Buick GL8 rancangan baru

24Vandaag kita mengintip kembali ke sempadan untuk melihat apa yang ada untuk dijual. Kami tiba di Buick, yang menjangkakan MPV yang baru untuk pasaran China.

Buick GL8 sini adalah tidak diketahui, semua yang berkaitan dengan kereta namun dengan model yang ia sememangnya di pasaran di sini. Kita bercakap tentang Opel Sintra, kereta bawah pelbagai nama seperti Chevrolet Venture, Oldsmobile Bayang, Pontiac Montanna, dan Pontiac Trans Sport Chevrolet Trans Sport telah dijual. General Motors juga melihat peluang kereta Buick dan tutup peluru bersama-sama. Di bawah tajuk ini yang dijual di China antara tahun 2000 dan 2010 generasi pertama deliverable.

Generasi dua dibentangkan sendiri pada tahun 2010. Tahun ini bergolek yang terakhir ini bas mini bahu dingin khas dari band. Ini dilepaskan oleh generasi hari ini bahawa gambar pertama muncul oleh orang Cina SAIC Motors dan General Motors dibangunkan bersama MPV.

Baru generasi ketiga GL8 kehilangan sejajar bahu sudah tersendiri dan mendapat, jika kita tidak mengira, reka bentuk yang amat dipelihara dengan depan yang luar biasa. 2.4 liter empat silinder dan 3.0 liter V6 bahawa GL8 kini masih mendapatkan, memberi laluan kepada enjin 2.0 liter empat silinder ditiup yang akan menyampaikan sekitar 250 hp. Platform ini tidak sepenuhnya baru, taman Buick GL8 generasi ketiga dalam versi dikemaskini kepada platform yang diketahui. Pada akhir tahun ini, GL8 baru, dengan jarak roda lebih 3 m dalam jualan. Kereta itu mendapat tag harga di antara 30,000 dan 33,000 euro.