Nissan positif mengenai Eropah

bos jualan 10Nissans optimis tentang masa depan jenama di Eropah. Pada tahun 2018, trend menaik akan berterusan, menurut beliau.

Ramalan positif yang melepaskan seluruh Automotive News Europe, adalah hasil pelancaran tiga model baru. Sebagai permulaan, terdapat kuat Eropah fokus baru Micra itu, terdapat juga sebuah Qashqai facelift dan akhirnya terdapat banyak diharapkan daripada daun yang serba baru. Kereta elektrik telah melakukan ia sudah melebihi jangkaan baru-baru ini juga di negara-negara di mana model yang sudah dijual. Jika Nissan memang semakin meningkat pada tahun 2018, ia bermakna bahawa trend menaik berterusan. Pada tahun ini, bahagian pasaran jenama di Eropah sebanyak 0.1 peratus, manakala jumlah jualan walaupun 5.4 peratus lebih tinggi, kerana suling data Auto News 'dari ACEA.

Di ibu pejabat Jepun Nissan mereka akan senang dengan berita itu, kerana di rumah ada banyak sakit kepala untuk pengurusan kanan. Melalui cek yang tidak mencukupi yang Nissan bekerja pada panggilan semula besar-besaran yang sekurang-kurangnya 1.2 juta kenderaan yang terlibat. Kesilapan hanya menarik minat pasaran Jepun dan tidak mempunyai kesan negatif kepada kualiti kenderaan, laporan jenama.