Aston Martin Vantage membolehkan petunjuk baru

8Aston Martin bekerja pada pengganti kepada Vantage semasa. Sepasang penggoda perlu memanaskan minda untuk kedatangan model.

Walaupun Aston Martins Vantage yang masih merasakan yang hebat ke atas retina, kereta datang dalam asas kini sekali lagi pada tahun 2005. pengganti A adalah mengenai peranan dan Vantage yang baru mungkin tidak lama lagi akan dibentangkan kepada orang ramai.

Bagi reka bentuk, Vantage seolah-olah sedikit untuk menjadi campuran DB11 dan terutamanya untuk filem James Bond Spectre drummed DB10. Bagaimanapun reka bentuk cukup sendiri ada di dalamnya, jadi menunjukkan rasuk cahaya yang luas di belakang Vantage baru di mana-mana.

Senarai enjin nampaknya kemungkinan besar untuk mendapatkan Mercedes-AMG yang diperolehi 4.0 liter biturbo V8, lapan silinder yang baru-baru dalam DB11 adalah. Orang-orang yang lebih suka dua belas mungkin akan dapat untuk memilih V12 Vantage. 6.0-liter V12 dari model semasa digantikan dalam kes ini oleh V12 5.2 liter yang mempunyai tempat dalam DB11 ini. Aston Martin akan menjadi pengeluar kereta super yang terakhir yang mempunyai transmisi manual dalam senarai pilihan. Oleh itu, kami menjangkakan Vantage boleh didapati dengan transmisi manual.

Aston Martin melabur dengan besar dalam tahun-tahun kebelakangan dalam menaik taraf dan mengembangkan barisan. Kami telah berkenalan dengan DB11, sebuah kereta yang juga muncul lagi Volante. Akhirnya membawa Aston Martin DBX walaupun crossover seperti pasaran dan jenama untuk beberapa waktu menggoda dengan elektro, sesuatu yang akan membawa pada 2019 kepada Rapide elektrik.