Offisielt: Range Renault Zoe vokser kraftig

42Renault engasjerer Paris Motor Show for å gi den elektriske Zoe igjen av større aksjonsradius. Kapasiteten på batteriet nesten dobler og kan gjette hva det betyr for området.

I juni, visste vi for å rapportere at Renault kompakt EV snart ville være mye lenger på en batterilading. Utvalget kan utvides i nær fremtid til 350 km, et tall som nå er overskredet. Nemlig den franske lover en rekke 400 km, betydelig mer enn 240 km som klarer å presse papiret Zoe nå opp fra batteriet. At batteriet er også vokst betydelig: i stedet for 22 kWh er kapasiteten nå 41 kWh. Det er betydelig mer enn 30 kWh batteri i vår Nissan Leaf tar star, vi kom knapt 238 km unna.

Renault er realistisk nok til å fortelle umiddelbart når som 400 km i praksis utopi. Ifølge men lett å få den franske merkevaren har en rekkevidde på 300 km i urbane områder. Telle på at motorveien bruk vil bli enda mindre, fordi elbiler hoppe inn i byen økonomisk med energi.

Den 22 kWh Batteriet holder også tilgjengelig, om enn bare med de mest grunnleggende entry-level utstyr. Hvem ønsker å være i stand til å gå rask lasting for hurtig versjonen, som har en teoretisk rekkevidde på 370 km. Denne forskjellen vi så tidligere med Renault: den versjonen med mindre batteri er ingen rask lasting anlegget 240 km unna, men med denne er det bare 210 km.

pris

Zoe med større batteripakken er fra 1. oktober - så nesten umiddelbart - på bestilling. Inkludert batteri koster den billigste Zoe fra 29 390 i dag. Dette refererer til den versjonen med den 'gamle', mindre batteri. Den nye 41 kWh batteri du får fra 31 890 euro i livet trimme hjemme. Den intense kan bringe til 33890, er den dyreste Bose 36 690 av dere. De som liker å overlevere som spenner for muligheten for rask lading, for å undersøke litt dypere i lommene: "Quick Charge" er fra 32 590.

Dermed er vi ikke ennå, fordi som alltid, Renault tilbyr også muligheten for å leie batteriene. I så fall starter prisen 21 490 euro for 21 kWh versjonen og 23 990 for 41 kWh versjon. Siden prisen på batteriet er fortsatt på. I dette øyeblikket, leien minst 49 euro per måned (med en kontrakt på 36 måneder og en årlig kjørelengde på mer enn 5000 km), som Renault for større batteri vil be er i skrivende stund fortsatt ikke klart.