Toyota Auris Touring Sukan 1.8 Hybrid Lease Pro (2015) ulasan

8pelaksanaankelajuantahun DibinaTahun pembelianKM-mode, apabila membeliMileage lalu
Auris Touring Sukan 1.8 Hybrid Lease Pro
1, Mesin Sequential
2015
2015
10 km
4600 km
Kedudukan pembaca purata: 8.0 Penafian MyReview

Penerangan dan komen dalam seksyen kereta Myreview berdasarkan pendapat peribadi dan pengalaman pengguna. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') tidak boleh diadakan bertanggungjawab untuk kandungan atau akibat yang mungkin. Dalam Myreview kereta akan diletakkan di kedua-dua pengalaman baik dan buruk. Editor boleh ungkapan yang tidak memenuhi peraturan kelakuan atau mengubah suai undang-undang atau memadam pada setiap masa.

Ia tidak dibenarkan tanpa kebenaran Sanoma untuk menggunakan maklumat untuk Myreview Auto atau merebak melalui media lain.

kesan pertama

 • 500 km
 • 18 Julai 2015 11:38

Pada Khamis 9 Jul saya terima Auris baru saya, kini sedikit lebih dari satu minggu kemudian, saya mesti mengatakan; Apa sebuah kereta yang hebat!

Saya mempunyai versi yang sangat lengkap, walaupun ada segala-galanya. Mempunyai banyak pilihan dan aksesori ditambah kepadanya "saya" membuat kereta.

Dia memandu yang besar, ia adalah tenang dan tempat duduk adalah sangat baik.

minggu depan saya komen sangat ingin tahu ke Itali dengan segera, bagaimana yang pergi, saya menjangkakan sebenarnya yang saya akan membuat ia perjalanan yang hebat.

bercakap tentang getaran, saya tidak mempunyai masalah itu ada.

Apabila saya telah membuat lebih mileage saya memberikan kemas kini.

Yang pertama dalam 1000!

 • 1000 km
 • 24 Julai 2015 14:14

Oleh itu, pertama 1000 km di atasnya!

Apa yang saya terutamanya perasan kedamaian dan ketenangan di sekeliling anda, kereta ini menjemput anda untuk lazat "pelayaran" dan baik (dan selamat) dilengkapi untuk tiba di destinasinya.

Motor elektrik dan mesin dengan penggunaan kawalan pelayaran juga menyediakan perjalanan yang menjimatkan lepas dengan kelajuan purata 110km / h dari Wood ke Eindhoven berlumba terhadap penggunaan kira-kira 1 dalam 18.5.
Sekarang saya masih memandu ke dalamnya dan "doktrin" Saya sentiasa lebih baik untuk mengetahui kereta supaya nombor dalam segi penggunaan akan mendapat konkrit yang lebih baik dan banyak lagi.

Lagi positif adalah sunroof, bunyi radio, depan LED dan lampu belakang dan sudah tentu kemunculan kereta. Saya masih sangat gembira dengan pilihan saya warna ini dalam kombinasi dengan roda.

Sesuatu yang menunjukkan "negatif" ...... Akan sukar .... Buat masa ini saya hanya boleh menunjukkan bahawa ruang belakang mungkin boleh menjadi sedikit lebih besar untuk penumpang.

Dalam beberapa hari akan melalui Austria ke Itali, saya sangat ingin tahu bagaimana kereta itu adalah seperti dalam persekitaran ini.

Saya akan memaklumkan kepada anda!

Pengalaman selepas cuti Italy

 • 4600 km
 • 15 Ogos 2015 21:50

Sekarang 4600 km pada jam selepas bercuti ke Itali melalui Austria masih pendapat saya bahawa Auris TS adalah kenderaan yang sangat halus dan lengkap.

Berikut adalah beberapa perkara yang melanda saya;

- Kerusi (kulit) adalah selamat dan selesa selepas memandu hari yang panjang saya keluar tanpa masalah, saya tidak mengalami belakang, kaki dan keletihan.
- troli berjalan dengan ketara tak bersuara, tenang dan lancar. Delicious pelayaran!
- Kawalan pelayaran berfungsi dengan baik dan perkhidmatan yang hebat.
- pilihan mewah yang besar dari segi kereta dengan kawalan halus.
- Mengkaji satu tin petrol dengan cara yang pelbagai, semua ini adalah baik dan mudah difahami untuk membaca dan memberi anda petunjuk yang baik.
- Mod EV, ECO dan mod POWER juga diuji dan digunakan di mana sesuai.
(Tip, kerja-kerja penyaman udara di mod Kuasa hanya lebih keras, Itali adalah satu kemestian. Ini cara tentu juga kerana gunung minyak di sana)
- "B" kedudukan digunakan berulang kali ketika menuruni cerun curam, ia dapat mendengar dengan betul menjalankan tugasnya.

Dan kini sekeping teks kepada penggunaan kereta dalam perjalanan pulang dan jarak Saya telah mengembara di Itali. Dengan pengangkutan termasuk dibungkus. 2 dewasa dan 1 kanak-kanak saya mengambil perjalanan pulang purata kira-kira 1-16,5 pada kelajuan 120-140 kilometer sejam. Tambahan pula, saya hampir sentiasa menggunakan kawalan pelayaran dengan Belanda dan Jerman memulakan mod ECO dan seterusnya telah digunakan mod Power. Di Itali sendiri, saya hampir selalu telah didorong mod POWER dan saya mengambil yang pertama pada 17/18. Pada pendapat saya ini adalah prinsip-prinsip di atas dan mengambil kira bahawa ini adalah sebuah kereta baru yang tidak cukup menjadi alasan yang baik adalah penggunaan yang sangat baik dan menjimatkan.

Satu lagi teks pada revs enjin bersenandung membuat pecutan ...... .a Setiap orang mempunyai pendapat mengenainya; satu tidak suka dan berkata bahawa dia membuat terlalu banyak "bunyi" dan yang lain menunjukkan bahawa tidak semua yang buruk. Pendapat peribadi saya adalah bahawa dia adalah pada pecutan besar memang "bunyi" tetapi kereta tidak sekarang, saya sendiri tidak mempunyai masalah dan tidak menemuinya dapat mengganggu. Selain itu, ia juga adalah bagaimana anda menggunakan kaki kanan kepada diri sendiri dan cara anda berinteraksi dengan pedal gas; "Raket" membuat dia tidak perlu lakukan, anda boleh belayar secara senyap-senyap dan tiba pada kelajuan kadar yang aman dan senyap. Aspek ini Saya Jerman sekali betul diuji dan sana kerap dalam mod POWER dari e 100 km / h pendikit penuh. Salah satu keputusan yang saya lakukan dengan anda ingin berkongsi ialah saya pada satu masa dengan "lebih besar" kereta ada juga boleh, dan saya mempunyai memandu golf VW baru jauh di belakang saya kelajuan yang saya akhirnya pengambilan mengambil adalah 185 km / h.

Tambahan pula titik perbincangan yang berkaitan dengan "getaran". Apa pengalaman saya setakat ini adalah bahawa ia bukan tentang ini, saya goncang kereta itu sendiri, tidak. Saya mempunyai satu "shake" IN menemui kereta itu sendiri; Ini bahagian depan pemegang cermin mata hitam dengan dua lampu. Saya diperbetulkan dengan meletakkan sekeping kain 20 cm panjang, 2 cm lebar dan kira-kira 7 mm tebal antara jendela langit kaca dan rim plastik di bawah.

Apa yang saya ingin mengetahui lebih lanjut dan akan menguji kesan secara automatik memasuki ke dalam cahaya. Apabila memasuki terowong di Austria dan Itali mengambil masa terlalu lama pada pendapat saya (kira-kira 4 saat) sebelum cahaya dihidupkan. Terdapat pelarasan sensitiviti, i masih bersedia untuk menguji. Seseorang yang juga mempunyai pengalaman dengan ini?

Kesimpulan saya selepas perbatuan ini:

Saya masih berfikir Hybrid Auris ini TS reka bentuk yang sangat bagus dengan bahan pepejal, dia memandu menarik dan semua di atas kapal apa yang saya mahu. Saya masih gembira dengan pilihan saya jenama, jenis, versi, warna dan rim. Sudah tentu anda sentiasa melihat peningkatan atau perkara yang anda ingin mempunyai yang berbeza .... ... tetapi apa kereta anda mempunyai itu sekarang?

Diteruskan!

4.5
 • keselesaan 5.0
 • prestasi 4.0
 • kebolehpercayaan 4.0
 • kos 4.0
 • anda akan membeli kereta dari jenama ini? yes

Berikan pendapat anda tentang penulisan gaya dan kebolehgunaan. Sekurang-kurangnya lima menerima penilaian, purata penilaian akan dipaparkan.

 • buruk
 • tidak mencukupi
 • cukup
 • baik
 • sangat baik