Skoda Kodiaq ‘Coupe’ adalah mungkin dipanggil Kodiaq GT

38Al lebih setahun terdapat khabar angin mengenai kedatangan varian sporty daripada Skoda Kodiaq. Melalui PCAuto Cina seolah-olah nama kereta itu kini sedang disiarkan di Internet.

Pertengahan tahun lalu muncul laporan pertama tentang ketibaan kemungkinan yang Kodiaq 'Coupé', varian dengan condong garis bumbung lagi. Set sporty Czech akan pada mulanya hanya tanah Cina mendapatkan di bawah roda beliau, walaupun pelancaran Eropah dikecualikan. Cina PCAuto mempunyai untuk meletakkan tangan pada imej di mana Kodiaq varian baru sudah nama yang seolah-olah telah mendapat. Kita juga melihat bahawa masih SUV adalah dalam perancangan, langkah yang akan diadakan seterusnya Kodiaq, Karoq dan Yeti.

"Kodiaq GT ', nama kereta itu seolah-olah dibawa yang mungkin tahun depan sudah di pasaran. Secara kebetulan, meninggalkan Skoda Vision E Concept, pratonton SUV elektrik, walaupun secara umum bagaimana seseorang itu boleh pergi melihat jenama Coupe-SUV itu keluar. Mereka SUV elektrik, kereta seperti Volkswagen I.D. Crozz platform EIA baru akan diletakkan, perlu dilihat di sekitar 2020 di jalan raya.