Lamborghini memperkenalkan kereta konsep Isnin

26Lamborghini mengumumkan bahawa Isnin akan menunjukkan visinya untuk "kereta super di masa hadapan." Kita telah melihat memujuknya.

Untuk pembangunan kereta konsep baru Lamborghini telah dipukul berganding bahu dengan MIT, Massachusetts Institute of Technology. Sudah tentu, orang Itali menyimpan semua maklumat masih di bawah balutan, tetapi hakikat bahawa Lamborghini bercakap tentang masa depan yang mencipta harapan bahawa sekurang-kurangnya akan ada beberapa bentuk elektrik.

Lamborghini menunjukkan kereta konsep baru sudah merenung di garaj bawah dunia. Jika pengilang mahu hanya tahu bahawa ia berfungsi pada elektfificatie sama ada ia sebenarnya menunjukkan semua garis pertama pengganti Aventador, kita akan tahu sehingga Isnin.

Hakikat bahawa MIT telah campur tangan dengan pembangunan, mungkin menunjukkan kehadiran teknologi inovatif. MIT telah terlibat untuk beberapa lama terlibat dalam pembangunan bateri lithium-oksigen baru dengan litium sebagai bayaran tambahan. Bateri menggunakan konfigurasi ini akan dapat menjimatkan tenaga sebanyak tiga kali tetap lithium-ionexemplaren.