Mini John Cooper Works rancangan GP Concept

18Mini mempunyai hanya kanvas digital diambil daripada John Cooper Works GP Concept, pratonton versi JCW melampau!

Baiklah Mini sudah tahu bahawa Gagasan Electric telah bersedia untuk Frankfurt Motor Show, tetapi jenama juga telah menyediakan sesuatu yang di sisi lain spektrum. Dengan John Cooper Works GP Concept menunjukkan bagaimana jenama yang superlatif daripada John Cooper Works varian boleh kering. Versi pengeluaran akhir akan mengikuti jejak langkah John Cooper Works GP dari 2012 dan Cooper S dengan pakej JCW GP dari tahun 2006.

Kereta konsep adalah lebih luas daripada biasa tiga pintu Mini. kereta ini dikelilingi dengan kit badan agresif yang berpandangan dan belakang atas adalah spoiler yang cukup besar. Mini bercakap tentang penggunaan gentian karbon untuk pelbagai bahagian aerodinamik.

Kereta konsep adalah Black Jack Anthracite dicat dan selesai dengan warna khas Curbside Red Metallic, mengangguk kepada JCW-merah tadi. Juga dalam lampu kita akan mendapat tan menarik terhadap semua High Speed ​​Orange dinamakan. Lampu belakangnya telah disediakan dengan cara yang sama dengan Concept Electric, di sini dengan itu merujuk kepada bendera United Kingdom. Pada skrin depan kita mengambil nombor 0059 di mana merujuk kepada tahun 1959 di mana Mini kuno dikeluarkan. roda aloi 19-inci, juga menampilkan aksen merah, dipasang di bawah kereta konsep untuk melengkapkan gambar.

Juga bahagian penting kerja. kabin dilengkapi dengan sangkar roll, kerusi baldi dengan tali pinggang keledar lima mata dan papan pemuka yang minimum yang berpandangan. Beralih lakukan menggunakan dayung pada stereng. Belakang kerusi, yg terkenal dan pintu panel koyak keluar dari kereta untuk menyelamatkan berat badan.