Laraki Epitome: Corvette dengan 1750 hp

44Laraki benar-benar pergi longgar di Pebble Beach. jenama Maghribi datang dari apa-apa perkembangan yang Epitome kejam, yang dilucutkan ke tulang dan tona Corvette C6 dengan kapasiti lebih 1,700 hp!

The Laraki Epitome adalah berdasarkan Corvette C6, tetapi di luar, ada apa-apa untuk melihat lebih banyak. patung raksasa itu boleh melakukan perkhidmatan hanya sebagai baik dalam filem fiksyen sains, dengan itu aneh berbentuk, yang dibina daripada gentian karbon panel badan.

7-liter V8 blok daripada Corvette disediakan dengan dua turbochargers supaya kuasa yang dirangsang kepada paling menarik 1200 hp. The Epitome mempunyai tangki tambahan di atas kapal untuk petrol oktana 110. Apabila Chevy blok berjalan ia, kuasa datang dari kemas 1,750 kuasa kuda - dan kenderaan yang beratnya kurang daripada 1,300 kilogram. Sekurang-kurangnya itulah apa yang rakyat memberitakan Laraki. Terdapat seolah-olah sembilan kereta dibina untuk pergi bersama dengan tag harga dua juta dolar.

Ia adalah panjang kerana kita belajar sesuatu dari sudut Laraki. Pada masa lalu dirawat jenama Maghribi ke atas kereta kami sebagai Fulgura dan Borac, maka ia adalah tenang lagi. Kami tertanya-tanya apa rancangan dengan Epitome akan berakhir ...

Gambar-gambar adalah dari autoblog.com.