infiniti S60

43Het serangan Infiniti Eropah mengambil bentuk. ibu pejabat menyerakkan Sidang gembira sekitar kadar pertumbuhan yang memberangsangkan. Sebahagian besarnya berpunca daripada Q30, yang berdasarkan Mercedes GLA. Tetapi tahun ini ada juga model baru: S60. Dan itu kereta mencuba.

The coupe. A cantik, gaya badan klasik yang diguna pakai oleh pengeluar yang lebih sedikit. Jika kita berfikir tentang hal itu, adalah satu-satunya jenama seperti BMW, Audi, Mercedes-Benz dan Lexus memegang berani seperti kereta dalam program ini. Infiniti Q50, bagaimanapun, mengambil sedan empat pintu sebagai asas dan memperkenalkan S60, yang bersaing dengan kereta seperti Audi A5, BMW 4 Series dan Lexus RC. Apabila anda berjalan di sekitar kereta, anda melihat bahawa Jepun telah dengan tegas tidak cuba untuk meletakkan satu salinan kereta Jerman. Pereka telah diberi peluang untuk bermain dengan maklumat lanjut supaya S60 bernilai memerhati bernilai. Yang mengangguk kepada tingkap sebelah kecil muncul mata yang paling. Pereka bertukar sudut lain seperti benda yang dan seperti yang anda lihat sebagai contoh dalam Q30 padat, kita boleh memanggil ia satu sifat Infiniti keluarga. Selain A5 Audi super anggun ia mungkin dihiasi sebanyak-banyaknya; di mana-mana tidak pergi pada niat dalam jisim dengan kereta ini. Lihatlah roda depan: anda melihat satu bentuk flap gill, sebuah laluan udara dengan bingkai krom dan penetapan motor. Itu agak banyak butir-butir di kawasan yang sangat kecil. Di dalam kita lihat baris dalam jeriji yang berjalan betul-betul melawan arah yang diharapkan. Kereta itu menimbulkan reaksi dan itulah niat yang jelas.


kemas

Di dalam, ia tidak seperti yang ketat, tetapi di sini perkataan kemas mengintai. Lihatlah konsol tengah, di mana dua skrin disediakan. Mengapa dua, dan mengapa tidak mereka yang sama? Satu adalah apa yang tenggelam ke dalam papan pemuka, tidak yang lain. bahagian atas mempunyai resolusi yang lebih rendah daripada bahagian bawah dan mengimbangi skrin diri dengan typographies: besar, kecil, huruf besar dan huruf kecil; anda mendapat segala-galanya daripada. Mereka adalah skrin sentuh dengan baik, tetapi beberapa ciri-ciri masih hanya butang fizikal di luar skrin disediakan. Dan kemudian ada juga tombol untuk mengawal segala-galanya. Ia tanggapan tidak bersih, tetapi pilihan adalah besar. Dan itu hanya konsol tengah; jam-jam di belakang roda ia pergi bentuk huru-hara.

Boost

Infiniti S60 memberikan pelanggan pilihan dua enjin: a terus suntikan empat silinder 2.0 liter turbo dengan 211 kuasa kuda dan 3.0 liter V6 twin turbo meletakkan mengagumkan 405 hp yang di senarai spesifikasi. Yang terakhir adalah pacuan empat roda standard, yang pertama adalah pacuan roda belakang. A tujuh kelajuan automatik sentiasa standard. Pada mesyuarat pertama kita memandu S60 dengan enjin asas, tetapi ia adalah dengan cara tidak membuat lakukan. Motor mempunyai pelbagai kelajuan yang luas di mana tork maksimum 350 Nm boleh didapati, yang menjadikan ia bagus dan lancar. Jika perlu, dia benar-benar licin, tetapi dia menjemput ke dalam gaya memandu sederhana. Mesin ini menguatkan lagi bahawa hanya kerana terdapat lebih cepat unit bertukar.

The S60 mempunyai Sukan dan Penggantungan Sukan Tech Persembahan Dynamic Digital ', di mana anda boleh memilih untuk luncurkan suis sebelah mesin poker daripada institusi-institusi yang berbeza untuk redaman, stereng dan penghantaran. Setelah usaha terakhir untuk mod sportiest, pensuisan perlahan menyelesaikan sebahagian besarnya. Pada alat kawalan penyesuaian kami sebelum ini tidak berucap di Infiniti, tetapi S60 adalah generasi kedua sistem ini. Yang seolah-olah untuk lulus lebih, tetapi terutama di bahagian pertengahan dan masih menghantar rasanya agak luar biasa.

The S60 mempunyai empat tahap trim untuk dua liter, V6 adalah hanya salah satu daripada dua model yang paling lengkap. Harga bermula pada € 47 550 dan berjalan melalui lebih dari € 91.000. Dengan peralatan yang sama, jurang antara 2.0T dan 3.0T bukan sahaja 200 kuasa kuda, serta 35,000 euro. Yang menyediakan dalam bilik pandangan kami sesuatu pilihan enjin ketiga dalam julat, yang sesuai di antara.

  • +enjin lancar
  • -dalaman kemas
  • -jurang besar antara 2.0 dan 3.0