Volkswagen Polo 1.2 TDI Bluemotion Comfortline (2010) gjennomgang

31implementeringhastigheterByggeårKjøpsårkilometer~~POS=TRUNC siste
Polo 1.2 TDI Bluemotion Comfortline
5, manuell
2010
2010
170 621 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.9 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

første overhaling

 • 30028 km
 • 08.03.2012 18:27

Etter atten måneder og 30.000 km se min nyinnkjøpte Polo Bluemotion første garasje inne. Så lenge jeg aldri har kjørt en bil uten garasje besøk!

I dette vedlikehold, indikerte at min BM sikkert har et høyt forbruk i forhold til produsenten, og de ko-polo blå motion-lesere, nemlig 1: 19,4 målte omkring 18.000 km tykt. Deretter ble jeg fortalt at det enorme forbruket avhenger av kjørestil belysning bla bla, bla bla ... maarrr air condition, og dette er nytt for meg: PON vises som svar på klager om bruk av Polo BM å ha en test gjort i henhold til brukerbetingelser. Det under nederlandske tilstander, med alle forbrukere og normal kjøring. Var de gjennomsnittlig ut på 1: 19.5 !! Så i så måte jeg sitter med min 1: 19,4 pent i gjennomsnitt ... jaja.
Vel jeg tror det; takket være gunstige produsenten rad nå har jeg fint skattefritt! At han konsumert så mange som normalt som min 320d 1999 Jeg tar for gitt.

Så en annen slående poenget:
Når du sender inn igjen hørte vi hver gang en "drypp". Kan også ha vært en Boenk 'eller' kloenk ", men det hørtes ut som noe er ikke riktig. Dette undersøkte mennenes mekanikk og kom til den konklusjon at styrehuset, som de sier, er en blindvei. Ikke farlig eller noe, men ikke som det skal. Styrehuset vil bli erstattet av garantien.
Men folk ... erstatte styrehuset av en atten år gammel bil med 30 DKM kjørelengde ... er ikke normalt? Jeg håper at dette sier noe om kvaliteten på resten av bilen ...

Når det gjelder kostnader, Jeg håper å fortsette denne trenden, til det øyeblikk jeg ikke lenger er fysisk i stand til å kjøre: Bare € 320, = per halv år / 30 000 km for vedlikehold! Hvor logger jeg?

Kloenk

 • 30942 km
 • 28 mars 2012 09:59

Hei ... drypp (eller Boenk kloenk) er der fortsatt! Selv om mye mykere enn før, men seriøst; Han er der fortsatt!
Men ff tilbake til forhandleren så. Håper at mekaniker m høre, fordi kloenk ikke kan generere. Av og til hører jeg ham på t gang jeg sender venstre lav hastighet og på et fly (stille) veien.

produktet Feature

 • 30944 km
 • 28 mars 2012 12:14

Nettopp tilbake fra forhandleren. Mekanikeren har nettopp gjort en prøvetur. Før han gjorde det, var det tilfeller på rattet, girspaken, håndbremsen og sete. Jeg spurte ham hvordan hans kone vil finne at han gjør overalt rundt saker. Hun hadde ingen betenkeligheter. Lykkelig.

Teknikeren har hørt Boenk (kloenk eller drypping). Hadde ingen anelse om hva dette kan være, og han forventet en lang søk. Verkstedet ville treneren å vite om en sammenlignende bil produsert den samme lyden. Til dette har gjort en testkjøring i en annen Polo BM, samme byggeår og på samme etter 4000 km kjørelengde. Og ... ja! Også denne bilen gir samme kloenk! Det konkluderes med at dette er et produkt karakteristisk, noe som betyr at hver Polo BM ville produsere denne lyden!

Calling All Polo BM drivere:
Se på om din Polo BM produserer en kloenk (dryppende eller Boenk) for å gradvis sende en skarp venstresving. Det beste jeg kan høre det i 3. gir, lavt på turtall og på et flatt underlag.

avtalt med forhandler at hvis det blir verre jeg vil rapportere det. Omvendt vil de varsle meg hvis det er kjent hva årsaken til denne sub lyd.

end garanti

 • 42500 km
 • 19 oktober 2012 22:50

Jeg ønsket å gjøre det klart en hake før slutten av garantien. Dette ble fortalt venstre bak på bilen. Dette kunne jeg bringe hjem uten mulighet, selv etter en kvalm ride koner på rattet og jeg på jakt etter springen. Jeg må si at konene sender ryddig, og jeg er ganske følsom for ukontrollerte bevegelser. Så jeg kan også for eksempel absolutt ikke lest i bilen (som passasjer, duh).
Rap syntes å få meg et sted vekk fra bakskjerm.
Med et besøk til forhandleren ønsket jeg å bli frigjort for alltid risible horn nettet. Dette gjør derfor absolutt ingen inntrykk, hvis han hørte. Det er nå en mannlig prøven på. Samtidig en vinter sjekk, er alt i orden.
Mekanikk, tilsynelatende med sterk mage, har vært i stand til å finne ut av springen. Dette var forårsaket av støtdemperen (hvordan og hva jeg ikke vet). Ved å erstatte støtdemper for en ny (under garanti) tilhører disse irriterende tick fortid.

Jeg ønsker fortsatt å si kort at jeg kjører mer effektivt. Før jeg kjørte 70 km per dag pendling, nå dette er 184 km. I tillegg har jeg foreslått meg til å ikke kjøre fortere enn 120 km / t på klokken. En nøyaktig måling har jeg ikke, men det ser ut til å gå til 01:22 eller kanskje 01:23. Langt fra den lovede 1: 29,4, men de verdier hentet av noen eier Polo Bluemotion.
Nå har jeg plutselig mye mer kjørelengde vet jeg har planlagt for fremtiden å kaste hele expansievatje under tanking. Dette er fortsatt en stor 10 liter ekstra enn hva som går inn, og det bare sparer tanking.

Åh, jeg glemte nesten at giveren også har implementert en programvareoppdatering som svar på mitt om at filament lyset blinket på en dag (og dagen etter ikke mer). Dette synes å være en software feil. Så langt alt greit igjen.

Min klage på regnsensoren kan ikke rettes opp. Jeg blir nødt til å gjøre med denne nervøse prøven: ofte vindusviskere meg bite en brøkdel for sent, og deretter 4 til 10 slag for å slette i høy hastighet. Ingen trenger og det fungerer enormt på nervene. Jeg hører flere VW og Audi brukere med samme problem. Sensoren er nå satt, og dealeren kan ikke endre dette.

For resten oppfyller bilen helt fint. Jeg kaller ham noen ganger spøkefullt 'slow motion', men han er virkelig flott i trafikken. Han var komfortabel nok, skinner fra alle kanter med fasthet og ser vakkert. Synd jeg finner den smale inngangen, men her tvilte jeg allerede ved kjøp. Hadde jeg fortsatt valgte tre-dørs enn det var minus ikke vært der ... men kanskje jeg hadde igjen indikerte eller praktisk av bakdørene som minus.

På 60 000 til en annen vending. Men det er vanskelig .. 4000km per måned! Før om en måned eller fem!

Oh dear ...

 • 47400 km
 • 09.12.2012 16:10

Mindre enn 2 måneder etter utløpet av garanti jeg måtte slå på VW Polo havari med min Slow Motion. I går ettermiddag jeg plutselig ikke kunne bytte lenger. Jeg ønsket å gire opp fra den første til den andre, men fikk ikke ham i 2. Og da ikke lenger i sin første! Hvis jeg ønsket å sette meter i revers, hørte jeg en masse knitrende fra under panseret da jeg m men raskt satt i nøytral. Selvfølgelig prøvde alt med clutchen, men tanken fortsatte å nekte service.
I mellomtiden hadde jeg VW veihjelp kortet og telefonen min allerede i hånden som koner foreslo meg å snu og motoren en gang.
Med en disdainful blikk på passasjersiden og en holdning "som hjelper egentlig ikke vet, duh ..." Jeg adlød og fulgte hennes instruksjoner ...

Han gjorde det igjen.

Likevel bilen av og ikke som før jeg dro rett kjørte til VW forhandler vd Bridge i Heerenveen. Ja, det er lørdag og ja, jeg vet mekanikerne deretter er gratis, men det vil være bare vandrer ved en tilfeldighet en av disse.
Når du er der, bekreftet gentleman vd Bridge (kanskje Mr. vd Bridge selv?) At det er for øyeblikket ingen tekniker på stedet og rådet meg til å slå VW veihjelp. Så sagt så gjort, men først gå hjem, fordi jeg vil heller vente hjemme på hjelp enn foran giveren.
Etter en time fikk jeg en telefon fra anlegget av VW veihjelp. De gjorde ikke ta feil mekaniker vd Bridge (...) og dermed aktivert ANWB!

Heldigvis veikanten gentleman var raskt på stedet og etter litt fiksing og triksing konkluderte med at clutch sylinder ville være i stand til å bli enige til pinneved. Han rådet meg til å bytte den så snart som mulig.

I mellomtiden har jeg mailet VW forhandler og håper dette kan hjelpe meg snart. Nå lurer jeg ... hva ville forhandleren med kostnadene forbundet med dette? Garantien er faktisk over, men det må byttes en del som ifølge Mr. veikanten, bør selve kjøretøyet vare lenge. Conservation VD Bridge denne kunden?

Vennligst forstå at jeg skrev ned bilens pålitelighet etter denne hendelsen.

*** Oppdatering ***
Jawellll, vd Bridge opprettholde sin kunde! Ingeniørene faktisk oppdaget en clutch sylinder (tilsynelatende det finnes flere) var fettete. Dette vil erstatte dem, og dette faller inn under deres kompensasjonsordning. 70% av VW og 30% for meg. Vel, jeg liker godt. I morgen har jeg spesielt fine Polootje igjen!

andre overhaling

 • 60022 km
 • May 14, 2013 15:18

I dag er vår microcar er å slå sine 60.000 km. Som er en stor sving. € 470, = jeg finner ganske mye, men hvis du huske på at du da 30.000 km foran deg da også relativt nytt.

Spesielle egenskaper på dette igjen er:
* Calipers gjøre felles
* Dekk Før under 3 mm. Bestilt mine nettsteder lar forhjulene til baksiden og bakhjulene fremover, duh. Slik at bilen kan bli ganske for neste vinter (for APK midten av oktober) 4 nye tøfler.
* Bytt ut drivstoffledningen (€ 134, = eks)

Sistnevnte finner jeg en merkelig reparasjon, bilen er bare 2,5 år gammel! Jeg ba om lempning og jeg lurer på om jeg får dette. Hvis ikke, mistet vd Bridge en kunde fordi hvorfor skulle min bil fortsatt i (dyrt) forhandler betjent?

Vi er ganske fornøyd med vår slow motion. Spesielt min kone synes det er en fin, lett å flytte bilen. Jeg bruker det meste for pendling (motorveien) og det fungerer veldig bra. Selv om skatten forsvinner senere ville jeg fortsatt vil ha en liten diesel stasjonen fordi det er økonomisk mer fordelaktig enn noen bensin bil overhodet. Den polo veier 1050 kg og er for meg i kategorien "liten diesel".
Vår bank tillater ikke å kjøre en annen bil, så for nå må vi nyte denne Volkswagen.

Skifte EGR ventilen

 • 85500 km
 • 27 desember 2013 14:22

En annen 25 000 km lenger så tid for en oppdatering.
I dag erstatte EGR ventil. En trakk kostbar jobb, men på grunn av lempning (100% til 50% på material- og lønnskostnader), vil kontoen forbli innenfor grensene. Det var dessuten subtilt indikerer at VW gir dette lempning fordi jeg har min bil vedlikehold hos forhandleren. Med andre ord, hadde jeg andre steder utføre vedlikehold enn jeg kan glemme lempning! Hmmm, tvilsom.

Jeg har igjen nedjustert min helhetsvurdering av vår polo bm. Pålitelighet en annen stjerne mindre; Dette har vært nok en del som måtte byttes ut. Selv om denne bilen-livet skal vare lenge!
I tillegg opererer en stjerne mindre, men det er fremdeles innenfor grensene: så gode.
Ytelse og komfort jeg skalert ned tilstrekkelig. Spesielt forbruket skuffer meg. Og nei, jeg har ikke tenkt som en 'tut' for å kjøre for å gjøre det mulig å 01:25.
Komfort for de knirker, piper, kloenken og hva ikke. I det som skuffer meg en anstendig (?) Volkswagen.

Siden avskrivninger er stort, vil vi fortsette å kjøre denne bilen rett og slett. Dette er fortsatt det billigste alternativet.

Om 4000 km 90000 sving. Disse vil bære forhandler, som heldigvis ligger innen gangavstand!

90000 turn

 • 90753 km
 • 23 januar 2014 16:58

Den tredje vedlikehold siden kjøpet. Som for bil ingen detaljer. Giveren har en vanlig tur utført i henhold til boka.
Først nå jeg har en tvist med forhandleren; før jeg spurte hva jeg slår dette vil koste, og de vet hvordan de skal utføre det allikevel å gjøre regningen 95 euro høyere. Tydeligvis jeg protesterte, så dette er fortsatt pågående.
Jeg tror vd Bridge mister sin fast kunde. Men dette har ingenting å gjøre med bilen, som må fortsette.

frisk MOT

 • 108018 km
 • 20 august 2014 11:02

Konflikten med giveren på 90000 turn har endt med en fizzle. Jeg endelig betalt hva som ble avtalt på forhånd. Fordi denne konflikten er min erfaring med vd Bridge mye mindre. Forbli forsiktig og spør alltid før et tilbud. Hvis det er nødvendig på papir, er det ingen diskusjon.

Så i dag en frisk MOT. Igjen vd Bridge. Ikke fordi det er nå slik en god bil, men fordi det bare € 19, = kostnader for MOT, inkludert dieselmotorer.
I fjor spurte jeg MOT hvis de ønsket å konvertere hjulene. Jeg hadde 4 nye felger med nye dekk tappet via Marketplace på hodet for € 300, =. Dekkene mine var, og mine gamle hjul jeg kunne piske, også via Marketplace. Jeg var ganske billigere enn hvis jeg bare hadde nye dekk montert! Uansett, så be om å vd Bridge til hjulene for å slå; de kom plutselig med en regning på € 85, =. For å løsne og trekke fire hjul 20 igjen er fortsatt muttere skal løsnes, og har også til å strammes igjen. Og ja, det koster penger. Ikke mindre enn 66 euri. Og som en vanlig kunde.

Jeg har lært min lekse; I dag bare en naken APK. Ingen ekstra arbeid, har jeg i går selv skifte vindusviskere. De trenger ikke holde meg lenger.
Derfor nå en regning på € 19, =
Klaas er fornøyd)

Differensialtrykkmåler

 • 118400 km
 • 16 april 2015 17:51

I dag har jeg betalt et besøk til garasjen. Ikke fordi jeg nå hadde like mye mening som en 1500 km tykk, hadde jeg likevel for vedlikehold, men fordi det var brenning motorstopp lys.
Selvfølgelig leser vi det samme til deg, sir, men har du en halv time mer tid, slik at vi umiddelbart kan utføre tilbakekallingen?
God nok, jeg gjør nesen i mellom bilene og ta en kopp nymalte kaffebønner. Ikke noe problem.
Den tilbakekallingen av dieselfilter skiftes ut, og den lese ut noe som resulterer i en defekt differensialtrykksensor. Ingen anelse om hva det var, men det ble forklart til meg pent Jip og Janneke språk; Denne måler mengden av sot i sot filteret. I øyeblikket er det nesten fullt han gir et signal som gjør partikkelfilteret må være geregeni ... eh ... blåst. Denne sensoren må byttes ut, som koster meg 149 pasteurisering skal gå. Jeg kan fortsatt forsinke reparasjon til vedlikehold av 1500km. Vel jeg har fått advarsel om at bilen kan falle slapp når partikkelfilteret blir fullt.

Hjemme ff googlet. Det viser seg at slike reparasjoner som kan koste rundt 100 euro. Merkelig, hvorfor spør vd Bridge da 149 euro? Jeg har allerede bedt om lempning og lurer på hva deres reaksjon.
Snart derfor 120000 turn at jeg vil rapportere.

120000 tur og differensialtrykkføler

 • 122007 km
 • May 27, 2015 12:36

I forrige uke, da han hadde sin vedlikehold og utskifting av differensialtrykksensor. IKKE giveren (VD Bridge), fordi det ikke er noen lempning mer data og dermed bli for mye for meg forhandlerpriser litt. Jeg har vært på en VAG spesialist, nemlig sauer og Source i Joure, og det bare sparer kostnader i halvparten! Videre er VAG spesialisten også utføre ekstra vedlikehold; For eksempel, gjør gjeldende av bremsene. Giveren bare vente til bremsene 'på' og installere nye. Kilde Schaap prøver å holde deg oppdatert så lenge som mulig.

Jeg har en god følelse. Ikke at jeg har endelig forvist forhandleren, vil jeg be førstepremier igjen neste gang. Og hvis giveren er ikke (mye) dyrere, så jeg går tilbake bare for å gå dit. De sitter pent innenfor gangavstand, og det er verdt noe.

Ingen detaljer dukket opp på turn. Men mekanikken indikerte at dette bluemotion dieselpartikler lider av feilfunksjon av den EGR-modulen. Dette kan ikke repareres eller forbigått. Så jeg må vurdere å erstatte modulen. Den tidligere har vedvarende 85 000 km, så hvis vi anta ... det er om 48 000 km og med min kjørelengde så i ca to år.
Kanskje jeg m allerede byttet til noe annet.

På grunn av at differensialtrykksensoren var brutt partikkelfilter var fullstendig. Dette ble indikert ved en varsellampe på dashbordet. Ifølge boken enn jeg hadde meg selv regenerere DPF ved å kjøre i minst 15 minutter i 4. gir en hastighet på over 70 km / t. Gitt min mange highway kjørelengde bør lykkes så; 18 minutter i fjerde gir for å cruise i 130 km / t. Hoppakee og t filter var ren igjen! Da var det et sjokk når neste tanking: 1: 16,8, mens gjennomsnittet på 1: 19.8 er ... (jeg pliktskyldigst fylle siden 2011 forbruket monitor)

120000-150000

 • 152616 km
 • 20 november 2016 13:30

Hva er det allerede lenge siden jeg oppdaterte mn anmeldelse. I dette tilfellet er ganske gode nyheter, fordi hvis jeg har noe å klage enn noen vet T. Og jeg har ikke i dette tilfellet.
Selvfølgelig har det vært noen ting. Så jeg har blitt en 'ny' sjokk, ikke forhandler, men VW spesialist Sheep Source. Sparer mye penger. Også lukket vinduet regulator det tidlig i år. Bør også bytte Sheep Source.

I oktober hadde han Zn APK, tilbakekalling (programvareoppdatering) og longlife turn (150000). Til forhandleren! Ja, fordi dette var ikke slik. Kort tid før APK jeg re-installere fire nye dekk. Vi har alltid ridd på Continental sommerdekk. Likte fine, men nå vi ønsker å prøve all slags vær dekk. Vi valgte Vredestein, og jeg lurer på hvordan dette vil passe oss (så langt så bra). Spesielt om de vare så lenge som Conti: 75000km

Hva meg til denne dagen fortsetter å falle, forbruk i dag. Et gjennomsnitt på 1: 19,7 Jeg liker ikke normalt produsenten er 1: 29,4. Da bilen var ny, unnskyldning var giveren t Motoren skal kjøres ennå. Nå, 150000 km senere, virker det som han har blitt kjørt, men forbruket er ikke akkurat svekket. Synd, men noe å huske på når du kjøper neste bil.

distribusjon Utveksling

 • 159500 km
 • 08.03.2017 00:58

Huh? Distribusjon Exchange? Som fortsatt må passere 210000km?
Ja, det er riktig. Men hvis vannpumpen lekker, så t lurt å også umiddelbart gjennomføre fordelingen endring. ting er fortsatt ute ...
Job utført av forhandler med meg rundt hjørnet. Dette var, etter noen forhandlinger, ikke mye dyrere enn VW spesialist.
For resten ikke mye problem. Lite knitrende høyre når du kjører over terskler. Muligens sjokket snart ånd.
Ved neste reparasjon eller vedlikehold når en oppdatering.

EGR modifikasjon og Chip

 • 160600 km
 • 14 april 2017 12:31

Ved 80 til 85 tusen kilometer EGR (kjøligere) ble erstattet. En kostbar jobb, men når det var fortsatt innvilget lempning. Det ble sagt at jeg kunne forvente denne reparasjonen hver 80 til 85 000 km. Når VW spesialist du raskt enn 700 euro lettere, giveren godt over 1000.

Men nå ... det er mer mulig! Takket være et tips fra min kollega (takk DP) jeg kom til Vught tuning i Marum. De kan endre EGR slik at det aldri må skiftes ut mer! Og at en kjørelengde som jeg tok inn igjen dette kostbar reparasjon! Tykk fine. I denne regionen av Vught innstiller også en pakke der de øker 75hp av kraften ved hjelp av dreiemomentet til 100 hk.
Så på å Marum!

Der sitter på kafeen ca 1,5 timer. I mellomtiden, den bærbare datamaskinen var opptatt med Polo. Hetten er ikke engang åpnet. Før den modifikasjon, har evnen blitt testet på dynamometeret. Ikke mindre enn 84,4 peekaatjes han hatt! Og en produsent av 75hp ...
Etter endringen test en gang, og ja: 102 hester under panseret! Prøvekjøring som fulgte var litt skuffende. Jeg oppdaget at det ikke var mange. Men en gang på motorveien du definitivt merke forskjellen; Tidligere kunne du throttle etasjer på 110km / h .... ingenting skjedde. Nå får du en liten boost, og han er virkelig fremover!

Hva vil denne endringen vi opplever med forbruk. Jeg elsker siden 2010 forbruk på så noen forskjell vil snart være klar. Sjekk mitt bruk monitor, også på dette området.

APK

 • 170 621 km
 • 10 september 2017 10:42

APK for 19 euri. Uttaket var ikke gasstett, så det har blitt reparert. Noe med en terminal utløpet av et par dollar.
Tykk fint, hvis mer oppmerksomhet bremseskiver og klosser, disse er lav, men kan vente til neste service (ca 10dkm).

For resten er t zn tempo. Ingen hadde flere rariteter og hvis det forvandler dette er faktisk ganske fin kompliment for vår slow motion.
Neste gjennomgå 180dkm turn. Med mindre ... (sjeldenheter)

3,5
 • komfort 3.0
 • ytelse 3,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? kanskje

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket