Hyundai i10 1.0 i-Motion Comfort (2015) ulasan

1pelaksanaankelajuantahun DibinaTahun pembelian
i10 1.0 i-Motion Comfort
5, Manual
2015
2015
Kedudukan pembaca purata: 4.2 Penafian MyReview

Penerangan dan komen dalam seksyen kereta Myreview berdasarkan pendapat peribadi dan pengalaman pengguna. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') tidak boleh diadakan bertanggungjawab untuk kandungan atau akibat yang mungkin. Dalam Myreview kereta akan diletakkan di kedua-dua pengalaman baik dan buruk. Editor boleh ungkapan yang tidak memenuhi peraturan kelakuan atau mengubah suai undang-undang atau memadam pada setiap masa.

Ia tidak dibenarkan tanpa kebenaran Sanoma untuk menggunakan maklumat untuk Myreview Auto atau merebak melalui media lain.

sangat ingin tahu

 • 24 Jun 2015 19:44

AH LeasePlan pajakan swasta ACIE Hyundai I10 Comfort.

Saya komuter mingguan 450 km, terutamanya lebuh raya (A2). Sebagai seorang pegawai saya tidak layak untuk kereta syarikat.
Bagi saya ia adalah penting untuk memastikan serendah yang mungkin, kos kereta.

Telah lama berpuas hati dengan saya diesel Ford Focus. Dalam tempoh 11 tahun tidak pernah mempunyai masalah, ya 1x, pam air rosak. Dia hilang dengan 350K pada odometer, menaiki kereta itu sendiri dengan baik.

Tahunan saya memandu 25,000 km, titik perubahan, diesel atau petrol. Tertunggak Saya menyesuaikan diri saya pada pengganti. Long dicari diesel hanya digunakan ke atas cukai jalan yang tinggi dan pengetahuan yang saya ada dua kerosakan kecil jauh lebih insurans, saya mencari alternatif yang lebih murah. Ingin tahu tentang UP VW. Tetapi saya meninggal dunia akibat suatu tawaran LeasePlan, satu tindakan AH dengan Leasplan. Pajakan yang sangat kompetitif. Pilihan tempat yang I10 atau I20. Saya meninggal dunia akibat I10 itu. Tempoh pajakan 3 tahun, max 25 000 km per tahun € 249 setahun. Oleh kerana hanya berlaku apabila bahan api. Sebagai satu lagi susut nilai kenderaan, kos tetap dan berubah-ubah tidak boleh bersaing.
pilihan saya juga didorong oleh kerja besar I10 baru di AutoWeek. Saya tertanya-tanya sama ada matlamat ini satu, menyerupai promo.

Saya membuat ujian memandu dalam I10, baik suka. penjual kesal tindakan itu, dia diberitahu bahawa € pajakan mereka 75- € 100 lebih tinggi akan gagal.

kereta tersebut akan disusun, kerana afwachten.Ik am benieuwd.Ik telah bersemangat memandu, saya berharap I10 bahawa kebendaan tidak akan jatuh.
Saya akan menyiarkan lebih banyak laporan pada masa hadapan.

4.0
 • keselesaan 4.0
 • prestasi 4.0
 • kebolehpercayaan 4.0
 • kos 4.0
 • anda akan membeli kereta dari jenama ini? mungkin

Berikan pendapat anda tentang penulisan gaya dan kebolehgunaan. Sekurang-kurangnya lima menerima penilaian, purata penilaian akan dipaparkan.

 • buruk
 • tidak mencukupi
 • cukup
 • baik
 • sangat baik