Jeep Renegade untuk menggantung tanda harga

32Jeep dan Fiat telah bekerja keras pada murtad. Jeep kecil telah dibentangkan pada bulan Mac, tetapi kita tidak tahu apa jumlah terpaksa dikira turun untuk pengembara padat. Sekarang Jeep telah melancarkan tanda harga.

Hanya untuk datang terus ke titik: Jeep Renegade boleh diambil dari 22.990 euro. Kemudian anda memandu 1.6 E-Torq dengan 110 kuasa kuda dan pacuan roda hadapan, semua prestasi ini datang hanya dari awal tahun depan. versi lain yang terdapat di November para peniaga.

loafers sementara pada julat petrol 1.4 Multi-Air dengan 140 kuasa kuda dan pacuan roda hadapan dan pelbagai diesel 1.6 Multi-Jet 120 hp, serta FWD. Ini boleh membawa sebagai masing-masing 24 990 euro dan 27 490 euro.

Satu langkah yang lebih tinggi pada tangga adalah petrol 1.4 Multi-Air TCT dan AT9 Multi-Air dengan 170 hp. Yang terakhir ini mempunyai pacuan empat roda. tanda harga mereka kekal hanya di bawah penutup. Mengenai igniters diri, terdapat lebih untuk memilih daripada 2.0 Multi-Jet dengan 140 hp dan pacuan empat roda. Ini merupakan pintu dari 36.190 euro.

Versi AT9 pemacu 2.0 Multi-Jet roda boleh diambil dari 41 190 euro dan 170 versi hp Trailhawk - satu pembungkusan lasak tambahan serta 4WD - mesti mengumpul 42 790 euro. 4WD ini penjelmaan, lebih-lebih lagi, mempunyai pemacu gandar belakang boleh dimatikan untuk menyekat penggunaan bahan api.

Yang akan mahu siang tambahan, boleh memesan bumbung kaca yang besar. Tambahan pula, Jeep menyampaikan Sky saya, yang Renegade dua panel bumbung boleh tanggal yang hanya mendapat dalam simpanan bagasinya. Versi Trail Hawk mempunyai Jeep Active Drive kelajuan rayapan Rendah.

Secara kebetulan datang Fiatmet offroader padat, sementara melalui kehidupan sebagai 500x. Ini kita mengharapkan untuk bertemu Paris pada bulan Oktober.