Peugeot 508 Allure 2.0 HDi HYbrid4 (2012) gjennomgang

47implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
508 Allure 2.0 HDi HYbrid4
6, Semi-Automatic
2012
2013
20000 km
88000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.6 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Nice container!

 • 23000 km
 • 19 april 2013 21:59

Jeg har nå tre uker venture en 14% tillegg er brune Peugeot 508 HYbrid4.
Denne bilen var en demo av Peugeot Nederland og Peugeot forhandler via Rutten Wijchen solgt til min arbeidsgiver. Jeg kan sende den 200.000 km med den.
Jeg plukket bilen selv på www.gaspedaal.nl og presentert for min arbeidsgiver. Jeg startet her som representant tidlig i april i år. Jeg hadde denne bilen en stund på øyet, bare fordi han har en vakker linje, 14% aggregering, spesielt hyggelig teknikk om bord og noen fine makt.

At makten er egentlig ikke overbevisende 508 runs men veldig behagelig i normal bruk, sportsmodus, jeg nesten aldri bruker. Fordi da bilen svinger litt stiv. Jeg hadde tidligere brukt en DSG, som er ganske et nivå høyere, sideshow fordi jeg kjører 90% i Auto-modus og deretter bytter PEU helt fint.

Forbruket er rimelig, en 19, den Peug løpet allerede er kjørt for en stund. Hvem lovet første 25 eller så er åpenbart urimelig at du aldri får.

I trafikken jeg kjører elektrisk, er det maks 3 km elektrisk kjøring. Når jeg går hjem jeg kjøre altfor elektrisk, oftere bare motoren. Ved lyskrysset, er motoren også av, jeg liker det faktisk!

Jeg kom hit tidligere til 14%, selvfølgelig, er at få, men bilen fortsatt koster 42.000 euro, og deretter trykke på fortsatt å betale svært lite .... da har du noen klasser lavere tur eller en Plug-in OID og se at jeg ikke sitter. 508 er fortsatt 100 euro netto per måned billigere enn Octavia jeg hadde før, så jeg tror dette er bra det jeg betaler nå som tillegg. Jeg anser meg selv fortsatt glad for at jeg har en leid bil, privat fikse dette du åpenbart aldri for en så lav pris! Og nå en slik vakker 508 gjør meg absolutt '' glad ''.

Plassen innvendig er greit, vi er på helgen med to voksne og to gutter. Stammen er naturlig liten, spesielt i.v.m. Octavia, som var stor! På vår ferie adressere en vaskemaskin og i Italia du ikke har for mange klær så ikke noe problem her.

Navigasjon og lyd er fine, bilmonteringssettet gjør også godt med min Blackberry. Min forrige navi (Columbus navi) var litt mer forseggjort, dette RT6 starter opp mye raskere. Bare jeg nødt til å laste usb stick med fin musikk på farten.

Komfort er svært høy, dette Premium-versjonen er veldig luksuriøs. Headup skjermen er veldig fine, Xenon er et must i dag med meg, nøkkelfri adgang fungerer fint og det er mange flere gadgets på bilen! Turen øverste motor visse ting rolig nok, jeg har aldri driver virkelig hardt, så vennligst ikke faller egentlig. Snart skal jeg A31 i Tyskland og noe slag, bare fordi du kan!

Fargen er mørk brun metallic, ser ut som svart! Når solen skinner kan du se at det er brunt. 1 x per to uker jeg skal bilvask, jeg tror du må vaske bilen oftere hvis du har denne fargen!

Om en måned vil jeg oppdatere igjen! Liker å kommentere hvis jeg glemmer noe her! Thx.

ferie Texel

 • 27000 km
 • May 10, 2013 13:48

Fordi en god uke på ferie med denne PEU en oppdatering. Stammen vises tilstrekkelig for oss glade fordi i fem dager borte på ferie, ta den så mye enn hvis du går to uker i sommerferien! 388 liter er ikke mye i.v.m. 560 liter jeg hadde returnert til to måneder, men det hele gikk!

Jeg er også her i Tyskland og var mye ridning selvfølgelig. Bilen fikk jeg til 218 km / t "jaktet" men deretter tilbake raskt til mer normale tyske hastigheter på 160 km / t. Godt likt og bilen forble som en blokk på veien, selv på 200 + ...
Hva er slående er at vindstøy er ganske høyt mens du kjører. Så jeg har nesten ikke bry fordi de jeg er i NL. Denne sommeren vi går til Italia, og jeg er veldig spent på å se hvordan bilen er ... det blir varmt for brun metallic farge fortsatt tiltrekker seg mer varme enn lyse farger, selvfølgelig.

Forbruket en 18 gjennomsnitt siden jeg bil "mottatt" 20.000 km. Fint så fordi jeg kjører den maksimale hastigheten og hold deg hvor som helst ikke bak vrachtwaggels etc.

Jeg synes at ganske ofte folk ser på meg fordi jeg ZEV kjøretur unna, fortsatt noe spesielt så! Og jeg elsker det, dette wegzoeven. Jeg finner meg selv så mye som mulig denne tilgangen, spesielt hjemme, og når jeg kjører inn i byen.

USB stick jeg fortsatt noen ganger fikling, jeg har tidligere hatt et SD-kort der du kan sette alt på USB-pinne kan kun spilles med WMA-filer. Dette kostet sønnen min litt mer arbeid for å laste det står!

Videre? Ingenting! Jeg håper noen 200.000 km der å kjøre, så skal jeg finne noe annet! Mer informasjon om denne bilen er måten å lese tilbake på www.peugeot508club.nl

liten tur

 • 29700 km
 • May 28, 2013 19:16

Denne brune PEU gitt fredag ​​en liten tur, jeg signere i morgen på 0815 timer Wijchen, en time å drikke kaffe av forhandleren, og deretter bort igjen.

Parkerings selv fungerer veldig fint selv, jeg synes det er lett, overalt du bilen på parkeringsbremsen, slik at du aldri glemmer.
'M bare lurte på om det fryser om vinteren ved -15? Vi må bare vente!

31-05-2013, 10:00
Liten tur var en time kvitre. Bilen vasket også selv.
Det var også en sikkerhetspakke som en førstehjelp boks, hammer og varsel beboerne trekant. Telles for ingenting, jeg så på regningen.

Velsmakende som drikker kaffe og leser avisen der. Wifi er også der.
Videre til neste 30000 km .....

forbruk

 • 37000 km
 • 07.07.2013 13:31

Denne siste uken og neste uke vil svekkes spektakulære forbruket fordi jeg er stadig i Tyskland på Autobahn fra Stuttgart til Horn kjører. I gjennomsnitt Jeg er en av 14 kjøring på tyske veier gjør jeg med 170 max sjelden når toppen lenge stille strekninger A31, jeg bare trykke på 214 km til mer er ikke der. Da faller jeg tilbake deretter nyte opp til 170 km i timen.

IPad Mini 2 x baksetet .... perfekt!

 • 40000 km
 • 29 juli 2013 13:10

Jeg har på grunn av ferie er to Ipad mini kjøpt med en naturlig god støtte til hodet. Med et enkelt øretelefon er de to guttene i løpet av en lang kjøretur for helt fornøyd, vi også naturlig. Sakens vi bruke til å sjekke e-post hvor som helst, eller til og med å få spill. Også gjøre bildene møter Ipad fine. Totalt sett en fin forlengelse av denne 508.

Ytterligere detaljer? Forbruket er fortsatt 1-17, blanding av mange highway kjørelengde og regelmessig til byen for å løpe ærend.
Noen ganger Keyless Entry ikke, så du må trykke på knappen for å åpne. Dette er bare et par ganger i måneden, så peanøtter!
Videre har vi suse fortsatt stor på veien, for det meste i automatisk modus og sjelden i sportsmodus, moro da!

garantiarbeid

 • 41000 km
 • 13 august 2013 20:28

Hele lydenheten skiftes fordi CD-spilleren ikke var i arbeid. Keyless Entry og fungerer perfekt plutselig et par uker siden, jeg antydet at det kan være forstyrrelser og har sjekket ting, interferens funnet så langt er helt perfekt!

forbruk

 • 42000 km
 • 17 august 2013 18:21

Liten oppdatering, er forbruket nå på 5 liter per 100 km. For en uke er jeg tilbake på jobb og hver dag jeg kommer til å hjelpe ansatte i kontoret til kontoret. 100 km tilbake og 100 tilbake, halvparten på A2. Gjennomsnittlig hjemmet til kontoret jeg kjøre 84 km per time, jeg kjøre rundt fartsgrensen.
Dekkene har, da dette vil også ha en positiv innvirkning på forbruket.

Gode ​​nyheter, er Leo Loose!

 • 45000 km
 • 30 august 2013 22:43

Hvis motoren endelig løst? Jeg kjører nå mer enn 4000 km på en 20.
Dette finner jeg et godt resultat. Bilde kommer asap til kjørecomputeren. Jeg stoler ikke på kvitteringer fra, men "tillit" eller på BC om jeg vet BC noen ganger noe positivt.

Jeg fortsatt kjøre den maksimale hastigheten overalt. Det gjorde jeg for sommerferie kjørte sjeldnere for fort og mange i Tyskland.

Så i utgangspunktet er det logisk? Ja! Bare noen stor sparer avslappet kjøring.
Spar tid når du kjører fortere er minimal, og du er mye mer anspent bak rattet.

Jeez .... forsiktig at jeg ikke er en søndag driver, haha!

Vinter tid!

 • 60000 km
 • 13 november 2013 20:22

I dag fikk jeg lagt under Vredestein. Van den Enghel Purmerend hadde en hyggelig tilbud: 17" på LMV for 1050 euro inkludert moms. Innenfor endret en halv time og sommerdekk der i lager en 18 euro per 6 måneder!
Dekkene støyer, tror jeg! Kantene av Rial merkevare, 7-eikers, i morgen jeg skal laste opp et bilde!

Videre nyheter? Ikke egentlig, er neste torsdag den store sving på Van Zwienen i Zwaag.
En sjelden gang en storingkje i motorsystemet. Ett av og på og kjør!

overhaling

 • 65000 km
 • 08.01.2014 20:33

Overhaling har allerede gjennomført et par uker tilbake og kjørelengde virkelig fly over! Forbruket er fortsatt den samme, rundt en i 18. Det er ingen erstatter hva som måtte byttes ut.
Merkelig setning ...

Vinterdekk er fortsatt under, men jeg lurer på hvorfor. Som alle selvfølgelig, fordi vinteren er fortsatt veldig langt unna!
I dag var det 12 grader og en vakker sol, hele uken!
Neste uke må jeg gå tilbake til Stuttgart, Tyskland, og da er du sannsynligvis snakker om andre kjøreforhold! Noe annet?
Feil? Nei!
Irritasjoner? Nei!
Uflaks reise? Nei!
Kort sagt, alt går!
Og fremdeles disse 508 utrolig vakker, og du kan fortsatt se ansiktene vil slå til andre bilister!

Winter endelig off

 • 87000 km
 • 12. mai 2014 18:16

Vinteren (se bildet) er endelig ferdig. Jeg ville at de skulle få den av før, men sommerdekk var til profilen helt og dagsorden vi måtte kjøpe nye dekk og deretter ble fylt etc etc. Så nå de originale hjulene igjen under, og er fortsatt litt bedre enn vinterhjulene jeg tror.
Ikke noe spesielt, som 508 er fortsatt veldig bra!

Den HYbrid4 Jeg skal bytte med Insignia Sports

 • 88000 km
 • May 26, 2014 21:49

Om en uke PEU dette er ikke mitt daglige transport. Jeg kommer til å skifte jobb, og derfor kan jeg endre biler. Jeg kommer til å jobbe for et annet selskap, og som har en kontrakt med Opel. Det er neste mandag en MY 2012 Insignia Sports Tourer ferdig mer enn 150k km på klokken, så jeg kan dette "kjøre opp" til 180k km, og deretter bytte den for en ny Insignia.
Nice! Men jeg trenger å gå glipp av denne vakre PEU.

4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? kanskje

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket