Juga segar: Volkswagen Golf GTD

87Volkswagen memutuskan untuk membentangkan kenaikan Golf berwajah baru kepada dunia. Hari ini, giliran GTD ini.

Pada bulan November menyampaikan facelift Volkswagen Golf, tetapi itu tidak bermakna serta-merta ditunjukkan semua versi. lapangan golf dipotong menjadi kepingan dan pada minggu-minggu berikut pembentangan model standard dikemaskini, kami berturut-turut diperkenalkan kepada R dinaik taraf, yang Alltrack dan e-Golf. Volkswagen hari ini bersinar cahaya pada GTD facelift, sporty Gulf diesel Senarai harga.

Di kawasan motor, perubahan apa-apa, termasuk facelift Golf GTD mempunyai 184 hp dan 380 Nm 2.0 liter TDI adalah di bawah hood, satu blok diesel untuk mencapai kelajuan 100 km / h dalam 7,5 mengharapkan. varian ini adalah untuk mendapatkan semula sebagai GTD. wagon ini mempunyai 0.4 kiraan diperlukan untuk pecutan 0-100. Switching adalah standard dengan transmisi manual enam kelajuan. A DSG dalam senarai perintah itu.

lampu belakang LED, rim aloi 17 inci, kerusi sukan, kelajuan sensitif stereng kuasa dan Maklumat Active Paparan baru adalah peralatan standard. Pada bulan Mac, DP adalah di seluruh dealer. Harga yang kemudian diumumkan.