat anda tentang penulisan gaya dan kebolehgunaan. Sekurang-kurangnya lima menerima penilaian, purata penilaian akan dipaparkan.

 • buruk
 • tidak mencukupi
 • cukup
 • baik
 • sangat baik