Jon Olsson membentangkan Rolls-Royce Wraith

32Jon Olsson, pemain ski mempunyai cara untuk membina semula keretanya dengan cara yang sangat menarik, telah menambah lembaran baru kepada kerjaya keretanya. Ini adalah George!

Sesungguhnya, ini Rolls-Royce Wraith mempunyai sebab-sebab yang tidak dinyatakan diberi nama 'George' itu. Olsson sendiri menunjukkan bahawa dia mungkin tidak akan dijemput untuk menyertai kelab Rolls-Royce dan ia tidak sukar untuk melihat di mana idea yang datang dari. Corak penyamaran tersendiri, roda gergasi, mengurangkan, rak bumbung, lampu yang paling menarik dan kerja-kerja pelekat yang banyak memberi Rolls yang tidak lagi tahu bagaimana untuk merayu kepada rasa Rolls-Royce tradisional pemandu, tetapi pada benar-benar cara yang berbeza berjaya menjadi penampilan yang luar biasa.

Luar biasa sekali, kereta di Belanda, sekurang-muda Absolute Motors dari Miami, Florida, telah berubah. Bjorn Nieborg bekerja pada kereta: "Corak penyamaran Olsson telah sesuai sendiri dengan pita"Katanya. Bungkus tersendiri bukan satu-satunya cabaran: "Kami terpaksa mencari cara yang baik untuk memenuhi rak bumbung yang unik, yang akhirnya berlaku melalui magnet. Kereta itu juga diturunkan dan berdiri di atas roda 24-inci."

Juga subkutaneus telah mengubah undang-undang: "Beliau ditala kepada 810 hp, kami telah dipasang ekzos kereta yang dihasilkan khas dan handbrake hidraulik diletakkan". Yang terakhir adalah berita buruk bagi tayar belakang, yang merupakan salah satu imej Instagram pertama dari Rolls khas sudah mendapat keldai itu ditendang. Björns rakan sekerja Wesley adalah sangat gembira dengan kerjasama dengan Olsson: "Ia adalah satu pengalaman yang menyeronokkan super. Saya bangga untuk mempunyai ini sebagai syarikat muda telah dicapai!"

Olssons reputasi mendapat rangsangan apabila RS6 beliau telah dijual kepada seorang peniaga Belanda di Belanda dan kemudian dicuri dan dipecat. AutoWeek kemudian menyertai selebriti Sweden bersama-sama untuk meminta beliau untuk tindak balas kepada peristiwa-peristiwa dan rancangan kereta masa depannya. video yang boleh didapati di sini.

Jon Olsson pada kereta's - Duurtestgarage

Beliau ditukar apabila salah satu yang paling kejam Audi RS6 Avants dunia bergegas on ...