Priceless EarthRoamer XV-HD kemping super

38Op mencari tempat yang mewah treler yang betul? Sila lihat pada EarthRoamer. Mereka yang hadir XV-HD kemping super baru. Penting untuk mengetahui: ada harga untuk mewah.

Perkhemahan, ia bermakna anda mempunyai hotel lima bintang miss dan menuju keluar bersama keluarga. Tiada bilik mandi, tetapi hanya dengan (merah jambu) tandas roll on Tapak perkhemahan untuk paip. Jika anda sudah mempunyai kelebihan tersebut kini tidak mahu ketinggalan, anda boleh pergi membeli-belah di EarthRoamer Amerika. Lebih daripada sepuluh meter panjang XC HD kemping super sebenarnya dilengkapi dengan segala kemewahan yang anda boleh mahu.

Fikirkan bilik mandi penuh, lantai yang dipanaskan, kaunter dapur diperbuat daripada granit dan juga sebuah mesin basuh. Boleh tidur di katil hotel bermaruah dan dengan tangki 950 liter air adalah sementara untuk bersendirian. bateri besar, penjana dan lokasi solar yang besar memastikan bahawa segala-galanya sentiasa berfungsi. Asas kemping ialah Ford F-750 4 × 4. Di dalamnya terletak 6.7 liter enjin V8 diesel menyampaikan 983 Nm tork. Wilder merancang dari Selatan Perancis? Ini kerana dengan tayar XVL 46 inci bekerja cara anda melalui apa-apa jenis sifat yang anda boleh fikirkan.

Quid pro quo: dengan harga permintaan $ 1.5 juta adalah lebih mahal daripada merangkumi semua resort di Mediterranean. Walau bagaimanapun, yang diisi adalah kad kredit? Tiga unit pertama sedang dihasilkan.