Hyundai i10 1.2i i-Catcher (2011) gjennomgang

19implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
i10 1.2i i-Catcher
5, manuell
2011
2011
10 km
13187 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.4 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

 • 187 km
 • 04.02.2011 22:42

Etter mange år ennå igjen en Hyundai dørstokken. Min første erfaring med dette merket daterer seg tilbake til den tiden av den første Pony er bakhjulsdrift og mudring kvalitet. Så nå en helt I10 1,2
Merket gjenspeiler nå en god del selvtillit til å være vitne til den unike 5 års full garanti med ubegrenset kjørelengde. Jeg får se om jeg har å gjøre bruk av disse fasilitetene.
Selvfølgelig kan jeg etter en dag og bare 187km gi noe avgjørende dom om kvaliteten på denne modellen, selv om finishen eller tillitvekkende, men som kilometrene ned under hjulene sklir, vil jeg alltid være bedre i stand en informert dom gi hele holdbarheten av dette kjøretøyet.
De første kilometerne som bra likevel. Stolene er ganske høy og sitte for noen av mine vekst (gjennomsnittlig høyde og vekt) fine, med god støtte for bena. Det jeg får brukt for å finne styre karakter av bilen. ting sender ut veldig lys til tross for den nåværende servostyring og har en sterk selvsentre effekt. Jeg må også venne seg til det faktum at motorturtallet i lange pinner når upshifts og nedgiringer. Du må bruke en masse instinkt girkasse å ri glatt og riste fritt. Ellers tror jeg det er et meget stabilt kjøretøy selv i dag vinden var å holde bilen ganske godt i rute. Du vil se svært forskjellig fra andre modeller i denne klassen. Støyen jeg finner ganske akseptabelt, vil jeg våge å si at en av de stilleste bilene i sin klasse. I dette øyeblikket bilen min på vinterdekk og felger som var under min forrige Daihatsu (ja banke alle størrelser, varierer bare ET verdien litt) og føler bilen i form av suspensjon og demping veldig komfortabel med.
Settet jeg virkelig glipp av noe, er veldig komplett med topp til bunn bots ballonger, klimaanlegg, RCD, elektronikk rundt vinduer, parkeringssensorer osv dette I10
Også når det gjelder plass jeg ikke vil gå kort, hvis kjøretøyet er i hovedsak brukt som en annen bil, er vi der noen ganger med familien, og det kan holde.
Som nevnt, hvis jeg kan rapportere mer meningsfulle ting som hvordan å bruke og forstyrrelser mottakelighet, vil jeg oppdatere denne vurderingen, vil det først være i ca seks uker (jeg har nok kjørelengde har drevet å si noe om forbruk)

Heldigvis jeg garantere ......

 • 6100 km
 • 16 juli 2011 21:08

Jeg er ikke så fornøyd med dette Hyundai. Jeg forventer at dette bilen fungerer som den skal, og at det ikke i det hele tatt. Hva er det som skjer? Den instrumentbelysning er slått av, ikke alltid vanlig. Radioen blir regelmessig tapt forhåndsinnstillinger. Bilen knirker og skrangler som søt og begjær, og for å gjøre vondt verre, starteren det gå nå. Denne typen feil jeg forventet da et kjøretøy har allerede fått et solid antall år prøver erfaring, men ikke en ny Hyundai. Dette forholdet er aldri bra, så vi må bare finne en pålitelig erstatning. Fortsatt .....

vi legger noen mangler på listen ...

 • 9250 km
 • 13 september 2011 07:36

Jeg vet ikke hva kvaliteten på Hyundai lavere kvalitetskontrollører mener bilen min møter i alle fall ikke til min standarder. Enheten rangler og knirker fortsatt og dealeren kan føre, men ikke funnet. Når jeg ved overgang til et annet gir, slipper gassen klatrer turtall, og det tar omtrent 5 sekunder før den falt tilbake. Bilen er vanskelig rykkfri kjøring.
Den hodelykt høyde er å lede sitt eget liv. Noen ganger frontlysene er nøyaktig det samme, men som regel er enten lyse opp himmelen og den andre beschijnt første meter av bilen, slik at du ikke ser et stikk i mørket. også kurere instrumentbelysning. Hun noen ganger forsvinner i kortere eller lengre perioder (opp til et par sekunder) I tillegg til de nevnte feilene finner jeg en liste for lang for en ny bil. Selv de engelske bilene jeg har kjørt viste ikke mye feil som dette. Også min Peugeot 307, den første bølgen var mye bedre sammen som dette Hyundai bakverk. Mitt råd til folk som har denne bilen på sin liste: Gå med en bred køye fordi du kjøpe for penger en bøtte mudringsfartøy med en fem års garanti. Mind du .....

Rampenbak ......

 • 11500 km
 • 14 november 2011 07:06

Feilene fortsetter å hope! Nå med noen regularitet er dashbordet lyser av. Klokkene falle tilbake til null. På utsiden, kan det fortsatt gjøre.
Trykklageret lager støy og girkasse la oljen dryppe av. Det virker som jeg kjøpte for over 12.000 pasteuriserte og biler som Kassa som vraket av uken ville gå gjennom livet. Forresten, har alle klager blitt rapportert i Hyundai-forhandler, men det kan eller ikke kan komme opp med løsninger selv åpenbare. Alt er tilsynelatende under behandling av importøren. I mellomtiden sitter jeg igjen med en alvorlig defekt kjøretøy.
Min løsning har jeg. Hyundai er ikke til å oppleve det nye året i min besittelse. Det er et valg mellom en ny Chevrolet Aveo og Toyota Yaris 1.0 noen måneder gammel.
For meg aldri Hyundai mer, har det vist seg svært kostbart skrap for meg.

Listen er lengre ....

 • 11500 km
 • 16 november 2011 07:24

I mellomtiden .... Hva er hornet og frontruten gitt motor ånd neste?

Enheten vil tillate meg ....

 • 11550 km
 • 16 november 2011 21:19

Denne morgenen var det veldig kaldt i dette hjørnet av landet. Jeg måtte skrape is fra vinduene. Etter skrape trinn, og jeg ønsker å starte i. Ingen tegn til liv. Jeg var i en hast fordi jeg hadde en avtale så raskt startkabler til det og begynne. Heldigvis ting gjorde det. I dag igjen gikk til forhandleren. De vet navnet mitt der ute allerede, og vet hvor jeg drikker kaffe, så ofte jeg får det ... Etter noen tester, er veldig svak batteriet, men importøren har ikke samtykke til å skifte ut batteriet fordi egentlig ingen flaks meldingene ble mottatt via Hyundai mobilitet service. Du forstår at jeg har blitt veldig ikke fornøyd med det. Jeg har ikke år siden kjøpte en masse penger (for meg likevel) en ny bil (jeg trodde) Hyundai vil tilsynelatende normalt med riving av deler for å skru en bil sammen. Jeg forstår nå hvordan importøren søpla kan kaste hver gang ramsj .....
Mitt råd til potensielle Hyundai kjøpere: Gå med en stor bue rundt merkevaren fordi du kjøper en masse penger med en tredje privilegerte delene satt i et annet kjøretøy. Hva gravemaskin, BAH !!!!

Terningen er kirken .....

 • 11750 km
 • 19 november 2011 08:02

Siden I-10 svært dårlig kvalitet har vært en stund på jakt etter et annet kjøretøy. En av de behovene vi hadde hatt mer plass, slik at våre barn kan være mer behagelig å sitte i setene. Til slutt holdt på en liste som var 4 mulige biler. Disse var: Chevrolet Aveo, Nissan Micra, Volkswagen Polo og Toyota Yaris. Siden vi hadde et begrenset budsjett på 14.000 euro, Honda Jazz falt fra og er igjen over listen. Vi tester kjørte alle biler og sitater spurt fra de respektive forhandlere. Denne VW var som alle av fordi Easyline VW tilbudet som betyr at en forhandler ikke har plass til å legge et godt handel forslag, i tillegg Polo i utførelsen likevel utstyrt svært sparsom. Nissan har en fin motor (både 80 hk og 98 hk har nok strøm til å komme sammen jevnt med trafikk), men kvaliteten på interiøret er litt billig, og stolene jeg egentlig ikke sitte komfortabelt, og dermed forsvant inkludert Nissan fra scenen. Forble Toyota Yaris og Chevrolet Aveo. Begge bilene er gode og gir god plass for pengene bør det bemerkes at i økonomiske termer, Chevrolet sterke tilbudet gjør det vanskelig å velge. Det viste seg at Aveo økonomisk det var den mest attraktive bilen (for å kjøpe, fordi i motsetning til Toyota skylder du bare MRB for Aveo) i verdensrommet, men fortsatt litt strammere som Toyota. Dette faktum kombinert med det faktum at den nye Yaris er veldig gode på ting hvis du går for aspire ytelse til slutt førte til kjøp av en ny Toyota Yaris 1.0 aspirasjon. Vi har bevisst valgt 1.0 fordi vi dermed spare ERA men fordi erfaringen vi har fått med denne motoren i Daihatsu Mira oss virkelig likte. I moderat kjørestil var den mest økonomiske og har aldri forårsaket problemer. Begynnelsen i januar 2012, vil Toyota skal leveres og vil bli holdt vurdering. Heldigvis for oss dramaet endte Hyundai. Jeg håper andre Hyundai i10 eiere at de problemene jeg har virkelig er eksemplarisk i denne bilen.

Det blir enda galere ....

 • 11980 km
 • 26 november 2011 07:58

Heldigvis jeg ikke har så lang tid å kjøre enheten. Virkelig noe som kan bryte med fiasko. Nå, i tillegg til vaskemaskinen pumpen også viskerbryteren er brutt ned. Tøyet liste over feil er alltid lenger. Fra alle hjørner kommer støy. Brenselet som ikke var veldig bra for en bil av denne størrelsen har blitt enda verre, derav en endring i stjerneklassifisering. Siden den kalde er innført (relativt sett), er gjennomsnittlig forbruk ca 1 i 12. Jeg tror det er for mye for denne type bil.
Imens jeg tviler sterkt på kvaliteten på Hyundai ......

farvel

 • 13187 km
 • 23 januar 2012 07:33

Per 11 januar denne bilen er ikke lenger en del av vår flåte. Heldigvis, sier jeg meg selv. Vi har hatt mange negative opplevelser i det siste året med denne bilen. Disse erfaringene har vært for oss årsaken til at vi forlatt bilen. Forresten, jeg ønsker likevel å si at jeg ikke forvente at alle Hyundai er dårlig fordi hvis dette var de mer sannsynlig solgt et hjul. Vi har hatt veldig uflaks, inkludert en Hyundai forhandler ikke med tjenesten jeg forventet. Jeg ønsker alle Hyundai drivere virkelig nyte og med bilen sin, og håper at de er fri fra problemene jeg hadde.

2.0
 • komfort 3.0
 • ytelse 2,0
 • pålitelighet 1.0
 • koste 1,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ikke

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket