Di hutan: Opel Kadett D (1981)

kali 57De ia adalah untuk mencari Opel Kadett di setiap sudut jalan, jauh di belakang kami. Jika anda menghadapi satu, ia sering salah satu keluaran terakhir: Kadett E. Hari ini kita mempunyai sangat ketat D Kadett untuk tawaran anda.

Apa yang ia? A D lima Kadett pada tahun 1981. Yang ini datang pada tahun 1985 negara kita dan pada bulan Oktober tahun ini berakhir dengan pemilik baru. Menurut plat lesennya, ia adalah 1.3-S, dan itu bererti terletak di bawah penutup mempunyai hp 75 dan 101 Nm, 1.3 liter, empat silinder bersembunyi. Yang anda ada dalam 13.5 saat untuk mencapai 100 km / h. Mereka yang berani boleh oleh gas sehingga 158 km / h pada jam. 1.3 adalah juga boleh didapati sebagai 1.3 N, semua bangun 60 hp dan 94 Nm bawah kaki kanan. 

Di mana versi asas rumah lampu bulat, versi yang lebih tinggi diletakkan di sepanjang kelompok cahaya sudut. Satu langkah di atas versi asas mempunyai khas, yang antara lain mempunyai ciri-ciri dua achterruitrijlichten dan trim sebaliknya. Lebih mewah itu, dengan De Luxe, yang antara lain mempunyai ciri-ciri Chrome trim di dalam dan sekitar jeriji dan krom Opel logo di bahagian tengah.

kami mendaki tangga, maka kita menghadapi Berlina ini. Velour kerusi meliputi, tempat letak tangan yang stereng empat jejari, penebat bunyi tambahan, kotak diterangi sarung tangan, kaunter hari, salah satu daripada laras sampingan pandangan cermin dari dalam, dan plat Berlina-nama pada skrin depan; ia tidak sama sekali.

Bagaimana khas-ie? Kadet menimbulkan anda tidak melihat lebih banyak lagi dan D-Series sudah pasti tidak banyak lagi. Semua generasi Kadett memandu masih sekitar 4327 salinan di negara kita.

negeri iaitu di sana? string ketat! Roda bukan asli kita membiarkan (tetapi are'm pasti tidak salah).

Apa yang-dia bernilai?Kita dapati 1.2 S dengan perbatuan yang rendah yang 4,000 euro diminta. Yang seolah-olah sedikit di sebelah yang tinggi. Ini 1.3 S Berlina akan, dalam apa jua keadaan, boleh menghasilkan lebih daripada 2,000. 

Rating: Kereta roti dan mentega cepat pupus. Menghargai!