Ford Fiesta Titanium 01:25 82pk (2009) gjennomgang

6implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Fiesta Titanium 01:25 82pk
5, manuell
2009
2009
55400 km
66400 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 5.3 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

svak tilbakegang

 • 58000 km
 • 28 april 2011 21:11

Jeg fikk denne Fiesta så kort leaser. Mye lenger enn seks måneder, vil jeg ikke ri ham. Men likevel vil jeg dedikere en gjennomgang det fordi jeg tror du har nyttig informasjon basert på min første erfaring.

De potensielle biler som jeg kunne få, var jeg i utgangspunktet likte spesielt Fiesta. På grunn av utseende, finner jeg det mest frisk utseende bil av trioen - Polo, Corsa og Fiesta - samt Ford fortsatt har et rykte for å bygge de beste bilførere. Etter mer enn 2000 kilometer, jeg er fortsatt ikke helt sikker.

Fiesta er definitivt en god håndtering. Det rir greit og du kan kaste, og kaste gode. Men i min versjon den fantastiske chassiset er sterkt snytt av motoren. Den 1.2s er ok for bykjøring og 80 veier. Men du får på motorveien og få ganske mye kilometer det er en bille med for lite kraft. 120 kilometer fra stikk er bare ut. Med problemer får han 140.

På den tiden, støy i bilen bare dårlig. Over 120 er for mye støy. Bedre isolasjon hadde gjort underverker her. Finishen kan bli bedre på mange områder, og jeg tror også en nedtur. Bilen har ikke kjørt mye kilometer og litt over to år og har fortsatt flere slag i interiøret. Veldig irriterende og unødvendig, i 2011 tror jeg.

Den største skuffelsen er egentlig hva giveren som en design feil. Midtkonsollen er faktisk ofte trykkende på kalv høyde. Hva er ganske irriterende hvis du har et par timer med beinet ditt er mot det. Ingenting ser ut til å gjøre for å være fordi det synes å være på varmen like under overflaten av tunnelen. For meg, som alene ikke bestille en Fiesta grunn i seg selv.

Andre mindre feil, speilene og Blue Tooth kit gjør bare når radioen er slått på. Hvorfor jeg ikke forstår. Umiddelbart overføre kontakt var mye enklere. Lydkvaliteten på dette settet også går mye å være ønsket og ofte tilkoblingen er tapt.

Speilene lider av virus nivåene er spesielt flott å se. De har også en fin form, men savner bare et hjørne i bunnen av glasset. Dette gjør det svært vanskelig som de tune deg se alt. De døde vinkelen er unødvendig stor, er det gjennom. En sykdom som for øvrig min 147 også led, så det la feil i komiteen.

Positive jeg fremdeles liker utseendet og ytelsen som jeg har; Titanium. Han er helt greit. Men videre; Jeg ville se å lease ytterligere fordi denne bilen i denne utførelsen, for meg litt for forstyrrende punkter for noen år hver dag for å leve med.

litt bedre

 • 61000 km
 • May 23, 2011 22:29

Fiesta har allerede hatt sin tur på Ford Amsterdam. Utmerket service der og de har gjort alvorlige forsøk på problemet med den varme midtkonsollen. Det er ikke 100 prosent klart, men mye bedre. Mer enn utholdelig for tiden at jeg rir i bilen.

Forresten, som jeg bilen bare noen få måneder vil drive jeg allerede kikket rundt og førerprøven. Blant annet i Polo. Det setter det i perspektiv ennå. Som kjøreegenskaper Polo kan ikke være i skyggen av Fiesta. Ford håndtering er mye finere. Du kan virkelig fint kaste en kurve på ham mens Polo så ikke så solid følelse på veien. Også mye mer behagelig er bin. Fiesta brytere med god mekanisk følelse i poker mens Polo har en kort girspaken som blir nummen.

Men en vekker på bekostning av Fiesta var 1,2 TSI motor i Polo. For en flott bille i forhold til støyende, men ganske livløs blokk Ford. Mye bedre på siden av Wolfsburg er ferdig. The Polo ingen pip høres på juling og mye mindre støy i interiøret. Egentlig derfor bedre bil å leve med over lengre tid.

Imens jeg derfor vise den ideelle bilen i klassen. Ta chassiset ser og stek i en Fiesta og henge en turbotorretje VW i pluss overta VW finish. Uansett, er redd jeg kan ikke angi noe: _)

hånd i

 • 66400 km
 • 8 juli 2011 12:35

Fiesta er i sine siste dager med meg. Neste uke skal jeg endre det for en ny Polo Bluemotion Slow ehh ... Ikke noe valg, men tvunget handel fra vår flåte. I seg selv, har jeg fred med det fordi jeg har den siste måneden har oppdaget at Fiesta for min bruk er ikke ideelt.

En skikkelig stor skuffelse var en lang kjøretur - 750 km - til Frankrike. Støynivået er da virkelig urovekkende. Spesielt rullende støy av bakhjulene er forstyrrende. Enda verre var stolene. Både min passasjer og jeg kom opp med smerte i baken og tilbake ut av bilen på slutten av dagen. Det kan ikke være for en bil i denne deluxe versjon.

I tillegg, begynner standard kit også ha flere kurs av dagen. Samtaler han ikke arrestert eller han kaster den halvveis ned. Ingen anelse om hvorfor. Indikerer nivået av finish, tror jeg endelig sokkelen. Den "hengsler" der henger ut i begge tilfeller, og er ingen måte å slå tilbake. Som et resultat, rallende og flaps det nå. Egentlig ikke akseptabelt for et tysk tror jeg.

Oppsummert er jeg ikke egentlig falt for Ford. Komfort er definitivt lengre ritt bare under pari. Grep er stort som girkassen. Men hvis biler hver dag og lengre stykker, den lille Ford meg falt av veikant.

3.0
 • komfort 3.0
 • ytelse 2,0
 • pålitelighet 3.0
 • koste 3,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? kanskje

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket