Opel Tour 1.3 CDTI Comfort (2004) gjennomgang

9implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Tour 1.3 CDTI Comfort
5, manuell
2004
2006
27000 km
90000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.8 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

OPPLEVELSER

 • 25 juni 2006 00:00

Etter en lang søk etter en større bil i forbindelse med våre to hunder har vi kommet til denne Opel Combo Tour. Søkekriterier inkludert: rikelig bagasjeplass på baksiden for muligens bagasjen når hundene kommer og dristig og økonomisk dieselmotor. Combo oppfyller alle disse kriteriene. Det er en trøst versjon med de nødvendige muligheter, inkludert: air condition, en andre skyvedør, sentrallås og elektriske vinduer AB. Mr montert stasjonen West Mobile igjen konstruere et cruise control John Gold i Groningen og våre navigasjonssystem med veksler oss sette tilbake og bilen tilbyr all den komfort og bekvemmelighet som vi ønsker. Den nye John Gold systemet returnere mer raffinert enn det foregående system som er bygget i den Getz ved den elektroniske styre og den nye betjeningshåndtaket er enklere å operere etter en kort tilpasningsperiode.
Hva er fortsatt ikke venne seg til klarhet i Combo bakover, til tross for det store vinduet området som visjon når du rygger ut av parkeringsplassen i. Dette er på grunn av den lave sete for en slik bil og den høye nederste kant av de bakre vinduene. Fordelen med denne lave igjen kalt motorsykkelen, bilen lener seg over og gir lite nok selvtillit til å gå på motorveien ved avkjørsel baner, og med ganske korridor kurver.
Avid Multijet diesel Fiat bidrar til kjøreglede, er motoren stille, trekker bra i fart (den oppfører seg som en bensinmotor og begynner vel å trekke over 2000 rpm etter som partiet er redusert til en liten 4000 rpm ). Forbruket avtar for en så stor bil på 1200 kg med en 1,3-motor hele veien, vi håper på et forbruk på 1:15 til 16 viser bilen i praksis uten sider gasvoet vært lett 1:17 til 1: 17,5 til plukke !
fortsette å spille med stillhet i bilen for komfort, motoren holder seg i bakgrunnen og er ikke så diesel gjenkjennelig, men også vind støy kan bli hørt lite og mishandling eller sprukket er ingen tvil, vi hadde forventet dørene og de store bakdører ville gjøre det selv hørt på røffe veier, men dette er ikke tilfelle. Bilen eller varmes raskt opp med alt glasset rundt hvorfor vi har pakket bilen med Sort Krom film fra B-stolpen, noe som sparer mye i varmen i bilen og utover sikten er fortsatt god, selv i mørket. Forsetene er tette og i ryggen er det godt å holde ut for to voksne gjennom riktig sete og god benplass (2,72 m akselavstand), kan forsetene bare forbli i bakre stilling når folk kjører.


Oppdater 22-10-06 (38.000KM)

Dessverre, den dårlige klarhet i ryggen førte til en bulk i støtfangeren bak. Reparasjon er en liten 4-500 som siden som er malt i fargen er integrert med den bakre støtfangeren. Så driftskostnader for reparasjoner fortsatt på!
Bedre å snakke vi har på forbruk, til tross for bruk av air condition og det faktum at vi gjennomsnittlig forbruk regelmessig som sin første tur i lyskrysset nå ligger mellom 1: 18,5 1:19 en.

Oppdater 13-05-07 (50.000km)

Etter en ulykke i desember hvor et kjøretøy bak av noen andre på baksiden av bilen vår ble trykt, bulk i støtfangeren bak forsvant også fordi kollisjonen måtte erstatte baksiden og begge bakdørene. Etter vinteren, vinter utvekslet igjen for sommerdekk. På denne anledning umiddelbart re-installere nye dekk fra Vredestein. Hi-TRACS like fine. I dekkskifte det videre viste seg at var opp til bremseklossene må skiftes. Dette på Opel-forhandler her for å gjøre i nærheten. varte utskifting ganske lang, vi måtte vente en halv time. Når ferdig viste det seg at det også gjøres en oppdatering til programvaren, som går inn i en standard prosedyre når en bil i henhold til kontorist for reparasjon eller noe. På vår observasjon at vi ikke var glad for at dette er gjort uten å bli spurt ekspeditøren svarte at vi trolig vil merke noe av dette. Dessverre, men det motsatte var tilfelle! (Se videre i tilfelle problemer)

Oppdater 24-01-08 (65.000KM)

Bilen fungerer fortsatt veldig bra, vanlig vedlikehold, er det ingen besøk har vært nødvendig til forhandleren. Forbruket fortsetter å være rundt 1op18, mest økonomiske for en så høy bil vi tror. Selv om det ikke prangende utseende for å se tilbud Combo av sin praktiske og behagelig kjøreopplevelse fortsatt nødvendig å kjøre. Hundene fortsatt lene seg tilbake og sjarmerende turer med fire eller fem personer og deres bagasje er ikke et problem. Siste ferie med 4 voksne, 4 store kofferter og hardt plan tuftet passende håndbagasje til flyplassen, og da er det veldig praktisk at du kan miste hele lasten i en bil og alle bare for å sitte komfortabelt. Selv om "tuftet"? til tross for lasting av dieselmotor hadde ikke noe problem å la oss sammen jevnt med annen trafikk ut på motorveien. Selvfølgelig er det viktig å svingene litt mindre entusiastiske til å fortsette med en slik belastning enn du er vant til.

PROBLEMER

 • 25 juni 2006 00:00

Umiddelbart etter å plukke opp bilen på giveren brent oransje lys som viste seg å indikere en feil i motorstyringen. Vi trodde at forhandleren hadde glemt å nullstille kjørecomputeren etter levering turn. Etter å ha blitt lest av en tekniker dukket ikke helt klart hva som var galt, ville vi bedre holde et øye på om bilen ville kjøre verre og da, men kommer tilbake. Etter noen dager var det en trailer trukket og gikk fint før etter noen få kilometer tilsynelatende effekt tap var å observere og turbo ikke lenger ut til å fungere i utgangspunktet. Gikk det oransje lyset på igjen, og det var røyk fra eksos merkbar.
Etter å ha slått av tenningen dette problemet gikk og dro bilen etter denne hendelsen mye bedre. For sikkerhet ut av bilen enda en gang lest av Opel-forhandler og hadde, i deres bil ws av lenger dvele lider av en forurenset motoren var en ting å drive korrigert ham varm. Dette gikk bra for et par uker før vi kom tilbake i går til motorveien med strømbrudd. I mellomtiden lese autoweek at dette er et faktum kjent for å Sett med denne motoren og dealeren har en programvareoppdatering for dette. Her må vi gå tilbake. Ellers har bilen ingen problemer.


Oppdater 22-10-06 (38.000KM)

Problemene med nedleggelse er nå også løst ?? EGR ventilen byttes ut under garantien, og siden da har det ikke vært onde.

Oppdater 13-05-07 (50.000km)

Bilen holdt godt etter å erstatte EGRklep. Etter oppdatering av programvaren av forhandleren rundt her i april ble vi møtt med skuffende resultater, bilen føltes mindre krydret og bruk av air condition eller med fire personer om bord virket ikke en trekke til hans venstre. forbruk steg også et gjennomsnitt på 1: 18a 19 til 01:14! For ordens; Bilen var i butikken der vi kjøpte den gechiptuned. I begynnelsen av mai bilen så igjen førte til forhandleren som hadde oppdatert programvaren da det ble klart at stemmingen ble ødelagt av oppdateringen. Bilen ble innstilt av On Board Diagnose tuning programvaren reguleres gjennom diagnosekontakten på bilen, som programvaren er oppdatert slik enn den gamle programvaren overskrevet så det betydde at stemmingen ble opphevet i vårt tilfelle. Heldigvis forhandleren kan ordne tuner bilen re-innstilt. Bieffekt er at vi nå vet forskjellen mellom en brønn og ikke 'sprukket' Combo 1,3 CDtimotor. Giveren NML lurt på hvorfor du bør stemme slik bil, fordi de aldri hørt klager om forestillingen. Men du er vant til en bil som er fin og rask uten å måtte trekke bort i fart og kraft av alltid å måtte jevnt gjennomføre en forbikjøring du ikke ønsker å være uten. Resultat løgner, tror jeg spesielt på økt dreiemoment, går denne 170-205 nm. I lys av det faktum at bilen er mer økonomisk med tuning betyr også tyde på at en og den andre er en mye enklere. Gevinsten i hestekrefter er selvsagt hyggelig, 70-89 hestekrefter. Du merker det i hverdagen uten at vi bruker bilen som en racing monster eller noe, det bare går mye lettere! Gjennom denne saken har vi nå lært å alltid rapportere som har gjennomgått kjøretøyet dreiemoment og at man bør holde seg borte fra programvare som bilen kommer til en forhandler som ikke vet bilen!

Oppdater 24-01-08 (65.000KM)
ingen problemer

sluttrapport

 • 90000 km
 • 1 januar 2010 11:52

Oppdater 01-01-10 (+/- 90.000KM)
Fordi vi har bare en hund og kombinasjons brukte ikke så mye mer vi har handlet ham i november for noe sportslig kompakte spektrometre og en Fiat Panda 100hp. I begynnelsen av 2009 dynamoen ga ut ble så erstattet av Opel forhandler gjennom en overhalt dynamo kostnad likevel en tykk 700 euro. I oktober 2009, må EGR ventilen skiftes ut igjen på grunn av at motoren kveles og økt partikkelutslipp under akselerasjon. Koster 300 euro.
Ser tilbake på tre år med Opel Combo kjøretur vi ankommer følgende fordeler og ulemper:
pluss:
• Romslig og praktisk bil
• Takket tuning å kjøre jevnt og likevel økonomisk (gjennomsnitt på 1:18 er lett oppnåelig)
• God håndtering tross høye bygge
min:
• Pålitelighet motoren to ganger for å la EGRklep erstattet med intervaller på ca 30 000 km
• Stoler gi lengre ritt optimal støtte, slik at du alltid vil skifte posisjon og opplever korsryggen

4.0
 • komfort 4.0
 • ytelse 5,0
 • pålitelighet 3.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? kanskje

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket