Nissan Figaro | Bellflower balik

Jam berdetik Nissan FigaroJam berdetik Nissan FigaroJam berdetik Nissan Figaro

Empat silinder eenlitermotor mempunyai turbo, tetapi tiada kuasa.

Jam berdetik Nissan Figaro

, Kerusi kulit-dilindungi kacak seolah-olah datang lurus dari klasik Inggeris.

Jam berdetik Nissan Figaro

serong dipakai dan lain pendek, tayar belakang ini. Satu set adalah teratur.

Jam berdetik Nissan Figaro

Bimbang saat-saat apabila anda melihat tempat karat pada ambang.

Jam berdetik Nissan Figaro

papan pemuka adalah dalam gaya lima puluhan, lengkap dengan suis togol chrome dan jam klasik.

Jam berdetik Nissan Figaro

Jika ia mungkin boleh, bumbung dibuka.

Huraian

membuat Nissanmodel FigaroTarikh keuring30 Ogos 2010Km stand72272 kmDibeli dalam / bagi 2010. / 7850 €

troli lucu tidak? Pernah melihat anda katakan? Yang boleh dengan baik. Ia adalah satu Nissan! Jenama dengan kereta seperti Almera, Primera dan Micra. Tiada jenis poster yang anda akan tergantung di atas katil anda. Bagaimana berbeza adalah bahawa dengan Figaro. Selagi sebelum pembuat kereta Eropah adalah lawatan retro, Nissan meletakkan cart monumental ini di planet ini. Enthusiast Rob Janssen juga banyak cinta dengan klasik hitam.

Banyak perhatian untuk wang yang agak sedikit? Beli Nissan Figaro, kejayaan adalah dijamin! Tiada siapa yang tahu apa yang ada dan tidak terlalu dalam ke dalam perkara orang yang lewat yang cekap memegang 't pada klasik Inggeris dari lima puluhan. Yang dalam kes ini lagi dengan warna, dan banyak chrome lencana dengan bendera British pada sayap depan. Apa satu perkara yang menyeronokkan! Rob: "Adakah anda percaya bahawa saya tidak pernah mendengar Figaro lalu sehingga satu atau dua tahun? Walaupun masih agak peminat yang saya. "Tidak ada perkataan dusta, memandangkan armada ini, ahem, pelumba Nissan. Pergi ke sana tetapi hanya untuk duduk Ariel Atom 400, Jaguar S-Type (1966) Bentley Lapan, Volvo 740 GLE dan Lotus Exige Supercharged. Kita tidak tahu bagaimana kamu berurusan, tetapi kita masukkan air di dalam mulut di sisi senarai itu! Rob adalah pemuja Inggeris, jadi Volvo dan Nissan menurun sedikit untuk menunjukkan dalam kes ini. "Mungkin, tetapi kedua-duanya adalah kereta yang sangat penuh karakter. Anda akan tidak lama lagi melihat dalam sebuah kereta setiap hari memandu saya terdapat terlalu banyak sudah. ​​"Saya gembira terdapat fanatik kereta seperti Rob. Yang daun kadang-kadang melihat sesuatu yang sejuk di jalan raya. Mari kita menyelam ke dalam sejarah Figaro.

Tidak rpm malu

Jepun boleh dikenali sebagai buaian kereta membosankan, tetapi amat boleh dipercayai, dengan Figaro - dan banyak kereta lain - tanah matahari terbit membuktikan benar-benar mempunyai banyak lebih untuk menawarkan. Di Tokyo Motor Show 1989 Nissan membentangkan kereta ini luar biasa. Secara teknikal berdasarkan Micra, dilengkapi dengan teknologi moden dalam rupa yang sangat klasik. Orang ramai adalah sangat bersemangat, apabila Nissan memutuskan untuk membina enam ribu. Bahawa tidak lama lagi membuktikan terlalu sedikit, sehingga akhirnya pengeluaran dirangsang untuk dua puluh ribu naskhah. Bawah bonet ialah eenlitermotor empat silinder, dengan syarat dengan pengecas turbo. Pemampat yang tidak untuk skru sehingga keupayaan, tetapi untuk mengurangkan penggunaan. Bersama-sama dengan tiga hala penukar pemangkin terkawal, membuat Figaro sebuah kereta ekonomi dan bersih. Malangnya, transmisi automatik hanya tiga langkah, supaya anda mencapai kelajuan 120 km / h kelihatan pada kelajuan 4500 ... Beliau mendapat 160 km / h, tetapi suka 'tidak iaitu. Well, kereta ini dibuat lebih daripada satu metropolis atau jalan daik yang besar. Perkara seperti stereng kuasa, penyaman udara, radio dengan pemain CD (dan pita), lampu brek ketiga untuk kereta tahun ini juga merupakan ciri khas.

Figaro untuk seisi keluarga

Rob: "Semasa lawatan saya ke London saya melihat kerap menaiki Figaro. Dan tidak lama lagi jelas kepada saya bahawa saya mahu mempunyai satu. Dia hanya pemanduan sebelah kanan, tetapi saya sudah biasa klasik saya. Manakala memotong di jalan laluan kenderaan tunggal kadang-kadang sukar kerana anda cukup jauh ke kiri, untuk melihat jika terdapat satu lagi kereta akan datang. Nasib baik anda di sana dengan cepat, terima kasih kepada turbo. Dan di pintu masuk ke garaj letak kenderaan adalah untuk meregangkan menarik kad dari mesin. teman wanita saya mempunyai Figaro dan menggunakan penggenggam khas untuk kes-kes. Tempat duduk adalah besar dalam saiz dan yang menghairankan baik. Orang sering berfikir bahawa mereka datang dari Jaguar dan Rover. Mereka kelihatan di luar juga. Bahagian-bahagian yang sedia ada. Walaupun atas England, tetapi ia adalah semua di sana. Tidak bahawa anda telah selalu memerlukan sesuatu, teknik ini masalah. Yang tidak boleh menjadi sebaliknya, dengan Micra sebagai asas. "Hakim Aad van Dijk menghadap matanya. "Jangan sekali-kali dilihat kereta ini. Ia adalah sukar untuk membayangkan bahawa ini adalah Nissan, "Nissan Qashqai nota techie berpindah. Yang yang benar, katanya semasa pemeriksaan. Salah tetapi sedikit kepada hampir dua puluh tahun retro-Jap. Rob: "Adalah menjadi hasrat saya untuk masuk ke dalam Figaro seluruh keluarga saya. Sekarang saya sedang mencari seorang saudara perempuan yang bagus. Tetapi itupun tidak akan ada lebih daripada dua tangan penuh di tanah Belanda. "

VIEW OF THE BOVAG"Perkara Geinig yang meletakkan pertama. Tidak pernah tahu bahawa Nissan juga membina kereta-kereta ini! Terdapat beberapa perkara yang salah dengan. Tidak menghairankan, ia sudah tua hampir dua puluh tahun. "
kecacatantayar belakang dipakai serong
Kes bebola jejak kiri koyak
kesan sedikit minyak di bah
Karat pada ambang di dalam di bahagian belakang kanan
cecair brek mengandungi terlalu banyak lembapan
penyelenggaraan
tarikh perbatuan
ogos 2004 67 540
disember 2004 68 469
November 2005 68 931
Mei 2006 69,000
disember 2006 70 450
ogos 2007 70.800
mac 2009 71 012
julai 2010 71 260
Ogos 2010 71.950
Nissan Figaro | Bellflower balik
Nissan Figaro | Bellflower balikenjinPenghantaran / gearDimensi / beratPencapaianNissan Figaro | Bellflower balik
bahan apiNissan Figaro | Bellflower balik
silinderNissan Figaro | Bellflower balik
Injap / silinderNissan Figaro | Bellflower balik
bahan apiNissan Figaro | Bellflower balik
anjakanNissan Figaro | Bellflower balik cc
kuasa maksimumNissan Figaro | Bellflower balik kW / hp pada rpm
tork maksimumNissan Figaro | Bellflower balik Nm pada rpm
memanduNissan Figaro | Bellflower balik
penghantaranNissan Figaro | Bellflower balik gear,
Brek, depan / belakangNissan Figaro | Bellflower balik /
tayarNissan Figaro | Bellflower balik
Pusing roda bulatanNissan Figaro | Bellflower balik m
Panjang / lebar / ketinggianNissan Figaro | Bellflower balik mm / mm / mm
jarak rodaNissan Figaro | Bellflower balik m
berat badanNissan Figaro | Bellflower balik kg
kapasitiNissan Figaro | Bellflower balik kg
treler Mass braked / unbrakedNissan Figaro | Bellflower balik kg / kg
batangNissan Figaro | Bellflower balik l
tangkiNissan Figaro | Bellflower balik l
HalajuNissan Figaro | Bellflower balik km / h
Pecutan 0-100 km / h ujianNissan Figaro | Bellflower balik s (s)
ujian penggunaan bahan apiNissan Figaro | Bellflower balik l / 100 km (pengilang: l / 100km)
pelepasan CO2Nissan Figaro | Bellflower balik g / km
tahap bunyi di 100/120 km / hNissan Figaro | Bellflower balik dB / dB
Jam berdetik - Nissan Figaro

Jam berdetik - Nissan Figaro

troli lucu tidak? Pernah melihat anda katakan? Yang boleh dengan baik. Ia adalah satu Nissan! Jenama ...

2010/07/1043Lebih Nissan Figaro:Acara| model PageLebih Nissan:Laman jenama