År bangers: Topp 10 søkte anledninger

17Wie utkikk etter en brukt bil, er det kanskje på dette nettstedet under samme fane for å søke. Dette er biler som som skjer i 2016!

Hvem liste over de mest søkte nye biler har lest og vet salgsstatistikken litt, vil ikke bli overrasket over dette toppen 10. Golf og Volkswagen Polo er også her fordi på toppen.

Etter at tyskerne er en populær bil som kan være for dyrt for en plass på scenen av de nye salg, men like høy etterspørsel. BMW 3-serie roll, ikke bare i det innenlandske markedet biler høye øyne, men også veldig ofte importert som brukte biler. Den lave tillegg frekvensen av tre hundre og trettinde kan spille en rolle i populariteten til denne bilen, fordi den fordelen gjelder kun etter alt dette året. Det samme gjelder for den plugg-inversjon av Mercedes C-klasse, C350e. Mercedes' middelklasse sedan ferdig på tiende plass. Den store konkurrent av de høyere plassert modeller, Audi A4, gjør det med en syvende plass enda bedre enn Benz.

Bestselgere Astra og Clio vet altfor mange mennesker i brukt tilstand å bli fristet av en online søk. De ender opp på denne listen på plass fire og fem, tett fulgt av Renault Megane som hadde en oppfølger i år. Konkurrent Ford Focus spark til åttende plass. Plasser ni endelig er ferdig med den største og dyreste bil liste: BMW 5-serie. Ikke akkurat det billigste alternativet for de som bare leter etter transport, men en bil som vet å lokke mange mennesker med sitt utseende og kjøreegenskaper.

1. Volkswagen Golf
2. Volkswagen Polo
3. BMW 3-serie
4. Astra
5. Clio
6. Mégane
7. Audi A4
8. Focus
9. BMW 5-serie
10. Mercedes-Benz C-Klasse