Ini adalah BMW M5 yang baru!

107BMW dalam penglihatan dengan IAA Frankfurt sudah keras keluar. Hari ini membuka sangkar yang diadakan di dalam semakan jenama baru M5 selama ini!

Apabila BMW melancarkan baru 5-siri, undur untuk kedatangan versi bahagian dibangunkan oleh bahagian M boleh bermula. Langsung pada pelancaran BMW 5 Series telah ditolak 462 kuasa kuda M550i ke hadapan jadual liga yang, kerana ia adalah lebih cepat daripada generasi sebelumnya M5, semua dicipta harapan yang sangat tinggi untuk M5 baharu yang sebenar. Yang super keras terang dalam bentuk sedan kini memaparkan semua rahsia-rahsianya.

Bahagian M BMW cagakan 4.4 liter TwinPower Turbo V8 di hadapan yang mengenakan M5. Enjin lapan silinder menghasilkan 600 hp dan 750 Nm, jauh lebih 560 hp dan 680 Nm yang berjaya menjana V8 4.4 liter pada masa lalu dan juga lebih berat M5. Power dihantar ke roda melalui lapan kelajuan M Steptronic penghantaran baru kepada semua empat. Pencinta pacuan roda belakang boleh yakin untuk meletakkan sistem xDrive adalah 4WD dan 4WD Sport mode, tetapi juga dalam mod 2WD. Tentang M5 membawa dalam apa-apa keadaan akal fikiran, tiba-tiba duduk di dalam pacuan roda belakang super sedan. Retak hidung dengan kegemaran untuk saman sisi lengkung tidak perlu meninggalkan M5.

M5 adalah untuk memecut dalam kedudukan dalam 3.4 untuk mengira pada kelajuan 100 km / h. Mungkin lebih menarik adalah semata-mata 11.1 saat diperlukan untuk membantu lawan kepada Mercedes-AMG E 63 (S) pada kelajuan 200 km / h. Kelajuan atas pistol dari Munich ialah 250 km / h, tetapi siapa M Pemandu Pakej memerintahkan speedometer jarum digital akan dapat untuk sampai ke 305 km / h. Kurang relevan dalam segmen ini tetapi masih menarik adalah penggunaan purata 10.5 l / 100 km iaitu untuk mencapai M5.

Untuk mengimbangi berat tambahan sistem xDrive sedikit, M5 mendapat bumbung dengan serat karbon plastik bertetulang. terdapat juga tergantung sistem ekzos ringan di mana melaraskan bunyi melalui butang M Kawalan Bunyi jatuh. Semua dalam semua, memandangkan M5 baru dengan 1,855 kilogram di seluruh 100 kilogram kurang daripada sebelumnya. Remmerij format pizza untuk membawa raksasa untuk menyenangkan hati M brek dengan angkup biru adalah standard. Yang amat terjejas dalam poket mereka boleh memilih untuk cakera brek karbon-seramik, di mana kuku emas telah dipasang. Ini set pilihan membolehkan pengurangan berat 23 kg berkenaan dengan cakera standard. Sistem brek menyimpan sendiri tersembunyi di sebalik standard roda 19 inci, walaupun spesimen dengan diameter 20 inci juga disediakan.

Bagi rupa, BMW memeras jalan yang biasa. M5 dibezakan oleh sporty tetapi tidak mewah kerja bumper adalah saudara marah enggan dan ke bawah belakang, M-tanda tangan terpancar di dalam bentuk empat tailpipes. Marina Bay Blue Metallic warna dibangunkan semata-mata untuk M5.

Di dalam standard BMW gunung yang banyak kulit dan kerusi sukan M adalah standard, kerana lebih sepenuhnya kerusi berbaring dalam senarai pilihan. Dengan butang M1 dan M2 merah di sebelah dayung belakang kejatuhan stereng untuk memilih tetapan peribadi M5, memikirkan kekukuhan mata air, pendikit, kelajuan di mana upshifts dan cara kuasa pada roda dibahagikan.

BMW M5 baru boleh dipesan dari bulan September 2017, salinan pertama dihantar dijangka pada musim bunga tahun depan. A tag harga akan mengikuti.