Selain youngtimers kepada 32 peratus

61Dat samping itu jatuh kepada 22 peratus pada tahun 2017, anda tidak boleh ketinggalan. Juga, penambahan untuk pemasa muda, yang sehingga kini adalah 35 peratus daripada nilai semasa, bagaimanapun, akan menjadi lebih rendah.

Dari 2017 anda mengira perniagaan dihargai youngtimer tidak 35, tetapi 32 peratus daripada nilai harian bagi pendapatan anda. Iaitu, jika kereta ini dilengkapi dengan enjin pembakaran dalaman. Jika tidak ada pelepasan CO2 adalah penambahan 14 peratus. Walau bagaimanapun, ini adalah semata-mata andaian, kerana kereta ini adalah terhad.

Jadi untuk mendapatkan kereta yang agak bersih yang lebih tua juga diskaun tambahan. tahun ini terpakai youngtimers dengan pengeluaran ke 106 gram sebagai contoh, penambahan 31 peratus, tetapi di sini juga, orang-orang kereta adalah terhad. Bermula tahun depan, sambil menambah pemandu perniagaan kereta kurang cekap demikian lagi peratusan yang sama dalam seharian. Touareg yang rakan sekerja Nic sebagai keterangan seolah Allstar, oleh itu sesuatu yang lebih murah.

Susunan youngtimer menjadikan kereta 15 tahun atau lebih tua untuk tahun yang agak popular di Belanda. Specialists Youngtimer bermain dalam berguna di sini untuk mendapatkan spesimen terbaik dari luar negara dan usahawan peraturan boleh bermakna kereta impian boleh dicapai.