Ford Fiesta 01:25 82pk Trend (2009) gjennomgang

2implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Fiesta 01:25 82pk Trend
5, manuell
2009
2010
25000 km
29000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 8.3 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Den første 3000 km på Fiesta

 • 28000 km
 • 10 januar 2011 21:48

Hvorfor en Fiesta?
Denne bilen har jeg et par uker lov til å kjøre fordi min Fiat Grande Punto for reparasjon var under reparasjon. Jeg har denne erstatning kjøretøy kan derfor ikke velge selv. Grunnen til at jeg gjør er å skrive en anmeldelse jeg fikk en god ide og ønsker å dele her.

modell
Jeg ville modellen selv ikke har valgt så raskt på grunn av utseendet. Det er ikke stygg, men fordi Fiesta kommer over små og høye vinduer til baksiden er ikke mitt første valg. Grande Punto jeg finne ut mer vakker og moden. Men jeg skjønner at dette er personlig.

Men nå har jeg et par uker jeg kjørte, jeg overrasket over denne Fiesta. Det er en trend modell med 01:25 motor på 82 hk. Med en pris på 12 745 euro (i januar 2011).

interiør
Jeg kan sitte godt med min 1m86cm. Setene er gode, kanskje litt på de små side, men du er der "i" med støtte og ikke der "på". Men jeg merker at jeg har satt hjulet faller en del av dashbordet (til høyre blinkende lys), som om hjulet er litt skjevt. Tilbake til to voksne lengde stramt. Det er en fin firkantet boks hvor du kan de fleste ting i tapt (og større enn Punto). Nok for en familie med to voksne og to små barn til å snakke.

I form av utstyr er egentlig alt der i det du trenger. I miss bare en datamaskin (med forbruk, trippteller, temperatur, etc.) og den hastighetskontroll. Videre er det som er til stede i denne klassen er ikke alltid standard: klimaanlegg, elektriske vinduer, oppvarmede speil, sentrallås, musikkanlegg med ratt, og hjelpeterminalen.

motor
01:25 Jeg synes motoren bemerkelsesverdig sterk og jeg hadde ikke forventet. Lyden av motoren er fin, selv litt sporty eksos notat og henger fint å gassen. Du kan godt holde tritt med trafikken uten overdreven behov for å bytte tilbake til å akselerere. 5. gir har har nok strøm til å drive ulovlig hastigheter og speedometer går opp uten denne lange er 170 km / t. Og på 120km / t indikerer turteller 3500. Støyen enn dårlig. Men jeg tror, ​​hvis du kjører 150 kontinuerlig, høyhastighets analog-siden og blir kjedelig, men spørsmålet er hvor ofte du gjør det i NL.

Det er sommer dekk Hankook etter og jeg føler at de er ganske hard gummi. Fordi de slår seg raskt etter at akselerasjonen på en våt eller glatt underlag.

Sammenlignet med min Grande Punto: dette har kraftigere motor, og en 1,4 sjette gear. Selv om dette gir i 120km / t bare 3000 rpm og kjøre litt roligere, men du må ofte bytte tilbake til å akselerere. Ja Gjør deg selv valget hva du synes er morsomt.

forbruk
Med en tom tank kan fylle ca. 40 liter, men gjør det så mulig drivstoffmåleren helt til venstre. Forbruket er omtrent 1 til 14.5. Rekkevidde 550 km.

konklusjon
Overraskende billig, god å kjøre bil er pent utstyrt og med god plass til to voksne og to barn. Motoren er punchy og kraftig nok til å kunne få godt sammen. Hvis du er bevisst: Hvorfor bruke enda mer penger på større og dyrere biler av annet merke? Det er noen konkurrenter, men de er faktisk alle dyrere eller mindre på samme pris.

Tips: titan versjonen er 1000 euro dyrere, men da har du cruise control, lettmetallfelger, skinntrukket ratt, aluminium trim, tåkelys, kjørecomputer der. Det er veier det!

leveres tilbake

 • 29000 km
 • 14 januar 2011 20:16

I dag har jeg Ford Fiesta og leveres min Fiat Grande Punto hentet. Og det er en god tid til å dele med deg de nyeste funnene her. Jeg kan nå også sammenligne godt med Grande Punto. De viktigste forskjellene er:

- Punto foran føles mer romslige og større enn Fiesta
- Fiesta sitteputer er for smale for meg og vil irritere lengre ritt
- Front søyler og lave nivåer sitter ganske i det visuelle feltet ved Punto. På Fiesta har bedre synlighet.
- De dørlommer i Fiesta er bredere og mer romslig enn Punto
- Den elektriske vindushevere av Fiesta er for langt bakover, slik at du kan din arm og hånd Odd må flytte til baksiden
- Fiesta stammen er litt større enn Punto
- Ved ombordstigning i Fiesta stakk jeg hodet mitt det er.

- Den Punto av tanken er ca. 4 liter større. Og som gjør en 60 km radius av Fiesta.
- For de samme pengene får du flere biler i Fiesta enn Punto. Spesielt 01:25 60kW motoren er ganske bra.

Alt i alt tror jeg Fiesta fin bil der styrke er:
- 1,25 60 KW motor er tilstrekkelig hard og har god lyd
- utstyr trenden er mer enn
- gunstig pris og kvalitet

4.0
 • komfort 4.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket