Kembali ke Asas: Volkswagen T-Roc

124Het boleh tidak perasan bahawa Volkswagen T-Roc usaha untuk mendapatkan perhatian umum di bahagian paling bergaya segmen SUV kompak. Tetapi ia masih seperti yang kita pergi untuk versi asas mutlak?

Volkswagen T-Roc 1.0 TSI 115 hp
€ 25.995

Perbezaan antara kereta di foto media dan ditunjukkan di sini, T-Roc adalah gergasi. Sudah hari-warna-warna terang pada badan dan papan pemuka, roda besar dan 'bulat' luar biasa LED lampu siang hari berjalan. 24 kombinasi warna (!) Yang boleh didapati pada model ini, terdapat "hanya" 11, yang boleh didapati pada yang paling mudah. Ini adalah kerana bumbung sentiasa dilakukan dalam kes ini warna Bodywork, mana T-Roc adalah kurang segera menarik. Yang juga tidak akan menghabiskan wang pada warna, dan kami jelas dalam bahagian ini dari, telah dijatuhi hukuman gelap 'Urano Gray. White memerlukan pelaburan sebanyak € 129, € 146 untuk merah terang perlu dibayar. cat metalik kos € 730 tambahan. The penjimatan bahagian luar itu dibuat mungkin dengan roda kerana aloi tembaga kepada papan T-Roc boleh mengeluarkan bunyi wisel. Sebaliknya Volkswagen memasang 16 inci meliputi roda keluli. lampu belakang LED adalah standard, tetapi lampu di dalam versi ini 'hanya' unit halogen.

Kembali ke Asas: Volkswagen T-Roc

Oleh kerana kawasan pedalaman! T-Roc-no-bahan tambahan mendapat kerusi lebih mudah bersama-sama gaya dan Sukan versi. kain ditutup dengan tempat duduk pemandu black boleh dilaraskan tinggi, tetapi juga ingin untuk tempat duduk penumpang hadapan, ia mesti memeriksa 'Kerusi Pack. " Kecuali ketinggian yang anda mendapat tempat duduk penumpang dan lumbar sokongan lipatan sepenuhnya dalam kedua-dua kerusi depan. Kehilangan besar masih di pusat tempat letak tangan depan, yang hanya datang ke dalam gambar di Gaya. Kerusi belakang boleh dilipat di slip kepada dua bahagian yang sama, dan bahagian-bahagian yang tidak rata dari Gaya.

Apabila ia datang kepada alat elektronik, ia seolah-olah bahawa Volkswagen mahu memastikan kos rendah dengan mengurangkan peluang ditawarkan. Sebagai contoh, sensor hujan, cermin auto-dimming dan tingkap elektrik sekitar standard masa ini, tetapi kurang kawalan pelayaran. Pilihan untuk variasi yang mudah untuk bantuan memandu tidak ada, seseorang itu perlu memilih secara langsung untuk penyesuaian kawalan pelayaran. Yang memerlukan pelaburan sebanyak € 537 dan tidak seperti pelayaran tradisional -Jadi menggunakan houden- tanpa jarak automatik. Penyaman udara standard, versi automatik kos € 246 tambahan. Mana kereta daripada segmen yang lebih rendah dalam asas trim sering mesti melakukan tanpa radio, T-Roc standard diberikan sistem muzik. Sistem ini dikaitkan dengan skrin sentuh warna dan ia kelihatan begitu lengkap, tetapi kekurangan fungsi Bluetooth tidak sesuai dengan baik dengan rupa. Memanggil dan live muzik tergolong di sini tidak mungkin.

Seperti adat dalam versi asas, juga dipengaruhi untuk memilih bidang motor sedikit. Yang paling mudah T-Roc, hanya ada 1.0 dengan TSI dengan 115 hp, dalam kombinasi dengan manual enam kelajuan. Walaupun diesel yang paling mudah yang juga menyampaikan 115 hp, adalah hidung kerendahan versi ini berakhir. Seperti TSI mudah pasti baik, tetapi ini juga terpakai kepada standard yang ditetapkan? Kami mahu mendengar!