Di hutan: Mega Tjaffer

22in ciri yang tidak teratur 'di hutan' kita meletakkan kereta khas di matahari kita temui di jalan. Hanya kerana ia boleh dan kerana ia adalah kurang jelas pada tahun 2015 bahawa anda masih mencari sesuatu yang menyeronokkan antara semua pajakan boleh kelabu. Ini masa yang joker dahsyat dengan kot plastik: Mega Tjaffer!

Apa yang ia? Selain penampilan yang sangat riang daripada Tjaffer Mega adalah, sudah tentu, sejenis vertimmerde menyeluruh Citroen AX. Syarikat Perancis Aixam - dikenali dengan telefon bimbit hum - dihasilkan sebagai Aixam Mega juga kereta mana yang benar-benar pelik Track adalah satu contoh yang terkenal. The Tjaffer - juga dipanggil Ranch - tafsiran yang diterbitkan daripada Mehari, di mana 150 unit telah dijual di Belanda pada tahun 1992. salinan ini adalah pacuan empat roda dan mempunyai 75 hp 1.4 liter empat silinder, yang dalam hal ini LPG nafsu. AX di Perancis berdasarkan 4x4-lima sentimeter lebih tinggi di atas kaki daripada Tjaffers biasa. Sebagai tambahan kepada 1.4 adalah untuk mendapatkan 1.1 liter empat silinder. tahap Diesel, pilihan adalah terhad: hanya mempunyai diesel 1.5 liter dalam senarai.

Bagaimana khas-ie? Ia merupakan penampilan yang menarik dan hanya ada sebilangan kecil barangan yang dijual. Masih boleh didapati di 96 negara kita.

negeri iaitu di sana? Plastik (polycarbonate) pembungkusan adalah terdedah kepada keretakan, tetapi kami boleh sebagai - semasa memandu - tidak menyedarinya.

Apa yang-dia bernilai? Salinan cetakan boleh didapati untuk dijual di antara 5,000 dan 9,000 euro, kedua-duanya mempunyai enjin asas 1.1 liter di bawah hood. Ini 1.4 4x4 mungkin akan menghasilkan beberapa.

Rating: Bukan untuk semua orang dan biasanya kereta yang anda adalah sama ada gay atau anda lebih suka dan tidak mahu menghadapi, pernah. Kita berada dalam kategori pertama.