Rasmi: Nissan Kicks

22We lihat sudah berlalu beberapa kali datang kepadanya, tetapi kini Nissan sendiri telah menarik tirai Kicks. Jenama crossover baru akan muncul pertama di Brazil di pasaran.

Baru-baru ini, satu siri gambar Kicks Nissan dalam talian, manakala Nissan Snapped satu siri gambar crossover baru telah menembak. Sekarang Nissan mempunyai sendiri Kicks dihantar ke dunia.

Pada tahun 2014 kami adalah yang pertama untuk menghidu melalui Kicks Kicks Concept. Versi pengeluaran masih setia kepada kereta konsep itu. Kita lihat crossover kompak segar dengan bumbung dengan warna yang berbeza. Kereta itu berukuran 4.3 meter panjang, 1.76 meter lebar dan 1.59 meter. jarak roda 2.61 meter. Ini adalah apa yang dia menganggap format serupa dengan Ssangyong Tivoli dan Nissan Juke, walaupun kedua sedikit lebih kecil. Apa yang datang untuk berbohong di bawah perlindungan, belum lagi menjadi. Kami menjangkakan pilihan kecil enjin flex-bahan api yang boleh melompat sama ada dengan petrol atau dengan etanol.

Pada bulan Ogos - sekitar Sukan Olimpik di Rio de Janeiro - adalah Kicks dijangka di bilik pameran Brazil. Itu bukan untuk apa-apa. Nissan menaja Summer Games di metropolis dan mungkin akan menukar setiap peluang untuk menangani Kicks dalam perhatian. Akhirnya Kicks juga akan dijual di Asia Selatan dan Amerika Tengah negara-negara lain. Menurut Nissan, pendatang baru itu akan melawat tidak kurang daripada 80 pasaran. Pengeluaran bermula pertama di Mexico dan kemudian dia juga akan berjalan dalam Rio de Janeiro band.