Rasmi: Borgward bermula dengan BX tempoh 7

157Na tempoh masa yang panjang penggoda dan keping maklumat yang Borg Ward BX 7 rasmi diumumkan.

Borg Ward 7 BX adalah 4.71 meter panjang, tujuh sentimeter lebih lama daripada Audi Q5. Oleh itu, adalah SUV D-segmen. Kereta dalam gambar mempunyai roda aloi 18 inci.

Di bawah hud datang kepada pembohongan 224 hp empat silinder enjin petrol dengan suntikan bahan api langsung. Terdapat juga versi dengan plug-in powertrain hibrid, yang menggerakkan 401 hp. BX 7 Plug-in Hybrid kepada 55 km boleh menjalankan elektrik sepenuhnya.

jenama akan nyata tidak membuat bajet SUV dalaman mengandungi bahan yang berkualiti tinggi dan mahal kulit nappa didapati. "Premium akses" adalah moto jenama dilahirkan semula. Pelbagai aplikasi memperuntukkan, antara lain, yang anda dari jauh boleh memeriksa tahap minyak dan tekanan tayar. Juga, sistem pengesanan tersedia, supaya anda sentiasa tahu di mana anda bx 7.

Borgward tunjukkan BX beliau 7 minggu depan buat kali pertama kepada orang ramai di IAA. Tahun depan harus mula menjual di China, tetapi menurut Auto Bild, satu-satunya kereta di Eropah pada tahun 2017 di pasaran.