Chevrolet Spark 1,0 LS Bifueldesignet (2013)

35 Gnisten er allerede et par år Chevrolet eiendel i A-segmentet. Nylig har det lille Chevy var en ny variant i form av bi-drivstoff versjon. Takket til montering av en LPG-installasjon, utslippene er lavere og den gnist ytterligere fordel å kjøre.

Når det kommer til utseende, Chevrolet har ikke gitt lett ferdig med Spark. Den grunnleggende modellen av den amerikanske merket var ikke bare rimelig, men også morsomt utseende. Det virker for oss i alle fall godt gjort: utseendet på Spark er absolutt vellykket. Detaljer som runde baklyktene og høy nese plassert, kraftig kutt frontlykter hoppe rett inn i øynene. Vi ser en økende waistline og bakhjulene er i hjørnene. Interiøret er dessverre en annen historie, fordi det ser billig og moderat finish. Bedre kan du derfor velge litt mer sjenerøs kledd LT, selv om det er dyrere. Det spesielle med denne bi-fuel versjon av LPG anlegget, som kommer fra BRC. Den tilsvarende tank er 31 liter og er utstyrt i cockpiten på reservehjulet, slik at det ikke er noe tap av bagasje. Tanking tilkoblingen er skjult bak cap, så det er ikke i sikte.

sylinder

Chevrolet Spark behandler sjåføren til en ekte firesylindret motor, hvor mange konkurrenter nå har en tresylindret. Men det gir ham noen fordel. Den firesylindrede er klart roligere og jevnere, og ikke i det hele tatt kraftig. Akseleratoren må virkelig kjedelig hvis du ønsker å komme videre litt. Akselererende 100-120 km / t synes å ta en evighet. Men i dagliglivet, denne motoren føles enormt sakte. Dette har blant annet å gjøre med det faktum at han kjører på gass, der strømforsyningen tilbake noen hestekrefter. Bensin, er han merkbart bijteriger, men ja, du har ikke kjøpt Gasmobile for. LPG tank er faktisk veldig liten; mer enn 25 liter vi var ikke tom etter kjøring. Forbruket er som alltid høyere enn for en bensinversjon. Det er helt greit; Du vanligvis betale en euro per liter og mindre enn 1 av 12,8 plutselig veldig økonomisk. Imidlertid gjenstår området begrenset til ca 300 kilometer. Girkassen kan betjenes med relativt stor, ufølsom lykkes. Kontrollen er ikke preget av raffinement og noen ganger også gjøre noen vagt. Spark lener seg for mye i svingene oppover. Men han er smidig fjæring.

Den gnist er den største i sin klasse, selv om de tilgjengelige centimeter kan optimalt utnyttes. Det er åpenbart ikke en limo, så fra det perspektivet er det ganske utrolig at han har plass til fire personer og noe bagasje. ESP er ikke tilgjengelig på Spark, men han har front- og sidekollisjonsputer og kollisjonsgardiner. Du må imidlertid klare seg uten fjernstyrt sentrallås. Det var lenge siden at vi måtte kjøre en bil med nøklene låst.

markmodellkarosseritransmisjonkjøringtest Årpris
Chevrolet
Spark 1,0 Ls bi-drivstoff
5-dørs, kombi
5 gir, manuell
for
2013
€ 12 395 FINANSIERING?
drivstoffLPG
motor4-syl. i tråd
Displacement995 cc
maksimal effekt48 kW / 65 hk ved 6400 rpm
maksimalt dreiemoment93 Nm ved 4800 rpm
Lengde / bredde / høyde3,640 mm / 1,597 mm / 1,522 mm
akselavstand2375 mm
masse tom929 kg
kapasitet426 kg
dekk155 / 80R13 Prisene
toppfart148 km / t
Akselerasjon 0-100 km / t målt17,9s (15,5s)
Akselerasjon 50-80 km / t 3/46,3s / 10,1s
Akselerasjon 80-120 km / t på 4/518,5s / 22,6s
målt drivstoff7,8 l / 100 km
(Produsent: 6.8 l / 100 km)
CO2-utslipp110 g / km
Detaljerte spesifikasjoner 2,0 stjerner

En spørrende vogn, for å trekke åpne døren. Hva en svart, lav-oppstyr! Dens firesylindret vet å imponere heller.