angka Ford Vignale

20from 2013 Ford mensasarkan label Vignale mengenai pengguna yang mahu meletakkan dirinya dalam bulu kapas. AutoWeek bertanya bagaimana tahap peralatan yang baru.

Pada separuh kedua tahun 2013 Ford Mondeo Vignale Concept menyampaikan kereta konsep dengan hiasan mewah Ford. Pada tahun 2015 muncul untuk mendapatkan atas-Mondeo buat kali pertama dalam senarai Belanda dan harga kini Kuga, S-Max, Galaxy dan Edge dalam peralatan terkemuka ini. AutoWeek Ford ditanya apa yang akan menimpa model Vignale.

menunjukkan bahawa 8 peratus daripada Kuga ini disediakan sebagai Vignale Angka daripada enam minggu pertama tahun ini. Untuk Edge, bahawa peratusan kepada sebanyak 30 peratus, walaupun model yang berjalan dalam jumlah mutlak, sudah tentu, kurang keras daripada Kuga. S-Max Vignale juga melaksanakan dengan baik: 14 peratus daripada MPV itu diperintahkan sebagai Vignale. Mondeo Vignale kekal 3 peratus daripada semua dijual kembali Mondeo dengan saudara-saudaranya. Angka daripada Galaxy tidak ada lagi.

Ford telah dikira pada kira-kira 10 peratus daripada model Vignale yang disediakan dapat diperintahkan seperti itu, jadi ia datang cukup dekat dengan matlamat tersebut. Fiesta baru datang sebagai Vignale didapati dengan model Ford juga menjangkakan Vignale-bahagian 10 peratus.