Rap: Koenigsegg Agera R ‘pantas di dunia’

peserta hypercarland 51In berjuang selain khemah ketika datang untuk dianugerahkan gelaran kereta terpantas di dunia. " Koenigsegg membayangkan bahawa tidak lama lagi tajuk dalam poket.

Baru-baru ini, Sweden Koenigsegg Agera R penyanyi rap lakukan dengan Bugatti Chiron memecut dari terhenti pada kelajuan 400 km / h dan sekali lagi untuk berhenti. Koenigsegg kini mempunyai tempat beliau di kelajuan Bugatti Veyron Super Sport, kereta yang mencapai kelajuan tertinggi 431 km / h dalam Guinness Book of World Records telah kereta pengeluaran terpantas di dunia.

Koenigsegg menunjukkan melalui media sosial yang telah membuatnya menjadi sekeping jatuh lebuh raya di negara bahagian Nevada dengan Agera RS purata kelajuan tertinggi 447 km / h. Agera R adalah setiap perjalanan memandu untuk mengambil perkara akaun seperti angin. Menurut Koenigsegg sebarang maklumat diukur dengan modul Racelogic. kelajuan ini tidak dikelaskan sebagai rekod, tetapi menurut Koenigsegg hanya menunggu masa.

Koenigsegg mungkin sebenarnya memegang rekod, ia masih boleh dipersoalkan berapa lama jenama itu di tangan. setakat Veyron pengganti Chiron telah mencapai kelajuan tertinggi 420 km / h, walaupun kereta itu dilaporkan mencapai kelajuan 463 km / h. Untuk melindungi tayar dan dengan itu untuk memastikan keselamatan tidak cuba. Ia masih Hennessey Amerika. The Venom GT penala yang meragut tiga tahun lalu telah mencapai kelajuan 435 km / h, semua kelajuan yang diukur hanya dalam satu arah. The Venom F5 baru-baru ini yang dibentangkan perlu dapat mencapai kelajuan tertinggi 483 km / h mengikut Pencipta. Walau bagaimanapun, pemegang rekod potensi ini tidak membuat apa-apa rekod rasmi.