Suzuki Ignis sorotan peralatan baru

46Met Suzuki Ignis bersedia entri amat ceria baru dalam segmen kompak. Hari ini kita boleh melaporkan apa perisa kereta muncul di pasaran.

The Ignis baru akan ditemui dalam bilik pameran Belanda pada Januari tahun depan. Suzuki telah mencipta tiga versi pendatang baru padat: Comfort, Pilih dan Style.

Keselesaan datang standard dengan pemain radio / CD yang menyokong Bluetooth. pemanas kerusi untuk turut hadir, yang sama adalah benar untuk cermin elektrik dikendalikan dan dipanaskan. masuk tanpa kunci juga hadir.

Pilih di atas menambah kepada DAB + radio dengan Aux dan sambungan USB, skrin sentuh 6-inci dan kamera pandang belakang. Pilih mengambil pada roda aluminium 16 inci dan belakang tempat duduk belakang tidak tetap tetapi dua kerusi gelongsor. Versi 4WD, yang juga datang dengan Hill Descent Control mendapat.

Kemudian ada gaya, versi atas dengan kawalan suhu, kawalan pelayaran, pelayaran, empat tingkap elektrik bukan hanya dua keping untuk dan roda stereng kulit. luar boleh diiktiraf oleh gaya LED lampu ekor, LED lampu berjalan siang dan penunjuk arah di dalam cermin sisi-view.

Hadiah akan disampaikan pada peringkat kemudiannya.