Hyundai i30 1,6 GDI i-Motion (2012) gjennomgang

7implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
i30 1,6 GDI i-Motion
6, Manual
2012
2012
11900 km
12500 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 6.4 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Kjøp Hyundai i30

 • 11900 km
 • 01.02.2013 10:41

For en stund ble jeg lei av min Citroën C1. Jeg flyttet i midten av 2012 fra Hoorn til Haag, men jeg fortsatte å spille fotball i Hoorn. Derfor er jeg hver søndag, ca 200 km i bilen (og ned til horn). For mitt arbeid jeg gjør den nødvendige kjørelengde.

Nå Citroen var en pen liten bil. Økonomisk å bruke, og i tillegg til min første bil. Jeg hadde bare den grunnleggende modellen av bilen, uten noen luksus (ingen air condition, ingen automatiske vinduer, etc). Nå har jeg så ofte sitter i bilen og jeg hemmelighet tenkte på familieplanlegging, jeg gikk på jakt etter et mer luksuriøst og spesielt større bil.

Først min preferanse var for Alfa Romeo Guilletta. En fin bil, men svært dyrt, og ville ikke la mitt budsjett. Når den nye Hyundai i30 ble lansert i mars 2012, la jeg merke til det faktisk rett på. Jeg trodde det var en glatt bil og standardvalgene som kom også appellerte til meg.

Etter mye overveielse, likevel besluttet i november å gå til forhandleren. Jeg kan fortsatt få en god pris for min C1 og de er en demonstrasjon. Jeg har ridd mye forhandling og jeg bestemte oss for å kjøpe Hyundai over tid.

Etter en uke var bilen klar, og skrevet og jeg var i stand til å gjøre mitt første kilometerne. Det var for å venne seg til, er dobbelt så høyt og utenfor til å sitte i en bil som C1, men jeg ble vant til det etter to dager. På veien hjem prøvde jeg ut Cruise Control, siden jeg aldri hatt. Det var noe jeg ikke kunne gjøre det bedre, fordi jeg var nesten i bagasjerommet på min forgjenger, fordi jeg fikk av i30 ikke raskt Cruise Control, men det var min egen feil.

Jeg kjører i ca en uke med i30 og jeg kan si at jeg er veldig fornøyd. Han kjører ca 1 av 15, og jeg tror det er akseptabelt for en slik bil. Han er veldig rolig. Bare det er ikke den raskeste akselerasjon. At trafikken får jeg standard forbikjørt av andre biler.

Flex Steer jeg finner svært gledelig. Når jeg kjører inn i landsbyen, jeg bytter til Comfort-modus. Styringsgruppen justerer hastigheten du kjører og parkeringsmanøvre er veldig enkelt. Når jeg kjører på landlige veier, jeg bytte til Normal eller Sport. Denne styringen er tyngre, hovedsakelig på motorveien er veldig praktisk fordi du ikke meander om veien.

Bilen kjører seg selv veldig stille. Som jeg sa tidligere, er det veldig stille og du kan trygt gå. Han er god med sterk sidevind. Så nå kjører jeg en uke med full tilfredsstillelse i i30. Også en ganske fin detalj er at du ikke så mye på veiene, og det er noe annerledes enn alle Volswagens, Audis og BMWs.

Når jeg har gjort vil jeg legge ut en ny oppdatering litt mer kjørelengde til å dele mer.

4.0
 • komfort 5.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 3,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket