Audi menepati janjinya berkenaan diumumkan A5 baru

255Audi tidak merahsiakan bahawa hari ini, 2 Jun, akan mengumumkan A5 serba baru. jenama memegang perkataan dia yang.

Sebagai A4 sedan adik-beradik, A5 terutamanya reka bentuk evolusi teknikal sebelumnya. Ini bermakna kita masih dapat melihat yang anggun dua pintu yang masih mempunyai sesuatu keberahian mengenainya terima kasih kepada cerun di atas roda. hadapan adalah apa yang orang-orang keberahian adalah langkah yang jelas di luar A5 primitif. Oleh bonet menjadi lebih bawah dengan menarik dan melepaskan lampu jangka lebih kuat mewujudkan perbezaan yang diperlukan untuk model sebelumnya, tetapi juga 'kubah kuasa' membawa sesuatu kepada ini. 

Selain daripada A5 Coupe baru akan sekali lagi sebagai tukar dan hatchback Sportback muncul di pasaran. Siapa yang boleh melihat A4 baru di dalam tidak akan ada kejutan dalam A5: papan pemuka adalah hampir sama. Sememangnya mencari Cockpit Maya Audi ", yang menggantikan jam tradisional jalan ke A5, walaupun ciptaan adalah pilihan.

A5 akan - jika kita tidak S5 meetellen- mempunyai dua enjin petrol dan diesel tiga. menggigit pada bilah yang tidak pernah mempunyai A5 190 kuasa kuda adalah minimum. Dalam kebanyakan kes, pembeli mendapatkan pilihan manual enam kelajuan atau tujuh kelajuan S-Tronic dual-clutch. The Tiptronic lapan kelajuan dikhaskan untuk S5 dan diesel bahagian dengan 286 hp. 

Pada masa yang sama dengan "normal" Audi A5 malam ini dibentangkan dengan segera tetapi S5 (salinan merah gambar-gambar), yang seperti S4 akan termasuk 3.0 TFSI dengan 354 hp dan 500 Nm. 

A5 dan S5 adalah pada musim luruh dalam bilik pameran. Harga ikut pada peringkat kemudiannya.

 

kesan memandu Audi A4

Anda perlu melihat benar-benar tiga kali untuk melihat Audi A4 baru baru. ...