Opel Crossland X 1.2 Turbo Inovasi (2017)

68De pertama PSA bersama Opel dimasukkan ke dalam bilik pameran, adalah crossover kompak dan oleh itu mempunyai segala-galanya untuk mencapai kejayaan.

The Crossland X berkongsi gen dengan pakej Peugeot 2008 tetapi benar-benar mempunyai penampilan yang unik yang segera dikenali sebagai Vauxhall. Di kawasan pedalaman Opel telah dipelihara nilai jenama sendiri. papan pemuka yang bersih dan lugas. Ergonomik ialah denda: semua kawalan adalah di mana anda mengharapkan mereka. Terima kasih kepada kesederhanaan mereka, jam adalah mudah untuk membaca, skrin infotainment itu baik tersembunyi di papan pemuka.

Di belakang membiarkan Cross Country X adalah paling berpengaruh. ruangan untuk kaki adalah menghairankan murah hati dan terdapat juga bilik utama adalah cukup luas untuk orang dewasa. Juga di belakang Crossland X adalah menghairankan luas, but berukuran 410 liter. Tetapi jika anda Inovasi + rangka pakej, bank itu kepada dua bahagian yang tidak sama rata untuk slaid ke hadapan, yang menghantar ruangan untuk kaki anda di dalam batang.

Cross kami Negara X mempunyai enjin turbo tiga silinder. Di sini Opel menuai buah-buahan pertama penggabungannya dengan PSA, kerana 1.2 Turbo berasal dari stabil dan adalah mesin yang sangat bagus. Tiga silinder gemuruh boleh didengar tetapi disenyapkan cukup baik untuk tidak mengganggu dan prestasi meningkat vierpitter tidak akan menyakiti. kotak gear juga Peugeot dan bertukar kurang ketat dan tepat daripada kita sudah biasa banyak Opels. The Crossland X terutamanya cenderung ke arah keharmonian. Ini ruang dalaman segmen dan setiap hari menggunakan kritikal dan khususnya kawasan-kawasan menjaringkan Crossland X sebenarnya sangat baik.

4.0 bintang

Opel Crossland X terutamanya menawarkan banyak ruang, dan ia adalah kereta-kereta merupakan ciri penting. Reka bentuk adalah di dalam dan di luar tidak sangat menarik, tetapi terutama kawasan pedalaman berasa seperti kualiti.