mengira BPM? Mengira BPM cukai tambahan untuk kereta import

Kalkulator BPM

Kalkulator BPM anda boleh mengira berapa banyak BPM (dan VAT) harga pembelian kereta yang dikenakan cukai. Yang mudah untuk mengira berapa banyak yang anda perlu memberi BPM mengimport kereta dari luar negara. Untuk ini, anda perlu keluar daripada harga belian kasar Belanda, termasuk sebarang aksesori tahun yang berkenaan.

kalkulator mengira BPM bagi kedua-dua tahun kemasukan dan untuk tahun 2017. Jika anda mengimport kereta anda boleh menggunakan pengiraan BPM yang menyediakan nilai terbaik.Di sini anda dapat melihat pengiraan BPM automatik AutoWeek. Pengiraan adalah salah satu daripada enam kaedah pengiraan BPM dibenarkan dan mungkin manual selepas banyak menghasilkan BPM yang lebih rendah pada.

Pengiraan adalah berdasarkan aturan yang berlaku dari 1 Januari 2017. Tiada hak boleh diperolehi. Menggunakan hasil atas risiko anda sendiri.

Menentukan BPM untuk kereta

mengira BPM? Mengira BPM cukai tambahan untuk kereta import mengira BPM? Mengira BPM cukai tambahan untuk kereta import
mengira BPM? Mengira BPM cukai tambahan untuk kereta importmengira BPM? Mengira BPM cukai tambahan untuk kereta importmengira BPM? Mengira BPM cukai tambahan untuk kereta import
* Nota: pilih jenamamengira BPM? Mengira BPM cukai tambahan untuk kereta import
* Model Siri:
* Model Variant:
* Pelaksanaan:
tahun: mungkin memilih. tahun
mengira BPM? Mengira BPM cukai tambahan untuk kereta import OK
Mengira BPM percuma

"Buat pengiraan baru
tarikh 1 toelating1 (DD-MM-YYYY)
tarikh perisytiharan (DD-MM-YYYY)
harga kasarbersih
bahan api petroldieselLPGgas aslielektrikDPF
hybride2 tidakyes
energielabel2 ABC atau N.A.DEFG
CO2 uitstoot3 g / km

Satu hari kereta itu memakai lencana2 diskaun tamat pada 1 Jul 20103 jika tidak diketahui: 360 g / km bagi petrol dan LPG, 302 g / km untuk diesel dan gas asli